Furious sleep

Furious sleep

of colourless green ideas

of colourless green ideas

Resolutions 

crescendo (crescendo)
Katru reizi, kad redzu kādu sūdzamies par sliktajām lietām FB listē, gribās norādīt 'slikti FB lieto, ja tev sliktas lietas rāda'. Jo FB jau viltīgs, ne tikai subjektīvi 'redzi tikai to, kam pievērs uzmanību' - bet pilnīgi objektīvi, FB tev tikai to vien arī rāda, kam uzmanību pievērs, potenciāli neinteresantus postus nobāž dziļumā/noslēpj utt. Protams, neperfekti algoritmi ļauj mums pamanīt, kad tie kļūdās - bet tiem arī nav jābūt perfektiem, pietiek, ja tie ir pareizi mazliet biežāk nekā nejaušība.

Toties šoreiz pašai sagribējās pasūdzēties.

Vakardienas galvenā tēma Manos Sociālajos Tīklos izskatījās pēc 'hē hē, visi jūs ar saviem New Year Resolutions, zinat tak, ka tās ir muļķības, es labāk apņemšos Padomāt par Skriešanu. 5 minūtes pastāvēt un Padomāt'.

Bet smieties par tām apņemšanām, par sporta zāles pieplūdumiem janvārī, par Sober January, par 'We-Don't-Eat-Deserts-in-January' un tamlīdzīgiem? Kāpēc? OK, ir slikti jauno dzīvi atlikt - bet vispārējais jauno cerību vilnis apkārt dod iespēju pavilkties un ielekt 'jauns gads, visi sākam jaunu dzīvi' vagonā. Protams, gada nomaiņa pati no sevis neko neizdarīs - bet apkārt esošie jauniesācēji tak tomēr kompāniju sastāda. Un vispār, jebkurš sīkums, kas tev ļauj padarīt savu dzīvi labāku - tas tomēr strādā. Nu nevajag uz to tik šķībi skatīties un aizbaidīt kādu no dzīves izmaiņas, lai tik kāds viņu nepieskaitītu Tiem Neveiksminiekiem.

Jā, ja zini interesantu fizisku nodarbi Vef/Teikas rajonā vakaros vai ļoti agros rītos, novērtēšu informāciju.

Comments 

2.-Jan-2015 12:09 pm
Ļoti agros rītos mēdz būt joga.
2.-Jan-2015 12:23 pm
Mēdz jā. Bet es gribu ietaupīt research laiku un noķert dzīvu rekomendāciju par 'šeit ir forši':)

Jo nu... agrs rīts=man tur ar kājām jāaiziet.
2.-Jan-2015 12:10 pm
Man viena jaungada apņemšanās ir riktīgi nostrādājusi- pirms gadiem 3 pateicu nekad vairs, un tiešām nekad vairs :) Kaut gan nekas briesmīgi svarīgs tas nebija, bet priekš piemēra der :)))
2.-Jan-2015 12:21 pm
Kāpēc 'nekad vairs'?
Nopietni, kas tur tik slikts?
2.-Jan-2015 12:30 pm
Konkrētajā lietā nebija nekā slikta- vienīgi atņēma laiku un enerģiju- attiecās uz rakstīšanu vienā sociālā portāla sadaļā, ar kuru tobrīd biju pārāk aizrāvusies :)
2.-Jan-2015 12:31 pm
Un nē, pie sociālajiem tas laikam gan neskaitās, bet nu ideja tāpat skaidra ;)
2.-Jan-2015 12:15 pm
VEF akārtnē vismaz kādreiz bija Veselības fabrika, tur bija viskas interesants.
2.-Jan-2015 12:21 pm
Veselības fabrika, infinity fitness, body&soul fitness, dominas myfitness(ex city fitness) un kaut kāda joga, labsajūtas darbnīca vai. Un tautas dejas vef kultūras pilī ar tehniski skaitās.

Iestādes es zinu, mani personīgas rekomendācijas par 'te ir super trenere, nāc tu arī' vairāk interesē.
2.-Jan-2015 12:28 pm
bet paldies :)
2.-Jan-2015 01:28 pm
Var šķūrēt sniegu. Turklāt tas ir iespējams ne tikai Teikā!
2.-Jan-2015 01:37 pm
Piedāvā sastādīt kompāniju?
2.-Jan-2015 02:51 pm
vairs jau diemžēl nav ko. :)
2.-Jan-2015 02:59 pm
Kompāniju vairs nav kam piedāvāt? Šausmas!
Sniegs jau vēl ir atrodams...
2.-Jan-2015 02:42 pm
Approvd
2.-Jan-2015 02:59 pm
Man btw jawbone buddies ir pilnīga nulle... Ja nu zini kādu, kam ar atgādinājums par Find Free Agent, Take Action skumju rada.
6.-Feb-2015 12:50 am
ja par skriešanu, es no sektas noskrien.lv :) Tur forumā var uzjautāt, kas skrien no rītiem Tavā rajonā, sapazīties, satikties un skriet.

manās acīs gaidīšana līdz kaut kādam datumam, lai sāktu kādu apņemšanos ir jocīgi. Ja reiz atzīsti kādu lietu par labu/sliktu, tad sāc/beidz to!
Bet, tā laikam ir tik parocīga melošana sev, ka grūti savādāk.
man laikam jāsaprot, ka esmu mazākumā. bet tas mani nesatrauc, arī tie, kas `ar pirmdienu` nesatrauc, jo jāmaina jau sevi, ne citus.

6.-Feb-2015 11:17 am
Oi, ir liela atšķirība 1, janvārī (vai apmēram ap to) paziņot 'viss, es šodien sāku skriet' un pārējiem skaidrot 'jo tā ir mana šī gada apņemšanās' - izmantot datumu (kas šā vai tā notiek) kā papildus būstu pārkāpt savai negribēšanai vs konkrētai kāda datuma gaidīšanai.

Man bail, ka noskrien.lv skrējēji visi būs pārāk, ē... skrējīgi. Is that a word?
6.-Feb-2015 12:59 pm - iespējams saka: bī bold!
ko tas datums palīdz? nākamajā dienā tas šā vai tā jau ir pagātne, un ir jāturpina apņemšanās.

Noteikti nevajag baidīties. Mūsu ir daudz un mēs esam ļoti dažādi. Ā, un vēl `mums` patīk kompānija, jaunas sejas :)
Noteikti saņemies, piereģistrējies un apvaicājies.

Bet nu zini, sliktākajā gadījumā, ja būsi tomēr izdomājusi, ka neder kompānija, ka šie/šī/šis no rīta stāvēs pie Tavas kāpņu telpas, gaidīs un pārmetoši skatīsies, kad Tu neskrējusi dosies uz darbu. (jox)

Piemēram vakar meitenes vācās šādā veidā: iekš feisbuka Lelde Broka: Piedāvāju 5dien no rīta izskriet līkumu pa Rīgu. Sākums 6:00, pie Ģertrūdes 30 durvīm! Skriešu ~7km tempā ~7:30min/km. Droši var pievienoties!
6.-Feb-2015 01:25 pm - Re: iespējams saka: bī bold!
Es vairāk par to, ka JA Datums palīdz TAD tas nav nekas slikts.

Paskatījos kartē,aktīvie skrējēji (tie, kam pēdējais nav ļoti ļoti sen) šitai rajonā ir zem 6min/km.



Bēēēt... smieklīgs jautājums.. vai tad jums kuslīši, kas labāk tomēr vēl pēc kāda c25k plāna rēķinātos ar paskrien-paej-paskrien-paej arī ir? Jo, nu... 7:30ātruma skriešana stundu no vietas - tas tomēr zināmu izturību prasa. Daudzstaigāšana un mazliet paskriešana uz treadmilla tomēr nav tas pats.
6.-Feb-2015 01:31 pm - Re: iespējams saka: bī bold!
ĀAĀĀ paskatījos forumā un atcerējos. Viens ir 'saņemties un piespiest sevi skriet ātri'. Otrs 'virs 160 pulsa neskriet'.

Bet ok, ārā ar pulsometru mūžību nav skriets, tagad izturība pavisam cita, varbūt nav arī nemaz tik traki....
Forumā tādus vienkāršu uzaicinājumus gan uzreiz neredzu, FB redzu tikai vsk noskrien lapu, bet grupas neatrodas. Grupas nosaukumu uzzin forumā iereģistrējoties?

(nē. Rīt es neskriešu, bet nākamnedēļ gan varētu. Pie slimošanas neuzsākt skriešanu tomēr nebūtu nepamatota atlikšana).
6.-Feb-2015 05:42 pm - Re: iespējams saka: bī bold!
Pirmkārt, domāju, ka Tev vajag rakstīt savu vēlmi. Piemēram šeit: http://www.noskrien.lv/forum/koptrenini/ un add topic.

Es pats esmu no Liepājas, tāpēc lāga nezinu kādi tempi kur mitinās. Šķiet koptreniņi ar nosaukumu "lēnie divplākšņi" mitinās pārdaugavā. Domāju Tev ir izredzes atrast kompāniju arī uz skriet-iet-skriet-iet.

Kas attiecas uz ieteikumiem par skriešanu, tad jāsāk pamazām. Bet kad iesākts ir, piem pāris/trīs nedēļas, tad jau var arī reizi pa reizei paskriet ātrāk. Piemēram pāris reizes pa 10-20 sekundēm. Bet tas jau pēc tam, grūtākā treniņa daļa ir iziet no mājas.
6.-Feb-2015 07:02 pm - Re: iespējams saka: bī bold!
stc, tas bija par šodienu, ne rītdienu. https://www.endomondo.com/workouts/468442994/4784235
This page was loaded Apr 25. 2024, 11:44 pm GMT.
hackers counter system TunT counter v=0.09