Furious sleep

Furious sleep

of colourless green ideas

of colourless green ideas

Resolutions 

crescendo (crescendo)
Katru reizi, kad redzu kādu sūdzamies par sliktajām lietām FB listē, gribās norādīt 'slikti FB lieto, ja tev sliktas lietas rāda'. Jo FB jau viltīgs, ne tikai subjektīvi 'redzi tikai to, kam pievērs uzmanību' - bet pilnīgi objektīvi, FB tev tikai to vien arī rāda, kam uzmanību pievērs, potenciāli neinteresantus postus nobāž dziļumā/noslēpj utt. Protams, neperfekti algoritmi ļauj mums pamanīt, kad tie kļūdās - bet tiem arī nav jābūt perfektiem, pietiek, ja tie ir pareizi mazliet biežāk nekā nejaušība.

Toties šoreiz pašai sagribējās pasūdzēties.

Vakardienas galvenā tēma Manos Sociālajos Tīklos izskatījās pēc 'hē hē, visi jūs ar saviem New Year Resolutions, zinat tak, ka tās ir muļķības, es labāk apņemšos Padomāt par Skriešanu. 5 minūtes pastāvēt un Padomāt'.

Bet smieties par tām apņemšanām, par sporta zāles pieplūdumiem janvārī, par Sober January, par 'We-Don't-Eat-Deserts-in-January' un tamlīdzīgiem? Kāpēc? OK, ir slikti jauno dzīvi atlikt - bet vispārējais jauno cerību vilnis apkārt dod iespēju pavilkties un ielekt 'jauns gads, visi sākam jaunu dzīvi' vagonā. Protams, gada nomaiņa pati no sevis neko neizdarīs - bet apkārt esošie jauniesācēji tak tomēr kompāniju sastāda. Un vispār, jebkurš sīkums, kas tev ļauj padarīt savu dzīvi labāku - tas tomēr strādā. Nu nevajag uz to tik šķībi skatīties un aizbaidīt kādu no dzīves izmaiņas, lai tik kāds viņu nepieskaitītu Tiem Neveiksminiekiem.

Jā, ja zini interesantu fizisku nodarbi Vef/Teikas rajonā vakaros vai ļoti agros rītos, novērtēšu informāciju.

Comments 

2.-Jan-2015 12:15 pm
VEF akārtnē vismaz kādreiz bija Veselības fabrika, tur bija viskas interesants.
2.-Jan-2015 12:21 pm
Veselības fabrika, infinity fitness, body&soul fitness, dominas myfitness(ex city fitness) un kaut kāda joga, labsajūtas darbnīca vai. Un tautas dejas vef kultūras pilī ar tehniski skaitās.

Iestādes es zinu, mani personīgas rekomendācijas par 'te ir super trenere, nāc tu arī' vairāk interesē.
2.-Jan-2015 12:28 pm
bet paldies :)
This page was loaded Maijs 5. 2024, 3:53 pm GMT.
hackers counter system TunT counter v=0.09