x-ƒ (x_f)

x-ƒ: (esmuparslinkulairakstītutēmu)

2004. gada 4. augusts, 4:52 pm, 3 atsauksmes / pievienot vēl

..ja es gribētu pazust.. Vai atrastos kāds, kas mani izmitinātu uz vienu nakti un divām dienām? Kaut kur Latvijā. Vēlams 150km rādiusā ap manutagadvietu. Man daudz nevaig – nelielu guļvietiņu, segu, ūdeni, papīru un zīmuli. Un sabiedrību, kas varētu gan klusēt, gan runāt. Ja vien nebūtu jārunā par mani. Mēs varētu runāt par jebko citu. Par Saturna gredzeniem, par bumbieriem, par skudrām, par pudiņa pagatavošanas noslēpumiem.. Sabiedrība, kurā uz mazu mirklīti es justos ne vien labi, bet arī vajadzīgs. ..ja es gribētu pazust.. Es gribu pazust!

Āmm.. Mittwoch Unterbrechung. In Kürze erzählen.

  • Ja tas būtu manos spēkos, es izdauzītu lampas ik katram BMW, mersim un džipam. To vadītāji ir tādi.. rrrr! Ticu, ka Trakais Zinātnieks ([info]trz) man pievienotos.
  • Šonedēļ [info]gorgona mani nosauca kādā vēl nedzirdētā vārdā – par mīļcilvēku. Un veltīja daudz smailiju. Un viņai šķiet, ka es viņai patīkot. Bet es jau vispār neko nemaz neizdarīju. Taču tagad viņa manā vietā izpeldēsies Vidusjūrā. Tas, lūk, ir jauki un labi.
  • Šonedēļ [info]kamarilis trīsreiz iedunkāja pa manu plecu un arī veltīja man daudz smailiju. Taču šoreiz es izrādījos daudz noderīgāks un saņēmu tos puslīdz pelnīti. Viņa šķiet ļoti pozitīva persona un laikam man patīk. Un izrādās, ka man ir vismaz viena radniecīga dvēsele attiecībā uz rozīnēm.
  • Siguldas domē ir tikai un vienīgi idioti. Tāpat kā CSDD un kādā vēl nenoskaidrotā ceļu būves uzņēmumā. Man vienalga, ka remontē Vidzemes šoseju. Kāda velna pēc visa satiksme, kas dodas uz Rīgu, ir regulāri jānovirza gar manām mājām?? Un priekš kam man te tagad kaut kāda draņķīga parodija par draņķīgu asfaltu?? Nākošreiz patiešām piedalīšos pašvaldību vēlēšanās. Ja kāds man šorīt būtu uztaurējis, es tiešām būtu apstājies un ko rupju uzkliedzis.
  • Nekas. Joprojām meklēju sabiedrību. Ā! Karstums liels. Pagaidām vēl pieciešams. Es nez kapē kļūstu nedaudz pinkaināks. Bet man kļūst vienalgāk. Jau trešo rītu pēc kārtas pamostoties izrādās, ka esmu savijis palagu taisnā striķītī. Vai tik šitā man pa nakti neizdosies nožņaugties?
  • No šonedēļas cenšos rakstīt nevis par to, ko daru un kā iet, bet par nopietnākām tēmām, garāk, plašāk un par to, ko domāju. Ir labāk? (Droši vien "garāk un plašāk" dēļ zaudēju auditoriju.) Bet jums jau po. Un apjomu dēļ mana žūrnāla galvenās lapas teksti (HTML) jau aizņem ap 135+ KB. Kaut kas par daudz. Un apjomu dēļ arī domas stāv rindā. Bet man negribas piespamot frendlistes.
  • Uz mirkli sajutos svarīgāks, saņemot tik daudz meilu. Arī no viena no LiveJournal.com veidotājiem un vēl vienu no Nullsoft. Tad sapratu, ka tik un tā arī viņiem esmu tikai "viens no". Meilus saņemt jau tik un tā ir patīkami. Šonedēļ pēc kādiem trīs mēnešiem beidzot apskatīju savu spamkastīti. No 500 vēstulēm (spama) tikai 5 izrādījās no man svarīgām personām. Visādi gadās. Dīvaini, ka lielākā daļa no noderīgajām bija par manis tulkotajiem filmu subtitriem. Pat tad, kad manis vairs nebūs, es vēl dzīvošu kibertelpā. Absurds. Ko lai dara?
  • Neta mājās man vēl nav. Lattelekomam centrālē pietrūka vietas, to tagad paplašina. Droši vien lauž sienas utt. Solījās kaut kad augustā, bet man nevajag kaut kad, bet gan tūlīt. Viņiem vēl kabelis jārok.. Kā tad.. Kā teicis Waldis: "Neaizrunājiet man tagad ausis, lūdzu!" (No sarunas ar Gustavo Radio NABA.)
♪♬: Lulu – Love Loves to Love Love
CopyLeft (troller)

CopyLeft: Vaj... pazust, Tu ko......

2004. gada 4. augusts, 11:17 pm, atbildēt

Vaj... pazust, Tu ko.... Mums ļoti pietrūks Tavu postu... , bet ja godiig, tad tas man arī ir ienaacīs prātā... pamest visu un pazust uz kaadu laiciņu, bet nez vai es spētu to izdarīt. Lattelekoms norausies kaut kad par šo kļūdu ;] Veixmīgi kaut kur izrauties!
 

Kamatrilleris: khe - un tikai laikam?..

2004. gada 4. augusts, 11:42 pm, 1 atbilde / atbildēt

khe - un tikai laikam? ;) bet ja nopietni, pievienojos [info]troller, nezuudi gan. tb zuudi, ja veelies, bet zini, ka kaadiem te patiik tas nju jaa tas viss, ko Tu nju raksti jaa... doma uzkjerta? ;)
Lasi starp rindiņām: achtels
 
x-ƒ (x_f)

x-ƒ: uzķerta. :) paldies par..

2004. gada 5. augusts, 3:29 pm, atbildēt

uzķerta. :)
paldies par mīļiem vārdiem!
vispār jau es biju nolēmis piebremzēt [info]platinum nebūšanas dēļ, bet viņa man liek turpināt, tā ka.. nu, nepazūdu gan nekur. :)