x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Tas nav Mēbiusa ceļš

2004. gada 14. jūlijs, 2:25 am, 22 atsauksmes / pievienot vēl

Es Cibā esmu ilgi, taču vēl joprojām to nespēju saprast. Kā iespējams uzrakstīt puslīdz garu pukstu un saņemt tikai dažus komentārus. Un uzrakstīt dažus vārdus un komentāru būs ap 50. Jau kopš pašiem Pirmsākumiem vēroju savu frendlisti un nespēju to saprast. Šajā gadījumā nav nekādas nozīmes pat tiem mistiskajiem 75 simboliem. Vienīgais, ko pagaidām esmu izlobījis, tekstam ir kaut kāda sakarība ar šī puksta rakstītāju. To, kā viņu uztver pārējie. Kam viņam būtu jābūt. Piemēram, [info]gorgona. (Bet tas ir tikai piemēram!) Viņa uzraksta vienkāršu, parastu, ikdienišķu pukstu. Un par to tiek izteikti, piemēram, 15 komentāri. Tad, tajā pašā dienā, viņa uzraksta diezgan filosofisku pukstu par kaut ko līdzīgu dzīves mērķim un saņem, piemēram, 7 komentārus. Vēl vēlāk viņa uzraksta kaut ko dziļi filosofisku un izsaka savu domu tikai pāris teikumos (īsos tomēr lasa biežāk), par to saņemot, piemēram, 3 vai mazāk komentārus. Kāpēc tas tā? Krītas kvantitāte, ceļas kvalitāte..? Vidējais statistiskais cibiņš ir sekls?
(Protams, es būtu varējis iztikt bez raison d'être pieminēšanas, taču ticamības labad man bija vajadzīgs reāls un (vēlams) zināms cibiņš.)

Mjā, kādu laiku nebiju ieskatījies savā userinfo lapā. Un tagad paskatījos un ievēroju, ka ir nelielas izmaiņas manā friend-of statusā. [info]affair mani izmetis no draugiem. «Vai man labāk kļuva? Varbūt. A varbūt arī ne.» (Gustavo) Parasti gan es tā kā nedaudz uzmetu lūpu, ja kāds mani izmet no draugiem. Tomēr.. Tāds kā neliels un netīšs aizvainojums jau rodas, jo man nekad nav skaidrs, ko es tādu esmu vai neesmu izdarījis, ka kāds ar mani vairs negrib draudzēties. Skaidrs, ka pamatojuma tam nav, taču vai tad es sev varu ko padarīt..? Taču šoreiz man tiešām bija vienalga. Man nebija skaidrs, kāpēc viņš (šķiet, ka "viņš") mani pievienoja savam draugu sarakstam, un tagad, pāris mēnešu laikā uzrakstījis vienu vienīgu komentāru manā žūrnālā, izmeta no tā. Lai gan arī "izmeta" ir pārāk spēcīgs vārds, taču tas, manuprāt, vislabāk piedienas atbrīvoties-no-virtuālā-drauga darbībai.
Un otra izmaiņa ir [info]munky parādīšanās šajā sarakstā. Jau vakar no viņa noskaidroju, ka izmēram ir nozīme (izlasi viņa komentāru iepriekšiepriekšējajā pukstā).

Vispār jau diezgan neticami un reizē arī likumsakarīgi. Es pierakstīju šīs domas un tad atradu pukstu, kuru rakstījis [info]klukucis un izrādās – viņš reiz domājis gluži tāpat (un nedaudz no šī). Tikai viņš, protams, izteicies īsāk par mani. Bet doma viena un skaidra. Žēl. Bļāviens! Mēs pat izvēlējāmies vienu un to pašu apzīmējumu – "sekls".

Bet es..? Es neko. Es turpināšu rakstīt pēc iespējas un varēšanas reti, toties daudz. :) Iespējams, ka "krītas kvantitāte, ceļas kvalitāte..?" es neviļus cenšos attiecināt uz saviem pukstiem. Ar "kvantitāte" domājot "frekvence".

♪♬: Catatonia – Apple Core
anii (anii, where is the sun??)

anii: saprotu, es to..

2004. gada 14. jūlijs, 2:51 pm, atbildēt

saprotu, es to neuztveeru un netaisos uztvert kaa apvainojumu!
Lasi starp rindiņām: where is the sun??
( (augšup)