x-ƒ (x_f)

x-ƒ: kaspardesām..?

2004. gada 13. jūlijs, 3:21 pm, 10 atsauksmes / pievienot vēl

Izlaboju pēdējās trīs kļūdas un nolēmu – velns parāvis, lai jau. Ja jau kanādiešiem ir, tad kāpēc gan lai neļautu savējiem. Bet.. Diemžēl izrādās, ka nav iespējams izveidot tēmas slāni ne-savam S2 layout slānim. Biju nodomājis ļaut arī citiem izmantot mana žūrnāla izskatu saviem žūrnāliem, vēl neatklājot pašu kodu, taču tā nevar. Nu.. var, bet tikai ar stiliem un manām tēmām. Man gribējās, lai katram pašam būtu iespēja izveidot savu tēmas slāni, kurā noteikt krāsas, tekstus.. Es kā nekā esmu pacenties un tēmas slānī var mainīt kādus 95% visu tekstu, fontu, 95% krāsu un 100% izmantojamo attēlu. Turklāt jau izveidoju paraugtēmu, ja kāds vēlētos pamēģināt. Te tev nu bija..
Praktiski tas izskatās tā, kā mans žūrnāls un [info]style kopienas žūrnāls – abiem apakšā ir viens kods, bet katram sava tēma pa virsu. Arī šis ir izmantojot stilus un viena lietotāja kompilētos slāņus. Tā kā abi žūrnāli pieder man, tad nav problēmu, bet citādi..

Pilnībā publiskot kodu vēl nevēlos tamdēļ, ka tas vēl nav pilnībā pabeigts. (Ja kaut ko sāk no nekā, tad kaut kā tā gadās, ka beigas kaut kā nebūt var nebūt īsti saredzamas.) Piemēram, paslēptie komentāri būtu jāiekrāso citā krāsā. Tagad tos var atšķirt tikai pēc viena vārda, un tas nav nemaz tik vienkārši.
Nu jā, un ik pa laikam tiek pielabotas šādas tādas kļūdiņas. Ja pašā apakšā būtu viens kopējais slānis, ko lietotāji izmantotu līdz ar savu tēmas slāni, tad viss ok. Bet ja nu es esmu publiskojis kodu un atklājis kādu kaitinošu kļūdu..? Sev ta' es to izlabotu, bet pārējie.. Apzināt tos un uzmākties ar bugfix'u..? Mani sāks nicināt. Kā ta' būs..?

Ā, un vēl viena lietiņa, kas saistīta ar manu stilu.
Viņām, izrādās, ir spēks. Pakļāvos spiedienam un nomainīju userinfo ikonu attēlus (nu, tās mazās bildītes, kas rādās pirms lietotājvārda, ja lieto <lj user="..">) pret ko citu. [info]rikella ieteica. Viņa tās iepriekšējās bildītes nosauca par acteku dievību ģīmīšiem vai kaut kā tā. Tagadiņ [info]troller šos te nodēvēja par "jūzeru rumpjiem". :) Vai es varu izdarīt ko tādu, kas netiks ielikts kaut kādos / jebkādos rāmjos? (Ja neskaita 16x16 pikseļus.) Āmm.. varbūt ir vēl kādi ierosinājumi, piezīmes, nepieciešamības..? Ņu?

Un varbūt kāds zina, kāpēc es nevaru aplaistīt nopūtas ar šķidro slāpekli? Saldēt komentārus. Nevaru. Esmu to implementējis, neesmu sačakarējis, tāpēc ne tur tā vaina. Gribu freeze!

Ū, btw, tas bug's S2 sistēmā līdz ar Cibas koda atjaunošanu nav izzudis. Man joprojām ir pieejama druska svešas info. Jēgas gan nekādas, taču – es varu, he-hē! I'm cool. :)

jutoņa: šālēju dillēs
x-ƒ (x_f)

x-ƒ: it kā es tā vienmēr..

2004. gada 14. jūlijs, 2:35 pm, 1 atbilde / atbildēt

it kā es tā vienmēr pēc nika vien spētu pateikt, puika vai meitene. :)
kas soutparkīgi?
krāsainas bikses jau būtu vienkārši tad.

Tev smuks jūzerpics. personīgs. :)
zhuu (rikella)

zhuu: es esmu meituks ;) man..

2004. gada 14. jūlijs, 10:16 pm, atbildēt

es esmu meituks ;) man vaig bruncīšus ;p~

southparkīgi ir tie bilžuki paši pie nicka un paldies par komplimentu :)