x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Ticēt rītdienai

2017. gada 20. septembris, 3:35 pm, 10 atsauksmes / pievienot vēl

Pirmdienvakar ar pīplcilvēkiem aizgājām uz kino, tā notiek regulāri – reizi gadā. Pēc nelielas deķīša paraustīšanas katram uz savu pusi, jo [info]murxxe gribēja pifpaf un negribēja morālās ciešanas, es, savukārt, negribēju šausmeni, bet pārējiem laikam viss derēja, vienojāmies par "Septiņu māsu noslēpumu" ("What Happened to Monday").

Tā ir par nākotni (2073. g.), kur pasaulē trūkst resursu, līdz ar to ģimenē drīkst būt tikai viens bērns, bet viņas ir septiņas, tāpēc filmas gaitā daudziem būs jāmirst.

Pēc tam pārējiem pajautāju, vai vispār ir kāda filma par nākotni, kas ir laba. Tāda, kur viss nebūtu nolaists līdz kliņķim, nebūtu katru dienu jācieš, jābaidās, jācīnās, jāģērbjas skrandās, jādzīvo graustos un tā. Kur nākotne būtu labāka.

Kopijs varēja nosaukt tikai "Piekto elementu" (23. gs.), kam apmēram varu piekrist, cik nu atceros. Vēl iedomājos "Atpakaļ nākotnē II" (2015. g.), kas gan šobrīd vairs nav nākotne, taču tur nebija bēdīgu dzīves apstākļu, bija šis tas uzlabots. Bet vēl?

x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Tas ir seriāls un ne..

2017. gada 22. septembris, 6:00 am, 1 atbilde / atbildēt

Tas ir seriāls un ne par Zemi, kaķuk. Un tur tāpat ir kariņi n šit.
this is a ransom demand (kakjux, domino)

this is a ransom demand: ir arī filmas,..

2017. gada 22. septembris, 11:55 am, atbildēt

ir arī filmas, vairākas piezīmēšu. ok, tur ir kariņi, bet pārsvarā ar citplanētiešiem, tur nav skrandas, Zeme nav bojāejoša vai nolaista, tehnoloģija ir attīstījusies, viņi izpēta pārējo universe.
Lasi starp rindiņām: domino
( (augšup)