x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Laikam sava cilpa

2014. gada 26. aprīlis, 11:58 pm, 2 atsauksmes / pievienot vēl

Vakar izdomāju šorīt celties tā agrāk, lai padarbotos pa āru un dārzu, tāpēc telefonā uzliku modinātāju uz septiņiem, telefonā uzliku modinātāju uz septiņiem divreiz plusmīnus dažas minūtes, jo ar vienu parasti nepietiek. Tā nu šorīt tas noskan, ceļos, taisos, dodos, kaķis arī saņēmies iziet apgaitā, ārā tik jauks un svaigs, saule nupat uzlēkusi, putniņi čivina, neviena nekur nav, viss, kas redzams, ir tikai man. Naktī bijusi salna, taču nav paņēmies līdzi fotoaparāts. Kad darāmais sāk beigties, taisos doties iekšā un tad.. ē.. tad.. ē.. tad.. ē.. sāk zvanīt modinātājs, jo pulkstenis rāda septiņi.

Tad gan es sapratu, kāpēc saule izskatījās nupat pamodusies.

Pēc pagājušajām brīvdienām visu nedēļu domāju par skrituļdēli – būtu forši, ja man tāds būtu, jo pie mājas vēl ir gluds asfalts ar garu slīpumu, pa to uz leju diez vai saņemtos, bet augšup slalomā gan varētu patrenēties. Man kādreiz bija, vai tas vēl ir, vai tagad jau sen kā utilizēts.. Nedaudz izrakņāju garāžu un – jooooooooou – atradu!
Bet!
Ritenīšu gumija ir vvz no kā taisīta, tā ir kļuvusi balta un neeksistējoša – tiklīdz pieskaras, tā sabirzt putekļos. Diemžēl ikspadsmit gadus neizturēja.
Bet!
11. maijā Lorupes gravā būs kaut kādas longbordistu sacensības, un lasīju, ka viņiem esot kaut kāds sakars ar RIPO skeitu reinkarnēšanu, tāpēc ceru atcerēties un aizbraukt parunāties, varbūt man vēl ir kādas cerības.

Šovakar, izmantojot matemātiku un GPS, lai ir precizitāte līdz sekundei, kā pro ar (gandrīz) pirmo piegājienu noķēru Iridium sauleszaķīti, kā jau pirms nedēļas nolēmu. Nākamreiz pacentīšos piedomāt pie kompozīcijas, kvalitātes nšit.

sursurs: Modinātāji ir īvil...

2014. gada 27. aprīlis, 8:38 am, atbildēt

Modinātāji ir īvil. :D Un elektroniskajos pulksteņos ciparus "5" un "6" tik līdzīgus izdomājušais cilvēks ir vēl lielāks īvil!
Neskaitāmas reizes esmu lekusi laukā no gultas pa galvu/kaklu, jo ir jau kkādi 6:30. Kad rīta kafija izdzerta, vajadzīgās lietas apdarītas un varētu veļļot/iet/braukt, kur nu vajag, paskatos sienas pulkstenī, kas rāda 6:25as :D
Lasi starp rindiņām: kid
 
lavendera (lavendera, rozā)

lavendera: Tev izdevās mani..

2014. gada 27. aprīlis, 9:03 am, atbildēt

Tev izdevās mani saķiķināt no paša rīta :D ar to sauli
Lasi starp rindiņām: rozā