x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Pa vienam atskaitīti

2013. gada 29. maijs, 11:55 pm, 4 atsauksmes / pievienot vēl

Garais autobuss tīši mēģināja nospiest no Brīvības ielas (piestāju, parunājos, piedraudēja, nofotografēju, rakstīšu RS), pēc tam savācāmies veseli pieci un kā normāla baikeru banda aizbraucām līdz jūŗai pēc gaisa.

Ēnas

Atceļā divi atkrita, pēc tam vēl vienam pietika, divatā ar brālēnu mazliet pariņķojām pa Mežparku, un beigās viens devos uz centra pusi, kur saskrējos ar kādu riteņbraucēju – abi lavierējām starp cilvēkiem uz celoveliņa, līdz pēdējā brīdī pamanījām un uzslīdējām viens otram virsū. Dabūju pa kāju un vispār jutos to tiešām pelnījis, bet viņa tā iesaucās un tik gādīgi apjautājās, vai man viss kārtībā.

‫‬‭‮‪‫‬‭‮҉Ingmārs‫‬‭‮‪‫‬‭‮҉ (sramgni)

‫‬‭‮‪‫‬‭‮҉Ingmārs‫‬‭‮‪‫‬‭‮҉: Man atkārtoti ir bijis..

2013. gada 30. maijs, 12:48 am, 3 atbildes / atbildēt

Man atkārtoti ir bijis tā, ka braucu blakus autobusam, piemēram, pa blakus joslu, apmēram blakus vadītāja vietai, priekšgalā, un tad pēkšņi autobuss maina joslu un burtiski brauc man virsū. Viss, ko man atliek darīt, ir bremzēt un pēc iespējas griezt uz malu. Pieļauju, ka vadītājs mani vienkārši nav pamanījis, bet pretējā gadījumā tā ir vienkārši nepieļaujama agresija. Droši vien doma tāda, ka viņam tur ir jāgriežas, jo ir pietura, bet es esmu tikai kaitēklis, kas viņam traucē (skatīt attēlu). Es šādā situācijā sagaidītu, ka autobusa vadītājs nedaudz samazinātu ātrumu, lai es tiktu viņam priekšā, un tad grieztu.

 

sursurs: Es parasti uzspiežu..

2013. gada 30. maijs, 5:54 am, atbildēt

Es parasti uzspiežu ātrāk un lienu tieši uz joslas vidu. Jo buss ir garšs, un, ja viņš tiešām nav pamanījis, tad tā aste var aiziet arī tik tuvu trotuāram, ka velo tur vairs vietas neatliek..
Bt nu pieturas cenšos laicīgi pamanīt un pirms tām savlaicīgi kko izdomāt (vai nu laicigi uzdot ātrumu vai nomest tempu, vai ielīst joslas vidū, ja visi ir izbesījuši), lai nebūtu jānonāk vietā starp sabiedrisko un pieturu.
Vispār parasti pēd. laikā ir izdevies ar sabiedriskajiem diezgan sakarīgi sadzīvot..
Lasi starp rindiņām: smoke
( (augšup)
x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Nu šitais kadrs..

2013. gada 30. maijs, 8:06 am, 1 atbilde / atbildēt

Nu šitais kadrs saprata, ko dara, arī viņa izteicieni bija tādi, – brauca aiz manis, sāka apdzīt un uzreiz spiedās pie apmales, līdz pieturai bija vēl divi krustojumi.

sursurs: nu tādi arī ir. Man 1x..

2013. gada 31. maijs, 7:03 am, atbildēt

nu tādi arī ir. Man 1x uz Brīvībenes pie Bruņinieku , kur malās stāvoši autiņi, ziemā, kad tiešām BIJA slidens, buss piebrauca blakus nu tā, ka es principā varēju šamam pie kabīnes pieturēties (jo spuguļi būtu zemāk, tad man trāpoītu ar tiem). Un bremzēt vai līst malā tur vispār nebija opcija, jo tad toč būtu šim zem riteņiem... :/
Lasi starp rindiņām: smoke
( (augšup)