x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Quote of the Day

2005. gada 26. oktobris, 4:16 pm, 21 atsauksme / pievienot vēl

Quote by [info]viipsna:
bet paska – tu vienīgais šito faktu noliedz.
un nekad pat neesi bijis precējies!

Eh. Es jau atbildētu, bet..

Papildināts. Turpmāk tiks dzēsts katrs komentārs uz šo ierakstu, ko būs rakstījusi sieviete. Visi maitas!

Papildināts vēlreiz. Tas viss sākas ar tekstu, ka 85-90% precētu vīriešu krāpj savas sievas. Manus iebildumus neviena neņēma vērā. Taču padomājiet loģiski. Ja [info]platinum saka, ka visā visumā ir tik daudz piedāvājumu, tad, lai dabūtu 85-90% veiksminieku, šie piedāvājumi būtu jāizsaka vismaz 400%+ precēto vīriešu. Ne tā? Lai šiem 85-90% paveiktos un viņi varētu pārkāpt laulību.

Papildināts trešoreiz. Taisnība uzvarēja!

jutoņa: iepūt man!
on parole (platinum)

on parole: nevienā vietā neteicu,..

2005. gada 27. oktobris, 9:12 am, 2 atbildes / atbildēt

nevienā vietā neteicu, ka no Visiem un, protams, es te par reālo dzīvi, ne virtuālajiem romāniem un vnk iedomām.
pelnījuši, man domāt, ir visi, tikai cilvēki ir izlaidušies un dod solījumus, kurus nevar pildīt, tur tā nelaime. jebkurš neapdomāts bizness lemts ātram galam, lai arī kā sākumā veiktos, tāpat ar laulību, sasola viens otram apžilbuši debesu brīnumus, pēc tam attopas, ka bez darba (un laulība ir darbs, kurā gan pienākumi, gan atalgojums, gan gandarījums) nekas nesanāk. vieglāk katru gadu iegādāt jaunus vienas sezonas zābakus kā kopt kvalitatīvus un potenciāli labi kalpojošus apavus. cilvēks jau slinks un bieži izvēlas ērtāko. bet, manuprāt, tā nav nekāda dzīve. tā ir parazitēšana un veltīga sevis izniekošana.
koroče, mana pieredze saka, ka ~80% vīriešu jebkurā vecumā ir vnk maukas (atvaino mister K.) un lielākā daļa sieviešu ir prostitūtas by default (arī es), atšķirība ir cenā un tajā, ko katrs uzskata par vērtību.
Dying Bride (heartstripper, paaris)

Dying Bride: Būtībā piekrītu, par..

2005. gada 27. oktobris, 9:16 am, atbildēt

Būtībā piekrītu, par daudz ko..
Tikai nevajag lietot atkal "visi" :) Nu, nav visi bāžami vienā maisā. Tas, ka sabiedrībā ir pamatīgi sašķobījušās pamatvērtības un daudzi nespēj turēt savus solījumus, nav nekāds jaunums. Ir jāmācās uzņemties atbildība un atbildēt par saviem vārdiem, jā, strādāt pie attiecībām, rūpēties un censties. Pats no sevis jau nekas nenotiks.. Jā, liela daļa sabiedrības atļaujas ļoti daudz, neievēro nekādu morāli, nekādas robežas. Bet paldies Dievam, ne visi.. :)
Lasi starp rindiņām: paaris
( (augšup)
x-ƒ (x_f)

x-ƒ: No mistera Apzinīgā..

2005. gada 27. oktobris, 9:23 am, atbildēt

No mistera Apzinīgā esmu kļuvis par misteru K.? Hmm.. Tas paver plašas iespējas interpretācijai. :) Un par pirkšanu un pārdošanos es jau rakstīju (varu pat pierādīt), tā ka to te nevaig iesaistīt.
Šorīt lasīju kādu rakstu, kur bija teikts, ka ne 20, ne 25 gados nevajag precēties. Tam laika vienmēr pietiks.

So, tagad esam nonākuši pie tā, ka es vairs nekam neticu, un saprotu, ka labākās patiesības nav vispār. :)