x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Kwiii!!1!

2005. gada 26. septembris, 12:37 pm, 34 atsauksmes / pievienot vēl

Iebez.. Ietestē un nebremzē! Ziņa visiem Cibas WAP versijas lietotājiem, izmēģiniet šo te – x-f.e-net.lv/wap/sc/r/.

Galvenās atšķirības no iepriekšējās versijas (kas joprojām ir oficiālā, jo uz šo neviena cita linka vēl nav, tikai testiem) ir tādas, ka ar šo ir pieejami visi aizsargātie ieraksti, gan savi privātie, gan draugu aizsargātie ieraksti. Tāpēc vispirms nepieciešams iežurnalēties. Loģiski. Paroles nekur netiek saglabātas, tās tiek nodotas tikai Cibai un viss. Ar šo versiju nebūs iespējams likt grāmatzīmes uz savu draugu lapu pa tiešo, jo sesija vienkārši tik ilgi nedzīvos, tāpēc uzreiz pēc iežurnalēšanās ir pieejamas saites uz savu žūrnālu un savu draugu lapu. Nu, apskatieties, sapratīsiet. Testējiet, ziņojiet, iesakiet uzlabojumus. Pēc laika šī kļūs par oficiālo versiju un nomainīs iepriekšējo, kas pagaidām joprojām turpina darboties.

Par to visu paldies jāsaka arī Laacz'am, kas nodrošināja mani ar nepieciešamo informāciju, un [info]watt'am, kas nedaudz pačakarēja Cibu, lai viss šitais darbotos. :)

Papildināts. Pareizā adrese ir x-f.e-net.lv/wap/sc/

sviesta cibas neoficiālais viedoklis (scibologs)

sviesta cibas neoficiālais viedoklis: well, well, man varēji..

2005. gada 26. septembris, 3:06 pm, 2 atbildes / atbildēt

well, well, man varēji pateikt paldies par entuziasma kurināšanu :))

ierosinājumi:
- ar jaunās versijas ieviešanu neatslēdz iespēju bookmarkot shortcutus uz savām & draugu lentām bez autorizēšanās
- es domāju, ka četruzīmju gada vietā (pukstu lentā & komentāros) mierīgi var pāriet uz 2 zīmu vai iztikt vispār bez gadaskaitļa
- uz kur pēc autorizēšanās ir ir pukstēšanas links- tam tak ar no tās pašas vietas būtu jābūt pieejamam?
 
x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Tādā ziņā mani..

2005. gada 27. septembris, 2:52 pm, 1 atbilde / atbildēt

Tādā ziņā mani kurina daudzi, šoreiz es pateicos par tehnisko atbalstu. :)

Es neredzu vajadzību pēc iespējas doties pa tiešo uz savu draugu lapu, ja neesi autorizējies. Tāpat aizsargātie ieraksti nebūs pieejami. (Turklāt tas tehniski varētu būt sarežģīti, kas arī ir lielākā problēma.)

Jaunajai versijai žūrnāla un draugu lapā jau tagad vienā dienā ir tikai viens datums, stulbums, ka nebiju iedomājies to agrāk. Vēlāk aizvākšu visu lieko arī no vecās versijas un komentāriem.

Links uz apdeitošanu? Tev varbūt vēl uz šķīvja ar zelta maliņu pasniegt atslēgas no dzīvokļa, kas pilns ar naudu? :) Tad man jāsasaista kopā pavisam atšķirīgas lietas (lai tajā lapā nav jāraksta parole vēlreiz), lai gan ideja ir laba, padomāšu par to.

Par pilnajiem ierakstiem un ierakstu skaitu žūrnāla un draugu lapā. Kā būtu ar kompromisu, ka pirmais vai pirmie divi, trīs ir kādi 100 pirmie simboli no visa teksta, bet tādā gadījumā būtu 10-15 linki uz ieraksta lapu?

Man jau vienalga patiesībā, man pašam ir ērti tāpat, tāpēc mani daudz vairāk interesē lietotāju atsauksmes. Šodien pieslēdzu statistiku vecajai versijai. Izrādās, ka tā ir nejēgā populāra. Tāpēc, lūk, prasu.
sviesta cibas neoficiālais viedoklis (scibologs)

sviesta cibas neoficiālais viedoklis: 1. vajadziba ir tad, ja..

2005. gada 27. septembris, 3:09 pm, atbildēt

1. vajadziba ir tad, ja gribi pakliedēt laiku bet nevēlies bakstīt iekšā usrn/pssw, jo diemžēl, atšķirībā no browsera tev telefons nepiedāvā. vārdu sakot quick links, un tas nekas ka protektētie ieraksti nebūs pieejami. jo bookmarkus jau tagad pašam nebūs jēgas saglabāt jo tajos būs sesijas nr, vai ne?

2. aizvāc gan. no komentāriem.

3. nubetka.

4. nevajag pilnus. nah konceptuālu putru? ir skaisti tā kā ir.