x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Tādā ziņā mani kurina..

2005. gada 27. septembris, 2:52 pm, 34 atsauksmes

Tādā ziņā mani kurina daudzi, šoreiz es pateicos par tehnisko atbalstu. :)

Es neredzu vajadzību pēc iespējas doties pa tiešo uz savu draugu lapu, ja neesi autorizējies. Tāpat aizsargātie ieraksti nebūs pieejami. (Turklāt tas tehniski varētu būt sarežģīti, kas arī ir lielākā problēma.)

Jaunajai versijai žūrnāla un draugu lapā jau tagad vienā dienā ir tikai viens datums, stulbums, ka nebiju iedomājies to agrāk. Vēlāk aizvākšu visu lieko arī no vecās versijas un komentāriem.

Links uz apdeitošanu? Tev varbūt vēl uz šķīvja ar zelta maliņu pasniegt atslēgas no dzīvokļa, kas pilns ar naudu? :) Tad man jāsasaista kopā pavisam atšķirīgas lietas (lai tajā lapā nav jāraksta parole vēlreiz), lai gan ideja ir laba, padomāšu par to.

Par pilnajiem ierakstiem un ierakstu skaitu žūrnāla un draugu lapā. Kā būtu ar kompromisu, ka pirmais vai pirmie divi, trīs ir kādi 100 pirmie simboli no visa teksta, bet tādā gadījumā būtu 10-15 linki uz ieraksta lapu?

Man jau vienalga patiesībā, man pašam ir ērti tāpat, tāpēc mani daudz vairāk interesē lietotāju atsauksmes. Šodien pieslēdzu statistiku vecajai versijai. Izrādās, ka tā ir nejēgā populāra. Tāpēc, lūk, prasu.
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

(Ņem vērā, ka parasti neviens neizvēlas atbildēt uz pilnīgi anonīmiem komentāriem!)