antiprojekcija ([info]antiprojekcija) rakstīja,
@ 2021-03-19 18:42:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kā propoganda sagroza patiesību
Biju domājis rakstīt komentāru pie artis citētā raksta par to kā Kanādā vecākus liek cietumā, ja tie nepareizā dzimtē uzrunā savus bērnus. Bet nu pārāk daudz darba esmu ieguldījis, un pārāk gari priekš komentāra.

Diemžēl raksts ir vienkārši stulba, melīga propoganda (rūpīgi palasot tekstu, pat nezinot faktus var pamanīt, kā nesaistītas lietas saliktu blakus, lai "izveidotu naratīvu"), bet īstais stāsts vienkārši lauž sirdi. Reālo notikumu hronoloģija (cik nu spēju noorientēties Kanādas tiesu dokumentos):

1) 2019. g. sākumā, tiesa nolemj, ka šim bērnam pašam ir tiesības dot piekrišanu ārstēšanai. Tas atbilst Kanādas likumdošanai, kas paredz bērniem šādas tiesības pie nosacījuma, ka bērnam izskaidroti riski un iespējamās sekas, un ja ārsts ir pārliecināts, ka tas ir bērna interesēs (šeit vairāki pieaicinātie ārsti, kas strādājuši ar šo bērnu, to apliecina).

2) Tēvs visā presē izbazūnē šo gadījumu, uztaisot sevi par upuri, un parādot savu bērnu kā garīgi slimu. No tiesas dokumentiem (nākošā punktā links), tur ir tādi komenti kā "So apparently trannies have a high suicide rate... is this a bad thing? Having difficulty seeing a downside here". Par. Savu. Bērnu.

Tai skaitā arī atklājis savu identitāti (un līdz ar to bērna), pretrunā tiesas norādei, ka visas iesaistītās puses jāsaglabā anonīmas, lai aizsargātu bērna drošību. Doxojis. Savu. Bērnu.

3) 2019. gada rudenī bērns pieprasa restraining orderi ar konkrētu prasību:
"AB, a 14 year old transgender boy, applies for a protection order to restrain his father, CD, from publishing, speaking or giving interviews about this case or about AB’s personal and medical information. He also seeks an order that would restrain his father from sharing related documents or information with other persons, including media and social media organizations, who mightpublish that information."

Tiesa secina, ka "(..) [69]I find that CD is using AB to promote his own interests above those of his child, by making AB the unwilling poster child (albeit anonymously) of CD’s cause.[70] I find that this conduct puts AB at a high risk of public exposure and acts of emotional or physical violence, in the form of bullying, harassment, threats, and physical harm, including self-harm. (..)" un "(..) [74]In conclusion, I find that AB is an at-risk family member who is highly vulnerable. I find that his father’s expressions of rejection of AB’s gender identity, both publicly and privately, constitutes family violence against AB. Finally, I find that CD’s conduct in this regard is persistent and unlikely to cease in the absence of a clear order to restrain it. (..)"

Tā rezultātā šim "tēvam" tiek noliegts vēl vairāk doxot vai aprunāt savu bernu. Tajā skaitā personīgajās attiecībās tiek noliegts bulijot šo bērnu, saucot viņu vārdā, ko bērns vairs nelieto, vai atsaucoties uz dzimumu, ko bērns vairs nepieņem. Iet runa par bulijošanu ("family violence"), nevis par konstruktīvām diskusijām.

4) Diemžēl šobrīd neizdodas atrast jaunāko notiesājošo spriedumu, bet varu derēt, ka tas nav dēļ tā, ka Tēvs uzrunājis bērnu kā puiku, bet gan dēļ tā, ka turpinājis nomelnot presē. Savu. Bērnu.

--------

Mīļie cibiņi, vai labi vai kreisi. Lūdzu, lūdzu, sāciet lasīt pirmavotus, vai vismaz neleciet uzreiz ticēt jebkuram ļaunumam tikai tāpēc, ka iet runa par cilvēkiem, kas jums nepatīk!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


(Anonīms)
2021-03-19 19:04 (saite)
lūdzu, ieliec arī diskusijā

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]hedera
2021-03-19 20:01 (saite)
Vispār, es ieraudzīju šo ierakstu, jo antiprojekcija man tajā diskusijā iekomentēja linku - taču viņa komentāru pagaidām neredz. Tāpat notika arī ar cibiņas honeybee komentāru man tajā pašā diskusijā. Izskatās, ka cibiņam artim ir skrīnošanas opcija ne-draugu komentāriem vai cibiņu grupām.

[Par vārda brīvības aizstāvjiem runājot, ...]

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2021-03-20 10:42 (saite)
Jā, tā ir ja es tur ko ierakstu, tad man parādās teksts irpa `` pieņemts zināšana, ja artim patiks, redzēs visi `` :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]antiprojekcija
2021-03-20 10:58 (saite)
Negribu lielīties, bet mana vakardienas atbilde uz viņa "..mūsu ceļi šeit šķiras", tā arī nav parādījusies neiežurnalētajā cibā.

Kā tur bija ar to noklusēšanu - ir meli vai nav? Tas tā, nav būtiski, draugam bija jautājums par dekalogu...

P.S. Brīnies, kādas rupjības es tur sarakstīju, lai mani nepublicētu? Lūk:

"Tur jau tā sāls, ka neviens no šiem lēmumiem NAV balstīts pieņēmumā par bērna dzimumu. Tie jau ir tie "lielie meli", kam tas raksts grib, lai mēs noticētu."

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2021-03-20 11:01 (saite)
Man arī liekas jocīga tā komentāru slēpšana. Vai nu tu debatē vai nē.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]hedera
2021-03-19 19:56 (saite)
+1000

Man šoreiz nebija enerģijas tajā diskusijā meklēt pirmavotus. Prieks, ka tev gan bija.
Tiesa, kā jau tur pateica honeybee - arī pašā ļoti biasētajā rakstā bija pietiekami daudz informācijas, lai nojaustu, ka nekāds gada tēvs tas nav.


""So apparently trannies have a high suicide rate... is this a bad thing? Having difficulty seeing a downside here". Par. Savu. Bērnu.

Tai skaitā arī atklājis savu identitāti (un līdz ar to bērna), pretrunā tiesas norādei, ka visas iesaistītās puses jāsaglabā anonīmas, lai aizsargātu bērna drošību. Doxojis. Savu. Bērnu."

Nu lūk. Un tad ir cilvēki kā krišjānis, kurš tajā pašā diskujā saka šo: ""Tev būs savu tēvu un māti godāt" nav specifiski teistiska pārliecība, tas ir kaut kas universāls, organisks."

Ideja jau skaista, bet ne visi vecāki ir lieliski, vai kaut vai saprātīgās robežās funkcionējoši vecāki. Ir, acīmredzot, arī tādi vecāki kā šī gadījuma tēvs, kurš sava nepilngadīgā bērna privāto informāciju vazā apkārt pa medijiem. Ko, tieši, tur būtu jāgodā?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]hedera
2021-03-19 20:07 (saite)
"diskujā" protams, bija domāts "diskusijā".

:D Gandrīz vai freudian slip.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ctulhu
2021-03-20 10:45 (saite)
Es vispār nesaprotu šito nostādni kodāt par faktu ``bio sencis``, nu labi māti vēl var jo grūtniecība un dzemdības ir grūti un sāpīgi, pārējais - cienam tos kas mūs ir audzinājuši, bio vai nebio nav no svara, no svara ir konstruktīvas audzināšanas fakts.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]extranjero
2021-03-19 19:57 (saite)
UK arī tiesas ļoti bieži izdod gag orders, bet tas bieži robežojas ar absurdu. Bija gadījums, kad UK nedrīkstēja izpaust kaut kādas personas identitāti, lai gan visos ne-UK internetos tas bija brīvi publicēts.

Nu šajā gadījumā par bērnu doxxošanu nekādas simpātijas, bet tai pašā laikā aizliegt viņam pašam runāt par savu lietu, lai gūtu atbalstu, ir vienkārši tiesu varas ļaunprātīga izmantošana. Izskatās, ka valdība ļoti mēģina noslēpt pārkāpumus, kas pieļauti saistībā ar šo medicīnisko iejaukšanos bērnu attīstībā.

Pats galvenais šeit ir medicīniskais fakts, ka pubertātes līdzekļi kaitē bērnu veselībai, nekādi neuzlabo viņu mentālo stāvokli un ir ārkārtīgs risks. Saistībā ar Tavistock skandālu UK farmaceitiem tagad ir aizliegts izsniegt šādas zāles. Pārāk bieži receptes pēc tiem ir iegūtas pie šaubīgiem ārstiem. Retos gadījumos, kad tas ir vajadzīgs, tās izsniegs pati ārstu komisija.

Šie tavi iebildumi izskatās pēc FUD, jo arī tu nezini visas detaļas, bet paņemt tikai vienpusēju informāciju, noklusējot ļoti svarīgus lietas aspektus.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]antiprojekcija
2021-03-20 00:58 (saite)
Nezinu par to Fear, bet sēt Uncertainty un Doubt par to, ko lasi avīzē bija precīzi mans nodoms - izlasi pēdējo teikumu! Vienkārši gribētos, lai mēs visi spriestu, izejot no realitātes, nevis māņiem - vai tā ir pārāk augsta latiņa?

P.S. "(..) pubertātes līdzekļi kaitē bērnu veselībai, nekādi neuzlabo viņu mentālo stāvokli (..)" - kāpēc tad viņus kāds izraksta?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2021-03-20 06:00 (saite)
Kādas realitātes? Vairums, ko tu raksti, ir ideoloģija.

Un par P.S. Ko nozīmē šāds jautājums šajā kontekstā? Kāpēc tu nevari pajautāt tieši, kas ir būtisks šajā sakarā?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]antiprojekcija
2021-03-20 09:38 (saite)
Es tos jautājumus uzdodu, lai Tevi piespiestu apstāties un skaļi izteikt, ko tad Tavi apgalvojumi patiesībā implicē. Es nevaru to Tavā vietā izdarīt, jo tad Tu teiksi, ka es lieku Tev vārdus mutē. Nav arī jēga Tev atbildēt ar zinātniskām publikācijām vai citātiem, jo tad Tu teiksi, ka es vienkārši esmu brainwashed, neredzu lielo bildi, lēkāju apkārt, utt.

Es ar šo absolūti necenšos pateikt, ka Tu būtu negodīgs, vai ka tā ir kāda "taktika", vai ko tamlīdzīgu. Tikai to, ka Tu uz šo jautājumu skaties izejot no kaut kādiem slēptiem pieņēmumiem, kurus, iespējams, pats līdz galam neesi apzinājies.

Tad nelēkājam, bet izdiskutējam līdz galam - kāpēc ārsti izraksta šīs zāles GD gadījumā, ja tās "kaitē bērnu veselībai, nekādi neuzlabo viņu mentālo stāvokli"?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2021-03-20 10:12 (saite)
Es neko neimplicēju, jo esmu autists. Es vienkārši saku lietas nepieklājīgi tieši.

Tu jautā, kāpēc ārsti izraksta hormonu zāles. Atbilde ir: tāpēc, ka tās ir recepšu zāles, kuras bez receptes iegādāties nevar. Bet to jau tu zināji, tāpēc vēlreiz jautāju, ko tu, šo jautājumu uzdodot, gribi zināt?

Tu gribi kaut ko izdiskutēt līdz galam. Mēs runājām par Tavistock skandālu, kurā UK Augstākā Tiesa nosprieda, ka <16 gadu vecuma bērns (vairumā gadījumu) nav spējīgs apzināties ilgtermiņa sekas un pieņemt informētu lēmumu. Lielākais skandāls šeit ir tajā, ka tā ir būtiska iejaukšanās organisma attīstībā, taču dati par sekām ir ļoti minimāli, un iespējamais kaitējums ir ļoti liels, kas nesaskan ar piesardzības principu medicīnā (skatīt, vakcīnu apturēšanu pēc aizdomām par nenozīmīgu negadījumu skaitu).

Un tu pēc šī visa jautā – kāpēc ārsti šiem bērniem paraksta pubertātes [blokatoru] zāles? Man nav ne jausmas, ko tieši tu implicē? Varbūt to, ka ārsti ir dievi, kas nekad nekļūdās? Vai arī kas tev nav skaidrs vai kam tu nepiekrīti?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]antiprojekcija
2021-03-20 10:36 (saite)
Skaidrs! Mēģināšu savu domu formulētu vairāk formāli loģiski.

1) Tu teici - hormonu zāles nepalīdz garīgi, un kaitē fiziski
2) Fakts - ārsti izraksta hormonu zāles

Implikācija - ārsti kaitē pacientiem.

Kāpēc gan lai ārsti kaitētu pacientiem?

a) Kontekstā ar Arta publicēto rakstu, man liekas, ka tur tiek pieņemta atbilde - ideoloģija vai konspirācija.

b) Man liekas, ka ir vienkāršāks skaidrojums - Tavs apgalvojums ir aplams. Ir riski un blakus efekti (arī nezināmi), bet daudzos gadījumos šīs zāles palīdz.

Ja man ir taisnība, tad ne konspirācija ne ideoloģija vairs nav nepieciešama, pietiek ar cilvēcisku vēlmi kādam palīdzēt, neziņu un kļūdām. Tas arī atbilst manai intuīcijai par cilvēkiem, vadoties no ikdienas saskarsmes pieredzes.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2021-03-20 10:53 (saite)
>> Implikācija - ārsti kaitē pacientiem.

>> Kāpēc gan lai ārsti kaitētu pacientiem?

Ārsti ir kaitējuši pacientiem ļoti daudzos gadījumos. Ko tieši tu domā ar “kāpēc gan”? Ja tu jautā par ārstu motivāciju, tad skaidrs, ka ar motivāciju vien ir par maz, lai nekaitētu.

Acīmredzot, tā arī ir tava lielākā kļūda – ar cilvēcisku vēlmi palīdzēt vien ir par maz.

“Daudzos gadījumos palīdz” neatceļ faktu, ka “daudzos gadījumos tās kaitē”. Arī opioīdi daudzos gadījumos ļoti palīdz pret sāpēm, bet ļoti daudzi no tiem pēc ārstu parakstīšanas kļūst atkarīgi un izposta visu savu dzīvi.

UK Augstākā Tiesa nonāca pie secinājuma, ka ļoti trūkst datu par pubertātes blokatoru sekām un šī terapija uzskatāma par eksperimentālu. Tavs (b) ir arī interesants tajā ziņā, ka tu redzi tikai vienu pusi, ka zāles daudzos gadījumos palīdz, tāpēc kaitējums neeksistē. Ja cilvēki redz tikai vienu pusi, tad tā tikai ideoloģija.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]antiprojekcija
2021-03-20 11:08 (saite)
"tu redzi tikai vienu pusi, ka zāles daudzos gadījumos palīdz, tāpēc kaitējums neeksistē." - nē, medicīnā pieņemts labumu izsvērt pret kaitējumu. Ja kopumā (statistiski) labums ir lielāks par kaitējumu, tad šādas zāles ir pamats izrakstīt, un ārsti tās izraksta. Protams, ir nianses, kad un kam izrakstīt, bet tur jau jautājums ir par to kā uzlabot vidējo iznākumu, nevis par to, ir vai nav labums (izsverot ieguvumus un kaitējumu).

Potenciāli iespējams, ka kādu kaitējumu vēl nezinām, un tas var izrādīties lielāks par labumu. Tad šīs zāles vairs neizrakstīs. Tāpat kā ar opiatiem - kādreiz mazāk apzinājās riskus, tāpēc izrakstīja daudz biežāk. Tagad tos lieto tik pat kā tikai slimnīcas apstākļos.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2021-03-20 11:17 (saite)
Bet jautājums ir, vai tu izvērtēji šos ieguvumus un risku? Un vai ārsti tos izvērtēja?

Vēl par medicīnā pieņemto praksi pasaki tiem, kas uz divām dienām apturēja vakcināciju par spīti tam, ka ieguvumu/riska profils bija pat ļoti pozitīvs. Faktiski tas ir tāpēc, ka jebkuras šaubas tiek uzskatītas par labu kaitējumam.

Par kaitējuma esamību viss ir skaidrs – tieši tāpēc šī prasība tikai iesniegta tiesā, sieviete, kura bija saņēmusi šīs zāles kā bērns, bet vēlāk pārdomāja un uzskatīja, ka viņas piekrišana nebija informēta izvēle.

Bet ir arī pētījumi, kas liek domāt, ka no šīm zālēm nav uzlabojuma bērnu garīgajā veselībā.

UK augstākās tiesas lēmuma sakarā arī ārstiem UK vairs nav atļauts šīs zāles parakstīt bērniem <16 g.v. bez atsevišķa tiesas lēmumu. Lūk, tā ir plašāka atbilde tavam “kāpēc gan”, kuru tu tā arī man sīkāk nepaskaidroji.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]antiprojekcija
2021-03-20 14:27 (saite)
Nu izanalizējam šos divus gadījumus sistemātiski.

1. vakcinācijas apturēšana

Varianti -
A) apturēt vakcināciju - LV gadījumā tas nozīmē ~200 cilvēku dienā netiek vakcinēti. No tiem varbūt 20 eventuāli saslimst, pie 1% mirstības, tātad, statistiski sanāk 0.2 nāves dienā (2% palielinājums uz, maksimums, divām nedēļām, pie ~10 nāvju dienā šībrīža fona).
B) vakcinēt paralēli EZA auditam - ja gadījumā izrādītos, ka nav droša, vai vēl trakāk, kāds te LV nomirtu ar trombu neilgi pēc vakcinācijas, uzticība vakcinācijai nokristos vēl zemāka nekā ir jau tagad. Ja vakcinētos, piemēram, par 20% mazāk, tas potenciāli novestu pie simtiem nāvju, vēlākas pūļa imunitātes sasniegšanas, utt.

B, protams, balstīts bailēs no black swan notikuma, vai tas ir racionāli, katrs var spriest pats. Bet neba nu Latvija bija vienīgā, kas šo izvēlējās, tā kā nopietniem cilvēkiem tas likās pietiekoši apsverami.

2. hormonālā terapija jauniešu GD gadījumos

Izpētīts, ka līdz 30% jauniešu ar GD vismaz vienu reizi mēģina veikt pašnāvību. Par veiksmīgām pašnāvībām nav datu (nevar vairs pajautāt), bet pēc kopējām statistikām vadoties, apmēram viens no 20 mēģinājumiem izdodas. Tātad, mirstība no GD varētu būt ~1.5% - augstāka nekā covid! Papildus, zināms, ka būtiska daļa no pašnāvību mēģinājumiem noved pie būtiskām vai paliekošām traumām vai invaliditātes (10-15% in general population pēc wiki). Nemaz nerunājot par garīgajām ciešanām, kas noved pie šiem mēģinājumiem.

Izpētīts arī, ka hormonālā terapija palīdz šīs garīgās ciešanas samazināt, tai skaitā, domas par pašnāvību samazinās aptuveni par trešdaļu. No otras puses, hormonālā terapija var atstāt negatīvu ietekmi uz fizisko attīstību, un potenciāli novest pie garīgām traumām nākotnē (trūkst informācijas).

Tātad, šeit varianti -
A) nelietojam hormonālo terapiju - 1.5% mirstība, 3-4% paliekošu seku, smagas ciešanas, zināmas, smagas psiholoģiskas sekas nākotnē (neiekļaušanās skolas dzīvē un ģimenē atstāj lielus nospiedumus).
B) lietojam - 1% mirstība, 2-3% paliekošu seku, atvieglotas ciešanas. Risks, ka var būt kaulu problēmas vai samazināts auglīgums. Nezināms risks par cita veida psiholoģiskām sekām nākotnē.

Kā redzi, šeit izvēlei ir daudz būtiskākas konsekvences.

Iedomājies, ja mums būtu bijušas covid zāles, kas par trešdaļu var samazināt mirstību, bet ar šādiem blakus efektiem. Neviens ne sekundi nešaubītos tās lietot (gan vienā, gan otrā gadījumā iet runa tikai par smagajiem gadījumiem).

P.S. Visi aprēķini, protams, uz pirkstiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2021-03-20 14:54 (saite)
1) Esošie pētījumi ir parādījuši, ka vakcīnas ir ļoti drošas un efektīvas. Ļoti reti riski šo profilu būtiski negroza. Speciālisti – PVO un EMA – nepārtraukti ir apgalvojušas, ka ieguvums ievērojami atsver visus riskus.

Tāpat vislielākais ieguvums vakcīnām ir tieši veciem cilvēkiem, kuri ir vakcinācijas rindas priekšgalā (ar mirstību tuvāk pie 10%). Latvijā dienā var izvakcinēt vismaz 10'000 cilvēku (jo krājumu šobrīd ir) un tas, ka vakcinē kaut kādus smieklīgus 300 ir tikai institūciju pretestības rezultāts, kuru dēļ mirst daudzi cilvēki.

Bet pat ja pieņem tavu aprēķinu, tavs spriedums ir – varētu būt, ka vakcinētos mazāk. Bez jebkādiem pierādījumiem, ka tā tiešām notiktu. Un tu joprojām uzskati, ka šīs nelielās bažas bija pamatotas, lai nelietotu zāles. Oki, lai tā būtu.

2) Nav nekādu skaidru pierādījumu, kas liek domāt, ka hormonu zāles samazina mirstību no 1,5% uz 1%. Tie pētījumi, kas ir veikti, ir ļoti zemas kvalitātes. Bet ja nu šīs zāles realitātē palielina mirstību no 1,5% un 1,6%? 0,1% ir liels mirušu jaunu cilvēku skaits. Tā kā pastāv šādas bažas, tad atbilstoši 1. punktam ir jāievēro piesardzība un zāļu lietošana ir jāpārtrauc.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]extranjero
2021-03-20 15:12 (saite)
Vēl par zālēm ar 30% efektivitāti kovida ārstēšanā. Tādas tagad ir – ivermektīns.

Tikai nez kāpēc pret tiem, kas tās cenšas piedāvāt, speciālisti izturas ļoti skeptiski un tviteros pat smejas. Nu varbūt tāpēc, ka pašreizējie pierādījumi par 30% efektivitāti ir ļoti zemas kvalitātes, un visdrīzāk neapstiprināsies plašākos pētījumos. Bet neko jau nevar zināt – varbūt tās izrādīsies efektīvas zāles.

Mums jau bija hidroksihlorohīns un pēc tam remdesivīrs. Otrās zāles pat Latvija iepērk par miljoniem eiro, lai gan pētījumos parādās, ka tās neglābj dzīvības.

Bet vēl ir deksametazons, kas šķiet ir diezgan efektīvs un, iespējams, arī samazina mirstību par 30%. Par tām nav nekādu kontroversiju, jo visos pētījumos parādās, ka tās strādā.

Domāju, ka jo lielāka kontroversija, ja mazāka iespējamība, ka zāles izrādīsies efektīvas. Visdrīzāk būs tā, ka nav nekādas brīnumzāles pret dzimuma disforiju. Visbiežāk tā ir daļa no jauniešu mentālajām problēmām, un tāpat kā depresija, tā ir grūti ārstējama, un zāles sniedz tikai daļēju atbalstu. Katrā ziņā ar antidepresantiem nav lielas kontroversijas – vismaz par to lietošanu bērniem netiek iesniegtas prasības augstākajā tiesā un tamlīdzīgi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]gnidrologs
2021-03-21 18:05 (saite)
Tēva rīcība ir emocionāla un impulsīva un bērns, protams, jebkurā gadījumā cieš. Bet es šo tēvu varu saprast, jo viņam jānoskatās, kā absolūti dēmōni un monstri iznīcina viņa bērnu. Tu sāki savu komentāru ar "šim bērnam pašam ir tiesības dot piekrišanu ārstēšanai". Lūk tā nu gan ir melīga un stulba propaganda. Pubertātes bloķēšanai un ģenitāliju mutilācijai nav nekā kopīga ar jebkā ārstēšanu. Beidz pārgremot kreiso ekstrēmistu propagandūru. Tā ir kropļošana. Punkts. Tēvs ir saniknots un nodara iespējams vēl lielāku skādi, bet viņa ir visas tiesības būt pissed off pret monstriem kropļotājiem, kuru vieta ir uz ešafota.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]antiprojekcija
2021-03-22 00:36 (saite)
Izlasi rūpīgāk - nevis es teicu, ka bērnam ir tiesības dot piekrišanu, bet gan Kanādas likums. Un arī tikai, ja 1) bērns ir informēts un izprot iespējamās sekas un 2) ārsts apliecina, ka ārstēšana ir bērna interesēs.

Mans points bija tikai tas, ka raksts lika noprast, ka "tēvs apcietināts, jo lietoja nepareizo dzimti", bet patiesībā apcietināts tāpēc, ka cietsirdīgi izturējās pret bērnu. Tie bija tie meli, par kuriem runāju.

P.S. Es neesmu ārsts, bet sarunā ar extranjero atradu kaut kādas publikācijas - ar to GD saistās ļoti nopietnas depresijas. 30% no šiem jauniešiem mēģinot izdarīt pašnāvību. Daļai tā hormonu terapija uzlabojot psihisko veselību, un līdz ar to varbūtību izdzīvot. Tas no zinātniskām publikācijām, nevis no meme-lapām. Par ģenitāliju mutilāciju te neiet runa.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2021-03-22 04:10 (saite)
Nezinu vai šajā gadījumā viņu apcietināja par nepareizrunu, bet tā pēdējā laikā nav neeksistējoša prakse. Cilvēki diezgan regulāri saņem vismaz administratīvus sodus par nepareiziem uzskatiem. Tiesneši aktīvisti regulāri aizrāda par "transfobiju" u.c. meme buzzwordiem tā ir kā tas būtu kaut kas īsts un šāds aģitprops būtu tiesu funkcijās.

Attiecībā uz traniju pašnāvībām, pēdējais procents, kuru manīju pašnāvību sakarā bija ap 40% to izmēģina un pamatā jau pēc savām orgānu un hormonu mutilācijām, jo dabiski, ka fizisks un garīgs kroplis reti kad jutīsies laimīgs. Tu labi zini ka nav tāda lietas kā dzimuma maiņa ir vienkārši brutāls fleškraftings un sazāļošana, kas padara cilvēkus par manipulējamiem nesavaldīgiem golemiem. Viens no iemesliem, protams, ir tas, ka neviens negrib stāties ar šīm monstrositātēm seksuālās attiecībās. Dedz homoseksuāļi nedz taisnie nevēlas būt ar šiem cilvēkiem intīmās attiecības, jo viņi nav ne zivs ne gaļa, vienkārši sačakarētas būtnes, kuru vienīgā cerība ir tik pat sačakarēti fetišisti vai suteneri. Liels procents augstāk minēto cilvēku šī iemesla dēļ kļūst par prostitūtām, jo ne tikai nevar nodibināt attiecības, bet arī sastopas ar grūtībām strādāt parastā darbā.

Meme lapas lasi tu, jo visa šī "dzimuma maiņa" ir viena milzīga groteska mēme, kuru izgudrojuši politiski ideologi un kura tiek pielietota pret ar vien jaunākiem cilvēkiem, lai sagrautu viņu personības, attiecības ar ģimeni (vai spēju tādu veidot pašam) un varētu rekrutēt ar vien augošajā wokistu kultā, kuru kontrolē valsts un nevalstisko organizāciju poļitruki. Neo pavļikmorozovu fabrikas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]antiprojekcija
2021-03-22 14:08 (saite)
"(..) kuru manīju pašnāvību sakarā bija ap 40% (..)" - nu redz, tātad zinātnisks jautājums. Ja izrādīsies kā Tu saki - ka rezultātā vēlāk depresiju un pašnāvību skaits pieaug - tad neviens vairs hormonālo terapiju neizrakstīs. Īsā/vidējā termiņā izskatās pozitīvi rezultāti.

Neviens šīs terapijas neizraksta tāpēc, ka gribētu mākslīgi radīt trans-cilvēkus. Kāda tur vispār varētu būt motivācija? Saprastu, atsevišķu psiho, bet ne jau simtiem ārstu visā pasaulē?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2021-03-22 17:01 (saite)
Kādā sakarā nacistu dakteri nodarbojās ar rasu/fizionomijas teorijām vai padomju ārsti pasludināja par trakiem cilvēkus, kas izsaka Padomju Varu aizskarošas tēzes? Zeitgeists un valdošā konjunktūra ietekmē visus. Zinātnieki nekad nav bijuši no tā brīvi un liela daļa ir pat centušies iekļauties valdošajās sistēmās karjeras pēc. Tajā pašā laikā ir zinātnieki ar daudz lielākiem sasniegumiem par šiem jaunuzpeldējušajiem dīvaiņiem, bet tiek "izņemti no apgrozības", jo ir neērti establišmentam. Nekā jauna šajā pasaulē.

Mūsu gadījumā pie tam ir cits, pavisam prozaisks un vēl mūžīgāks iemesls. Alkatība, kuras priekšā zinātniski un personiski principi, daudziem ir viegli ignorējami, jo nauda ta nāk. Ne tikai ļoti ienesīgs rūpals šiem jaunajiem doktoriem mengelēm dēļ pašu operāciju un medikamentu cenām, bet vēl daudzu valstu ideoloģiskā iesaistība, kas šos rituālus subsidē no valsts budžeta. Jā, daudzās Rietumu valstīs jau parastiem cilvēkiem no ielas ir jāmaksā no savas kabatas par visām šīm 'tranzīcijām', tajā skaitā bērnu. Nav brīnums, ka ap šo biznesu grozošā mediķu ģilde ļoti agresīvi darbojas, lai maksimāli forsētu iejaukšanos, nevis atbalsta konservatīvas un pacietīgas metodes ar šiem mentālajiem pacientiem. Viņiem ir valsts garantēta iztika visam atlikušajam mūžam, pie tam summas ne jokainas. Un tas viss uz lohu nodokļu maksātāju rēķina, kuriem nav izvēles, kā maksāt par groteskiem kastrācijas rituāliem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hedera
2021-03-22 17:35 (saite)
Apmēram 0,3% populācijas - baigais jau nu bizness. Muļķi tādi, būtu labāk par zobārstiem izmācījušies, tur tas īstais piķis apgrozās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2021-03-22 17:58 (saite)
Ekskluzīva vičdoktoru kliķe, kuriem pilnīgi pietiek ar šādu skaitu, kas tā pat ir ļoti liels un pie tekošās propagandas tik ar vien palielināts. Bērniņiem jau ar tiesas spriedumiem tiks piespriestas operācijas un vecāki protestu gadījumos tiks pasludināti par naida noziedzniekiem. Pie tam es pieļauju, ka jābūt īpašam psihopātam, lai spētu sev ētiski pieņemt šādu profesiju. Papildus tam eksistē vesela alfabētaktīvistu industrija, kuras censoņiem atradīsies siltas vietiņas pie daudziem citiem ar šiem rituāliem saistītajiem pasākumiem. Dažnedažādas konsultācijas, tolerances un sensitivitātes kursi, ierēdņi un nevalstisko organizāciju darbinieki sadarbībā ar skolām un bērnu dārziem, lai vecinātu "iecietību" utt. Daudziem mošķiem tas būs mūža darbs, jo ko gan citu viņi pratīs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hedera
2021-03-22 18:05 (saite)
Paga, te ir baigais loģikas caurums:

1) Notiek apjomīga, agresīva transitizācijas propaganda, turklāt spiediens ir visos sabiedrības līmeņos, ieskaitot zinātni, medicīnu un politiku => tātad jābūt iesaistītam ļooooti lielam cilvēku skaitam;
2) Populācijā ~0,3% transitizēto => no šitiem tagad tas viss daudzgalvainais bizness pelnīs, siltas vietiņas visam mūžam.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2021-03-22 21:14 (saite)
Ir jau arī iesaistīts ļoti liels cilvēku skaits. Cik vien ir visu to lgbtehfdjfhdj organizāciju un aktīvistu brigāžu, kuru darbinieku vienīgais ienākumu avots ir algas, ko tie saņem par savu darbību. Cik daudz ir ierēdņu un vienkāršu partiju aktīvistu, kas tieši tā pat saņem milzīgus fondus par savu darbošanos. Cik visādu Eiroparlamentāristu, ES, EK, ANO, WHO komisiju, apakškomisiju, augsto komisāru, deklarāciju skribentu, ierindas deputātu, viņu palīgu, viņu vietnieku, viņu asistentu un viņu šoferu u.c. planktona, kas nodarbojas ar visu šo progresīvo sviestu savai iztikai. Attiecīgo traniju, vannabe traniju u.c. apbižoto skaitam šeit vispār nav nozīmes. Cik vispār ir to LGBT kustību reālu grasroots atbalstītāju starp parastiem ierindas šo ligu skartajiem nav zināms un nevienam neinteresē. Tā pat kā nevienu nepisa krievu zemnieku un strādnieku patiesais noskaņojums pret Nikolaju II. Pietika, ka boļševikiem patika un visādi ārzemju miljonāri nomaksāja rēķinus. Kas notiks ar pašiem "tranzitētājiem" vispār ir pēdējais jautājums dienas kārtībā. Disposable meat.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hedera
2021-03-22 21:21 (saite)
Tātad tu pastāvi uz savu teoriju: milzīgs skaits pelnītāju uz niecīgu skaitu maksājošās auditorijas. Kā jau teicu, sūdīgs tas biznesa plāns.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2021-03-22 21:35 (saite)
Niecīgs skaits viena tāda maksātāja un mums jau ir otkuda ņe vozmisj ir globāla industrija. Pie tam tu laikam palaid garām gan to, ka tranificēšana notiks uz nodokļu maksātāju rēķina, nemaz nerunājot visu iespējamo domnīcu, valstu un starpvalstu birokratūru nebeidzamos resursus, kuri arī daļēji tiek finansētu no cilvēkiem nozagtas naudas vai augstāk minētu unb līdzīgu blēžu "filantropijas". Naudas tam nekad nepietrūkst un gribošo atrasties pie siles arī.
Un noslēdzošais, ne jau šis viens traniju projekts ir kaut kas īpašs un visa centrā. Tā ir daļa no simtiem dažādu projektu, kurus visā pasaulē bīda tūkstošiem organizāciju un miljoniem ierēdņu. Globālais sovoks nav kaut kāds vienas šauras interešu grupas pasākums, ya know.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hedera
2021-03-22 21:49 (saite)
Nu paga, es joprojām nesaprotu šo biznesa plānu.

Ok, es, protams, vispār neko daudz nejēdzu no biznesa, bet nu ir tomēr kaut kāds common sense - ienākumi vs. izdevumi, un tā.

Pieņemsim, mums ir mazs veikaliņš ciemata centrā, strādā divas pārdevējas uz maiņām, tas viņām vienīgais ienākumu avots. Lai veikals nebankrotētu, ir jabūtu pietiekami lielam ciematam, kas nodrošina pastāvīgo klientūru. Nezinu, cik, bet nu pieņemsim ka vismaz vairāki desmiti tur vajadzētu būt, kas regulāri iepērkas. Pašiem pircējiem ienākumi kā nu kuram - kāds strādā gaterī, kāds no valsts saņem pensiju, vienam bagāts onkulis no Amerikas sūta naudu - principā tam nav nozīmes, galvenais, lai iepērkas ciemata veikalā. Common sense? Common sense.

Bet tas, ko tu man te stāsti: visi ciemata iedzīvotāji strādā veikalā un saņem algu, bet vienīgā klientūra ir divas pensionētas pārdevējas. :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2021-03-23 01:42 (saite)
Vintāžiska Hedera ar salmu vīriem un sarkanajām siļķēm bārstās kā mesija. Papildus vēl parādās Ctulhismi ar zibenīgām goal post maiņām.

Tu prasīji par ārstiem un es konkrēti atbildēju kāpēc neētiski mediķi labrāt piedalās šajā ideoloģiskajā šarādē un mēģina maksimizēt tranzīciju skaitu. Tas neanulē visu iepriekšējo teikto par politisko aģendu, kura papildus tupam breinvašam un konformismam tiek veikta TAJĀ SKAITĀ dēļ finansiāli dāsna, stabila darbiņa dažādās aģentūras. Kā zināms arī sovokā sistēma bija bāzēta kā ideoloģijā tā nepotiskā konformismā. Daudziem patika strādāt ērtu zero intelekta prasošu darbu, kas piedāvā brīnišķīgus benefitus bez vajadzības veikt jebkādu produktīvu darbu un vēl atrasties augstākā sociālā hierarhijā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hedera
2021-03-23 09:16 (saite)
Nu, pagaidām mēs te esam pie tā, ka tava tēze "šis viss ir liels bizness" neiztur kritiku, jo pagaidām no tevis pat neesmu sapratusi - kā tad tā biznesa shēma tavuprāt strādā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]antiprojekcija
2021-03-23 09:26 (saite)
Kā es izprotu gnidrologa argumentu:

Miljardieru klase vēloties iznīcināt morālās vērtības, tāpēc, ka sabiedrība bez vērtībām ir viegli vadāma. Veids kā tas tiekot darīts, ir padarot melnu par baltu, un ļaunu par labu. Jo pazemojošākas lietas sabiedrība būšot gatava pieņemt, jo vieglāk ar to būšot iespējams manipulēt. Tāpēc miljardieru klase esot gatava šo visu finansēt - tiek pirkta nevis bērnu kropļošana, bet gan sabiedrības degradācija.

P.S. Šis tikai, lai jūs tiktu uz priekšu, nevis tāpēc, ka es to uztvertu nopietni.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hedera
2021-03-23 09:31 (saite)
Nu ja - apmēram tā es arī sapratu viņa domu, tikai - tad tas nav nekāds bizness, jo miljardieru klasei no tā nekādu ienākumu nav, vieni vienīgi zaudējumi, un panāktais efekts niecīgs (~0,3% populācijas). Kad es jums saku - labāk mācieties par zobārstiem! :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]antiprojekcija
2021-03-23 09:54 (saite)
Man liekas, ka tā lielā problēma šai sarunā ir nevienādi pierādījumu standarti. Ja vienai pusei nav sirdsapziņas pārmetumu vienkārši bombardēt ar izdomātiem apgalvojumiem, divdomīgām implikācijām ("folow the money") un sagrozītiem datiem, tad otrai pusei tiešā veidā to nav iespējams atspēkot. Vienkārši tāpēc, ka atspēkošana prasa iedziļināšanos un laiku, kamēr kaut ko vienkārši proklamēt, vai ielinkot demagogu rakstus no Googles, vadoties pēc virsraksta, prasa sekundes.

Piemēram, ja tev norāda uz to, ka raksts pilnībā sagroza informāciju, godīga reakcija būtu bijusi teikt - "atvaino, slikts avots, turpmāk būšu pret to kritiskāks". Tā vietā saņemam "tēvu var saprast". Ko tas nozīmē - meli ir attaisnojami, ja atbalsta manu viedokli?

Pagaidām man nav atbildes, kā ar šo cīnīties - kad mēģini kaut ko atsevišķi pārbaudīt, un norādi uz aplamībām, saņem atbildi, ka vienkārši centies noķert ar gotcha, un "ignorē lielo masu pierādījumu". Nezinu, vai te vispār iespējama konstruktīva saruna.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hedera
2021-03-23 10:29 (saite)
M, pirmās nedēļas diskusijā ar gnidrologu? Oh, my sweet summer child! :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]gnidrologs
2021-03-23 14:12 (saite)
Svētsvinīgi projicē savu ignoranci tā it kā tas būtu tikums un vienlaikus savstarpēji pliķējat viens otram uz pleciņa kā jehovas liecinieki, kas nevar saprast kā citi var nebūt tādi paši kā jūs. Domāju tev daudz ērtāk būtu twiterī, kur ir diezgan homogēna sarunu vide un jebkāda veida domstarpības cilvēku starpā tiek pieskatītas un cenzētas par labu mākslīgam konsensam.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]gnidrologs
2021-03-23 14:08 (saite)
"tad tas nav nekāds bizness, jo miljardieru klasei no tā nekādu ienākumu nav"

Dios mio! Kur es teicu, ka tas ir bizness miljardieriem? Kur? Parādi to vietu. Nē, tiešām, varbūt tev kādu personīgu nelaimju dēļ ir pilnīgi aizmiglotas kognitīvās spējas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hedera
2021-03-23 14:38 (saite)
Es tak tev jau vairākas reizes jautāju: kam tad tas bizness ir? Kurš dabon profitu? Tak vienkāršs jautājums,ja jau tev viss ir skaidrs un viss ir zināms.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2021-03-23 19:07 (saite)
Un es tev vismaz 3 reizes dažādos postos paskaidroju. Saved kārtībā savu galvu pirms, ko lasi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]gnidrologs
2021-03-23 14:05 (saite)
Kā te kolēga teica, tev ir nopietnas uztveres problēmas, ja pat ar kādu piekto vai sesto reizi nespēj saprast ļoti elementārā valodā uzrakstītus teikumus.

tu:
"tava tēze "šis viss ir liels bizness""

es pirms tam:
"Tas neanulē visu iepriekšējo teikto par politisko aģendu, kura papildus tupam breinvašam un konformismam tiek veikta TAJĀ SKAITĀ dēļ finansiāli dāsna, stabila darbiņa dažādās aģentūras."

"sovokā sistēma bija bāzēta kā ideoloģijā tā nepotiskā konformismā"

Tiešām. Kas tev kaiš? Varbūt seksa par maz trololol

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]antiprojekcija
2021-03-22 18:24 (saite)
Palasi par tiem keisiem, nu nemaz neizklausās pēc dr. Mengelēm. Vairāk viss ir no otra gala - bērnam ir problēmas, runājot ar skolas psihologu rodas secinājums, ka iet runa par GD. Tad jau tas bērns tiek referots tālāk. Skolas psihologam no šī ir nulle labuma, viņš tādus bērnus redz droši vien reizi piecos gados. Tob., iet runa par reālu problēmu.

Neviens nepiespriež ar tiesu hormonu terapiju (kur nu vēl operāciju). Bez vecāku piekrišanas (vai bērna, atkarībā no valsts) nekas nevar notikt. Domā tie vecāki, kas piekrīt, to dara no liela prieka (piem., rakstā aprakstītā bērna māte)? Jeb tāpēc, ka ir reāla problēma, ko cenšas risināt?

Tāpēc jau es call-outouju šo rakstu, ka tādi meli pilinās, pilinās, kamēr cilvēkiem rodas iespaids, ka tiešām kāds kaut ko uzspiež.

P.S. Vēl - ja būtu dr. Mengeles scenārijs, tad eksperimentētu ar bērnu namu bērniem, utt. Nevis ar random selection no plašas sabiedrības. Kāpēc riskēt uzrauties uz ietekmīgiem vai aktīviem cilvēkiem?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2021-03-22 21:28 (saite)
Senāk nebija nekāda burtu agendas, tāpēc skolu psihologi un bērnu vecāki nesāka šķirstīt savu nule apdeitoto lgnbdfngbdjbvjv manuāli līdzko sastopas ar bērnu pārejas vecuma problēmām. 90/00jos neviens neveda savas atvases uz psiheni pārbaudīt viņu dzimumu, jo viņi bija kļuvuši par emo/gotiem. Normāla lieta. Pubertāte saucās.

Attiecībā uz "bez vecāku piekrišanas". Adženda rit pilnā sparā un progresīvisma saindētajās vietās tas ir tikai laika jautājums.
https://canadafreepress.com/article/transition-without-parental-consent
https://www.dailysignal.com/2020/02/24/california-teachers-union-wants-kids-to-pursue-gender-transition-without-parental-consent
https://caldronpool.com/students-may-undertake-gender-transition-without-parental-consent-or-medical-advice-says-government

Ietekmīgi cilvēki pārsvarā ir pasargāti no pašu bīdītajām vai atbalstītajām politikām. Tāpat viņi pamatā savā dzīvē ir vairāk konservatīvi nekā liberāli un savus bērnus var atļauties likt tādās mācību iestādēs kurās viņi kontrolē savu atvašu attīstību. Liberastija domāta plebam lai tie neiedomājas kļūt pārāk patstāvīgi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]antiprojekcija
2021-03-23 00:30 (saite)
Negribu te tam veltīt visu vakaru, tāpēc uzmetu aci tikai pirmajam. Lūk saite uz pašu policy. Tur ir teikts tikai tas, ka skola (tai skaitā skolas māsiņa) nedrīkst izpaust informāciju par audzēkni, tai skaitā vecākiem. Tas implicē, ka ja skolēns kaut kur ārstējas, skola par to vecākiem neziņos. Visas muļķības par to kā skola dos hormonus un taisīs operācijas ir izfantazēts no tukša gaisa. Kā parasti šiem baidīšanas rakstiem.

Saku taču - lasi pirmavotus, mierīgāk gulēsi. ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2021-03-23 01:32 (saite)
Tev ir tā pati maniere, kas Hederai. No visas čupas, ko es jebkad postēju izvēlēties nenozīmīgu čerīpikotu "pretargumentu", kas pamatā tāpat izrādās red herring un tad pasludināt savu triumfālo uzvaru ar vēlīgiem ieteikumiem tipa "ej izglītojies". Pēc tam, kad izrādās, ka manis dotā informācija patiesībā ir tiesa, viņa no manas cibas uz ilgu laiku pazūd un parādās pēc ilgāka laika, kad atradusi kārtējo 'gotchu'.
Intelektuāls negodīgums ir grēks.
Ar labu vakaru tev ar.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]antiprojekcija
2021-03-23 08:58 (saite)
Da ne taču, tur jau tā lieta, ka visi šie šausmu stāsti izrādās sagrozīti, kad iedziļinies.

Paskatījos abus pārējos - otrajā ir tikai par privacy - skolai nav tiesības ziņot vecākiem (patiesībā pašā rakstā uzrakstīts, ja rūpīgi lasi) tāpat kā pirmajā, nevis, ka "California Teachers Union Wants Kids to Pursue Gender Transition Without Parental Consent".

Trešais ir par to, ka skola nedrīkst teikt bērnam - nē, tu esi zēns/meitene. Tā vietā jāakceptē bērna izvēles.

Neviens no šiem vispār nav saistīts ar medicīnisku terapiju veikšanu. Intelektuāli negodīgi ir postot rakstus, kuros pats neesi iedziļinājies, lai izskatītos, ka tie pamato pozīciju, kuru tie nepamato.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2021-03-23 14:19 (saite)
"visi šie šausmu stāsti izrādās sagrozīti"

Kas tiek sagrozīts. Es tev piedāvāju šīs saites, lai nodemonstrē kas šobrīd ir progresīvā gala aģendā, tiek pieprasīts un bīdīts caur kabinetiem, nevis kas jau ticis leģislēts. Leģislēšana ir laika jautājums tā pat ka ar visām iepriekšējajām progresīvo debilitātēm.
Un es kategoriski nepiekrītu nevienam no taviem punktiem. Tā ir tipiska atgaiņāšanās tieši par to, ko teicu sovoka breinvašoto sakarā. "Ā nu jā, phe, tas jau tikai viens gadījums un tas ir nenopietni". Tā ir meža ignorēšana aiz viena koka mizas gabaliņa. Tu vienkārši nesaprotu, ka esi ekstrēms savos uzskatos, tāpēc to visu akceptē. Tieši tā pat kā ekstrēms marksists būtu priecājies par boļševiku darbībām 19ā gadsimtā un tālāk.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?