extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
UK arī tiesas ļoti bieži izdod gag orders, bet tas bieži robežojas ar absurdu. Bija gadījums, kad UK nedrīkstēja izpaust kaut kādas personas identitāti, lai gan visos ne-UK internetos tas bija brīvi publicēts.

Nu šajā gadījumā par bērnu doxxošanu nekādas simpātijas, bet tai pašā laikā aizliegt viņam pašam runāt par savu lietu, lai gūtu atbalstu, ir vienkārši tiesu varas ļaunprātīga izmantošana. Izskatās, ka valdība ļoti mēģina noslēpt pārkāpumus, kas pieļauti saistībā ar šo medicīnisko iejaukšanos bērnu attīstībā.

Pats galvenais šeit ir medicīniskais fakts, ka pubertātes līdzekļi kaitē bērnu veselībai, nekādi neuzlabo viņu mentālo stāvokli un ir ārkārtīgs risks. Saistībā ar Tavistock skandālu UK farmaceitiem tagad ir aizliegts izsniegt šādas zāles. Pārāk bieži receptes pēc tiem ir iegūtas pie šaubīgiem ārstiem. Retos gadījumos, kad tas ir vajadzīgs, tās izsniegs pati ārstu komisija.

Šie tavi iebildumi izskatās pēc FUD, jo arī tu nezini visas detaļas, bet paņemt tikai vienpusēju informāciju, noklusējot ļoti svarīgus lietas aspektus.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?