gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
Nezinu vai šajā gadījumā viņu apcietināja par nepareizrunu, bet tā pēdējā laikā nav neeksistējoša prakse. Cilvēki diezgan regulāri saņem vismaz administratīvus sodus par nepareiziem uzskatiem. Tiesneši aktīvisti regulāri aizrāda par "transfobiju" u.c. meme buzzwordiem tā ir kā tas būtu kaut kas īsts un šāds aģitprops būtu tiesu funkcijās.

Attiecībā uz traniju pašnāvībām, pēdējais procents, kuru manīju pašnāvību sakarā bija ap 40% to izmēģina un pamatā jau pēc savām orgānu un hormonu mutilācijām, jo dabiski, ka fizisks un garīgs kroplis reti kad jutīsies laimīgs. Tu labi zini ka nav tāda lietas kā dzimuma maiņa ir vienkārši brutāls fleškraftings un sazāļošana, kas padara cilvēkus par manipulējamiem nesavaldīgiem golemiem. Viens no iemesliem, protams, ir tas, ka neviens negrib stāties ar šīm monstrositātēm seksuālās attiecībās. Dedz homoseksuāļi nedz taisnie nevēlas būt ar šiem cilvēkiem intīmās attiecības, jo viņi nav ne zivs ne gaļa, vienkārši sačakarētas būtnes, kuru vienīgā cerība ir tik pat sačakarēti fetišisti vai suteneri. Liels procents augstāk minēto cilvēku šī iemesla dēļ kļūst par prostitūtām, jo ne tikai nevar nodibināt attiecības, bet arī sastopas ar grūtībām strādāt parastā darbā.

Meme lapas lasi tu, jo visa šī "dzimuma maiņa" ir viena milzīga groteska mēme, kuru izgudrojuši politiski ideologi un kura tiek pielietota pret ar vien jaunākiem cilvēkiem, lai sagrautu viņu personības, attiecības ar ģimeni (vai spēju tādu veidot pašam) un varētu rekrutēt ar vien augošajā wokistu kultā, kuru kontrolē valsts un nevalstisko organizāciju poļitruki. Neo pavļikmorozovu fabrikas.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?