gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
Senāk nebija nekāda burtu agendas, tāpēc skolu psihologi un bērnu vecāki nesāka šķirstīt savu nule apdeitoto lgnbdfngbdjbvjv manuāli līdzko sastopas ar bērnu pārejas vecuma problēmām. 90/00jos neviens neveda savas atvases uz psiheni pārbaudīt viņu dzimumu, jo viņi bija kļuvuši par emo/gotiem. Normāla lieta. Pubertāte saucās.

Attiecībā uz "bez vecāku piekrišanas". Adženda rit pilnā sparā un progresīvisma saindētajās vietās tas ir tikai laika jautājums.
https://canadafreepress.com/article/transition-without-parental-consent
https://www.dailysignal.com/2020/02/24/california-teachers-union-wants-kids-to-pursue-gender-transition-without-parental-consent
https://caldronpool.com/students-may-undertake-gender-transition-without-parental-consent-or-medical-advice-says-government

Ietekmīgi cilvēki pārsvarā ir pasargāti no pašu bīdītajām vai atbalstītajām politikām. Tāpat viņi pamatā savā dzīvē ir vairāk konservatīvi nekā liberāli un savus bērnus var atļauties likt tādās mācību iestādēs kurās viņi kontrolē savu atvašu attīstību. Liberastija domāta plebam lai tie neiedomājas kļūt pārāk patstāvīgi.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?