pajautaa

parastā elektriskā vai indukcijas?

« previous entry | next entry »
Sep. 27., 2016 | 03:27 pm
posted by: blond in pajautaa

Starp jums ir kāds, kurš lieto indukcijas plīti? Vai patīk?
Mums jāpērk jauna plīts ar cepeškrāsni patreizējās elektriskās vietā. Sākumā bija ideja pirkt tādu, kam divi riņķi uz gāzes, divi elektriskie, bet būs diezgan sarežģīti kaut kur ievietot gāzes balonu, kā arī gāzes kvalitāte nav sevišķi laba. Baidos no smakām, no melniem katlu dibeniem. Tāpēc laikam paliekam pie elektrības kā līdz šim. Bet ko pirkt - parasto vai indukcijas? Kādas ir atsauksmes?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {70}

Strēlniece

from: [info]str
date: Sep. 27., 2016 - 03:34 pm
#

Lietoju indukcijas, ļoti patīk.
( lielas pieredzes parastās elektriskās plīts lietošanā nav, bet salīdzinot ar iepriekšējo gāzes- labāk noteikti).

Atbildēt | Diskusija


Strēlniece

from: [info]str
date: Sep. 27., 2016 - 03:41 pm
#

un par katliem - ja tie ir pirkti nesen, iespējams ka der arī indukcijas plītīm.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


:: le Minga :: alias :: Leo... ::

from: [info]le_minga
date: Sep. 27., 2016 - 03:52 pm
#

der visi katli, pannas un tml., kam līp pie dibena magnēts ;)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


blond

from: [info]blond
date: Sep. 27., 2016 - 03:55 pm
#

jā, to es lasīju.
mani visvairāk interesē, kāda ir tieši gatavošanas pieredze. steiku cepšana piemēram :)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


:: le Minga :: alias :: Leo... ::

from: [info]le_minga
date: Sep. 27., 2016 - 04:08 pm
#

mana indukcija karsē pannu līdz 240grādiem - ja steikam ar to pietiek, tad būs ok ;)
steikam jau arī pannu kārtīgu vajag...
/neesmu īstu steiku mājās gatavojusi - kaut kā nav sanācis (un pārāk mums te ģimenē katram savas ēdienparažas un garšas, lai es ietu sirmus matus dabūt šiem steikus cepot :D /
zemāk minēju - woku man uzkarsē riktīgi - jams no tērauda...

(par magnētiem - tas ir 100% pārbaudīts - gāju uz bodi traukus pirkt ar magnētu somā :D arī dāčā, kad arī tur indukciju pagdājām, pārbaudot visus vecos (daudzdesmitgadi dažiem pat bija katlus), nekļūdīgi un ar prieku secinājām, ka der visi ;) (tā kā pirms skriet jaunus pirkt, pārbaudi vecos ;) )

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


blond

from: [info]blond
date: Sep. 27., 2016 - 05:22 pm
#

skaidrs, jā, tā arī darīšu, ja izvēlēšos indukciju

Atbildēt | Iepriekšējais


tante

from: [info]tante
date: Sep. 27., 2016 - 05:00 pm
#

indukcijas plīti pieregulēt uz attiecīgo temperatūru vieglāk kā elektrisko - plašāka temperatūras uzstādīšanas amplitūda..

Atbildēt | Iepriekšējais


.

from: [info]aktrise
date: Sep. 27., 2016 - 03:35 pm
#

mums laukos, džūkstē ir, baigi patīk. gribētu, lai arī rīgā tāda būtu. mums tur ir tāda, ka plītij 2 riņķi ir indukcijas un 2 parastie.

Atbildēt | Diskusija


blond

from: [info]blond
date: Sep. 27., 2016 - 03:36 pm
#

ā, šitas arī ir interesants variants, tad nav visi trauki uzreiz jānomaina

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


.

from: [info]aktrise
date: Sep. 27., 2016 - 03:37 pm
#

jā, tas bija arī mūsu arguments

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


blond

from: [info]blond
date: Sep. 27., 2016 - 03:38 pm
#

jāpameklē

Atbildēt | Iepriekšējais


crescendo

from: [info]crescendo
date: Sep. 27., 2016 - 05:04 pm
#

Gemoss var nopirkt zem traukiem paliekamos riņķīšus, kas indukcijas plīti padara par elektrisko-parasto uz šo konkrēto cepšanas reizi. Lietojam tažinai un grillpanniņai.

Ņemt ar dažiem elektroriņķiem nogalina visu 'indukcija ir vienkārši drošāka' fīču.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


blond

from: [info]blond
date: Sep. 27., 2016 - 05:27 pm
#

bet kas gan elektroplītī nedrošs? mazu bērnu man nav un kaķi, kā jau minēju, plīti labi pazīst:)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


crescendo

from: [info]crescendo
date: Sep. 27., 2016 - 06:37 pm
#

Plīti iegādājas uz ilgu laiku, kaķi mēdz mainīties, pašiem mēdz aizmāršības iestāties (indukcija tukšu katliņu nevāra). Sakarsēta virsma ir sakarsēta virsma.

Atbildēt | Iepriekšējais


qgmr101

from: [info]qgmr101
date: Sep. 27., 2016 - 03:40 pm
#

This. Jo nemetīs taču visus vecos ne-indukcijas katlus un pannas laukā.

Atbildēt | Iepriekšējais


Princese Zeltīte

from: [info]elina
date: Sep. 27., 2016 - 03:41 pm
#

es lietoju un man nepatīk, sapņoju par jebkādu plīti, kas nav indukcijas.

Atbildēt | Diskusija


blond

from: [info]blond
date: Sep. 27., 2016 - 03:42 pm
#

kas tieši nepatīk, vari pastāstīt?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Princese Zeltīte

from: [info]elina
date: Sep. 27., 2016 - 04:24 pm
#

iespējams,ka tas viss ir manā galvā, bet ēdiens vienkārši garšo citādāk. Īpaši cepta gaļa.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Zetinja Tresor

from: [info]zetinja
date: Sep. 27., 2016 - 05:05 pm
#

Tas tev galvā.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


C1>C4

from: [info]malvine_truse
date: Sep. 27., 2016 - 05:32 pm
#

jā, bet vai tad tas diskreditē argumentu?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Zetinja Tresor

from: [info]zetinja
date: Sep. 28., 2016 - 07:05 am
#

Tas var jautātājam, kuram par šo tehnoloģiju nav viedokļa, iedēstīt galvā savus putnus un nepamatotus aizspriedumus.

Tas ir kā skolā psiholoģijas stundās deva divām grupām vienu un to pašu cilvēka bildi - vieniem pateica, ka tas ir ārsts, otriem, ka tas ir cietumnieks un palūdza noraksturot, kādas rakstura īpašības viņi saredz šajā sejā.

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]and
date: Sep. 27., 2016 - 03:50 pm
#

viss liekas kā mikrenē karstēts, nav laba pieredze. Ūdens tā nedabiski uzvārās, it kā metāls sakarst, bet nu baigi fiski tas pasākums notiek. Tad jau labāk paratso elektrisko, kas arī tika ieviesta pēc tam, kad garantijas laikā indukcija noklājās.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


blond

from: [info]blond
date: Sep. 27., 2016 - 03:51 pm
#

paldies.
neizklausās labi.

Atbildēt | Iepriekšējais


:: le Minga :: alias :: Leo... ::

from: [info]le_minga
date: Sep. 27., 2016 - 04:00 pm
#

interesanti kas tur nedabiski var garšot, ja katlu karsē un tas tālāk ēdienu uzvāra/cep (kā uz jebkuras citas plīts) - tas kādā veidā karsē, tas jau pašam ūdenim pie kājas ;)

p.s. man indukcija mājā jau ngadus - ne vainas ēdienam :)
kā jau katrai plītij vai gatavošanas traukam: kad jaunu ieādā, jāpiešaujas pie lietošanas - ir atšķirība vai kurinu savu tērauda vokpannu, vai gatavoju dzelzs katlā utt. vienai pannai virspārklājums tāds, ka viņai pavisam nepatīktik tikt pārkarsētai, kamēr wokam tas ir taisni labākais :)

autorei - forši ir, ka var kā gāzes plītij regulēt uzreiz nost karstumu un ēdiens neturpina vārīties, kā uz parastas elektriskās vai keramiskās plīts, kur virsma plītij uzkarsusi un turpina pannu/katlu vēl ilgu laiku karsēt...

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


blond

from: [info]blond
date: Sep. 27., 2016 - 04:05 pm
#

mjā, tas man šķiet īsts brīnums - kā karstums var uzreiz pazust... kur viņš paliek... (haha, fizika nav man stiprā puse)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


:: le Minga :: alias :: Leo... ::

from: [info]le_minga
date: Sep. 27., 2016 - 04:11 pm
#

jo virsma netiek karsēta, bet gan ar "magnēta" principu pa taisno katls ;) (protams virsma uzsilst - no karstuma, ko katls uz leju atdod, bet tā nav vārīšanās temperatūra) :)
/gāzes plītij jau arī tāpat - sakarst bik plīts apkārt, no liesmas un katla, bet kad uguni nogriež, ēdiens nevārās un sakarsusī plīts nav gana karsta, lai procesu turpinātu/

Atbildēt | Iepriekšējais


crescendo

from: [info]crescendo
date: Sep. 27., 2016 - 05:06 pm
#

Pēc 4h ievārījumvārīšanas uzkarsīs arī indukcijas virsma. Bet tā vārot uzkarst tikai katls, tikai līdz tiem 100 grādiem.

Atbildēt | Iepriekšējais


judging the mice

from: [info]rasbainieks
date: Sep. 27., 2016 - 04:26 pm
#

wokam vajag dzīvu uguni.

man pietrūkst gāzes virsmas. elektriskā ar savu "es te pasildīšu un tad nesildīšu un tad atkal pasildīšu" tomēr galīgi nav tas. man gan ir parastā elektriskā virsma, ne indukcijas.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


:: le Minga :: alias :: Leo... ::

from: [info]le_minga
date: Sep. 27., 2016 - 04:40 pm
#

piekrītu par visiem 100% - wokam vislabāk dzīva uguns, viennozīmīgi
bet ja tās nav, nākas improvizēt :) nav tā smarža tiesa, bet gardi tāpat
arī uz elektriskās (vai indukcijas) woku var kurināt, ja ir luste, bet tas jau paliek katra paša izvēlē

Atbildēt | Iepriekšējais


blond

from: [info]blond
date: Sep. 27., 2016 - 05:25 pm
#

mjā, nu tāpēc mēs tādus īstus wokus nemaz negatavojam. tas ir - gatavojam, bet nav jau kā uz dzīvās uguns. tomēr baigi negribas to gāzes ķēpu. plīti tīrīt arī kudī grūtāk.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


crescendo

from: [info]crescendo
date: Sep. 27., 2016 - 06:38 pm
#

Nu ja plīts tīrīšana ir arguments, tad tas ir miiilzīgs pretarguments dubultajiem riņķiem. Protams, tajā retajā reizē, kad izmanto specpaliktnīti ne-indukcijas traukiem ir jāpieskata vairāk, lai kaut kas neizlīst un nepalīst zem riņķīša un nepiecep, bet tas ir daaaaudz retāk :)

Atbildēt | Iepriekšējais


crescendo

from: [info]crescendo
date: Sep. 27., 2016 - 05:06 pm
#

ē... nevajag vienmēr likt indukciju uz maksimālo temperatūru?

Atbildēt | Iepriekšējais


qgmr101

from: [info]qgmr101
date: Sep. 27., 2016 - 03:56 pm
#

Viena pieredze par indukcijas plīti: ielikām katlā vārīties bērna piena pudeles un tā, kura pieskārās katla dibenam, izkusa. Katla dibena temperatūra tātad krietni pārsniedza 100 grādus pēc Celsija. Ar parasto elektrisko plīti tā nekad nebija.

Atbildēt | Diskusija


qgmr101

from: [info]qgmr101
date: Sep. 27., 2016 - 03:57 pm
#

* izkusa vietā, kur pieskārās katla dibenam.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


qgmr101

from: [info]qgmr101
date: Sep. 27., 2016 - 03:57 pm
#

* * polietilēna pudeles, ne jau stikla, protams.

Atbildēt | Iepriekšējais


blond

from: [info]blond
date: Sep. 27., 2016 - 03:58 pm
#

skaidrs. nu bet 100 grādi pēc Celsija jau nav nekāda robeža. arī parastā elektriskā plīts un gāzes plīts uzkarsēs karstāku. ja tu gribi cept steiku, tad tev arī vajag daudz augstāku t - neiesi taču viņu vārīt. tāpat visādus vok ēdienus.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


qgmr101

from: [info]qgmr101
date: Sep. 27., 2016 - 04:35 pm
#

nu jā. bet līdz tam nekad ar ūdeni pildītā katlā nebija tās pudeles kusušas.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


crescendo

from: [info]crescendo
date: Sep. 27., 2016 - 06:40 pm
#

Daļai no tām pudelēm ir ierobežots vārīšanas reižu skaits.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


qgmr101

from: [info]qgmr101
date: Sep. 27., 2016 - 09:08 pm
#

o_O

viena no tām pudelēm tiek sterilizēta vēl tagad (gandrīz jau gads apkārt)

Atbildēt | Iepriekšējais


kiceksusurs no murrdōras

from: [info]acidkitteh
date: Sep. 27., 2016 - 03:58 pm
#

Sāksim ar to, ka gāzes virsma + elektro cepeškrāsns ir labākais variants.
Ja nepatīk gāze tad jāņem indukcija, jo tas ir vistuvākais gāzes atsaucībai. Vienīgais gatavojamiem traukiem tad jābūt visiem spējīgiem uz tās silties. Mīnuss indukcijai, ka true wok'u nekad neuztaisīsi. Elektriskā virsma ir pēdējais ko es izvēlētos, lēni maina temperatūru, vēl ilgu laiku pēc gatavošanas ir apdedzinoškarsta, kaķiem nedraudzīga dēļ tā.

Atbildēt | Diskusija


blond

from: [info]blond
date: Sep. 27., 2016 - 03:59 pm
#

mūsu kaķi ir jau iemanījušies izvairīties:)
bet par elektrisko - jā, tas viss taisnība, ko tu saki.

Atbildēt | Iepriekšējais


basta

from: [info]basta
date: Sep. 27., 2016 - 05:39 pm
#

Jā, gāzas plīts būtu vislabākā priekš ēdien gatavošanas, ja vien metāns sadaloties neizdalītu ūdeni. Protamska, viss ir labi, ja mājā/virtuvē ir pareiza ventilācija, bet ja ne, tad sveiki, pelējum, un mošk pat astma.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


blond

from: [info]blond
date: Sep. 27., 2016 - 05:41 pm
#

mums ziemā dzīvoklī tik sauss gaiss, ka drusku vairāk mitruma nekaitētu:) bet vasarā logus turam vaļā un vēdinām.

Atbildēt | Iepriekšējais


kiceksusurs no murrdōras

from: [info]acidkitteh
date: Sep. 27., 2016 - 05:45 pm
#

Nū tas cik metāna degšana uzģenerē ūdens molekulu ir nekas, salīdzinot ar to kas iztvaiko no ēdiena

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


basta

from: [info]basta
date: Sep. 27., 2016 - 08:07 pm
#

jā, punkts. es vnk te cīnos par katru nemitra gaisa gabalu.

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]divi_g
date: Sep. 27., 2016 - 03:58 pm
#

Indukcijas plīti lietoju apmēram 4 gadus, patīk. Nekādu "nedabisku ūdens uzvārīšanos" u.tml. neesmu manījis ;)

Atbildēt


from: [info]chaika
date: Sep. 27., 2016 - 03:58 pm
#

man tikai indukcijānepatīk tas, ka tur ar pārāk vieglu rokas vēzienu visu var izslēgt/ieslēgt/saslēgt tā, kā nemaz nevajag

Atbildēt | Diskusija


blond

from: [info]blond
date: Sep. 27., 2016 - 04:00 pm
#

mhm :)

Atbildēt | Iepriekšējais


Zetinja Tresor

from: [info]zetinja
date: Sep. 27., 2016 - 04:14 pm
#

mums ir indukcijas plīts un ļoti ļoti patīk.

viegli gatavot - var ātri un precīzi regulēt temperatūras gan uz augšu, gan uz leju.
viegli tīrīt - plīts salīdzinoši ātri atdziest, kad noņem katlus/pannas, kā ari nepiecepas pie viņas īsti nekas. Ātri atdziest tapēc, ka zem tās keramiskās virsmas nav masīvs sildelements, bet reāli plīts stikls ir uzkarsis tikai tik cik no katla dibena.
elektrības rēķins ir patīkami neliels.

mīnuss - ir atsevišķi trauki, kurus būs grūti atrast un kas maksās dārgāk. Piemērs - pankūku pannas, mokas kanniņas.


Tiem, kam liekas, ka ūdens pa ātru uzvārās, lieciet uz mazāka režīma! :D Mums tējkannā ūdens uz indukcijas uzvārās tikpat ātri, kā jaunā elektriskajā tējkannā.



Atbildēt | Diskusija


blond

from: [info]blond
date: Sep. 27., 2016 - 05:23 pm
#

laikam jau no katra cepēja paša atkarīgs - kā iemanās to plīti lietot:)

Atbildēt | Iepriekšējais


daina_t

from: [info]daina_t
date: Sep. 27., 2016 - 04:17 pm
#

Man indukcijas patīk labāk nekā elektriskā vai gāzes. vēl bez minētajiem plusiem - ļoti ērta, varētu pat teikt, patīkama tīrīšana.

Atbildēt


t

from: [info]tiga
date: Sep. 27., 2016 - 04:28 pm
#

melnie katlu dibeni rodas tikai tāpēc, ka nav saregulēta gaisa plūsma plītī. ne katru plīti drīkst slēgt pie balona, un tās, kuras var, ir jānoregulē ar dīžu palīdzību. tā ir tāda specifiska lieta, bet nav nereāla. mums šī problēma radās vasarnīcā pēc tam, kad nomainījām plīti, bet ātri vien tikām galā.

Atbildēt | Diskusija


blond

from: [info]blond
date: Sep. 27., 2016 - 05:21 pm
#

neko no tā nesaprotu... mums laukos ir gāze un visi katlu dibeni melni :(

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


blond

from: [info]blond
date: Sep. 27., 2016 - 05:21 pm
#

un plīts ir šausmīgi parasta, nedomāju, ka tur vispār kaut ko var regulēt

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


scope

from: [info]scope
date: Sep. 28., 2016 - 07:38 am
#

Moš tās dīzes aizgājušas neceļos, bet, pat tādai relikvijai, kā krievu laiku "Vera" ( https://03.img.avito.st/640x480/2965419103.jpg ), tēvs bija pamanījies tās dīzes saglabāt un nomainīt, kad vecmamma pārvācās no dzīvokļa ar balongāzi uz dzīvokli ar gāzes vadu.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


blond

from: [info]blond
date: Sep. 28., 2016 - 09:44 am
#

Jā, kaut kas līdzīgs - tikai virsa, mums laukos pat cepeškrāsns nav.

Atbildēt | Iepriekšējais


t

from: [info]tiga
date: Sep. 28., 2016 - 04:34 pm
#

var regulēt, vajag zināt plīts modeli un aiziet pie gāzes večiem un viņi iedos to dīzi, vai ieteiks, kur dabūt. tā ir tāda kā maza adatiņa, ko liek kaut kur pie degļa. viņa regulē gaisa padevi un kad tā ir noregulēta, tad nekas tur nekvēp/-st? /-j? hm. slēdzot plīti pie gāzes vada un gāzes balona tās dīzes ir atšķirīgas.

Atbildēt | Iepriekšējais


vilibaldis

from: [info]vilibaldis
date: Sep. 27., 2016 - 04:29 pm
#

man ir elektriskā, draugam indukcijas, dažādas smalkās gurmānu ēdmaņas uz viņa plīts sanāk labāk, vieglāk kontrolēt temperatūru utt.
vienīgais novērotais blakusefekts - vasarā, tajās dažās dienās, kad iekšas un āras temperatūras tuvojas 30C, plīts sāk gļukot :)

Atbildēt


peggija

from: [info]peggija
date: Sep. 27., 2016 - 08:30 pm
#

Izmantošu izdevību un uzjautāšu, jo vairāki cilvēki apgalvo, ka ļoti ērti temperatūru pieregulēt. Mums dāčā vīramātei ir indukcijas plītiņa un man atkal liekas, ka temperatūru galīgi nevar uzregulēt kā vajag. Kaut ko vārot vai cepot, uzlieku vienu temperatūru, un viss pēc laika sāk baigi stipri vārīties/cepties, tā ka kāpj no katla/pannas ārā. Ja uzlieku par vienu pakāpi mazāku temperatūru, tad atkal uzreiz nekas vairs vispār necepas/nevāras. Ko es daru nepareizi?

Atbildēt | Diskusija


qgmr101

from: [info]qgmr101
date: Sep. 27., 2016 - 09:10 pm
#

tu dari visu pareizi, tikai ir tā, ka tā indukcija ir vēl drausmīgāka par mikroviļņiem un tas ir fakts

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]mansgan
date: Sep. 27., 2016 - 09:58 pm
#

jā, mēs visi mirsim, pizģec

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]eermaniitis
date: Sep. 28., 2016 - 11:30 am
#

tev foliju cepurītei iedot, ko iztapsēt? man ir, varu padalīties ;)

Atbildēt | Iepriekšējais


Zetinja Tresor

from: [info]zetinja
date: Sep. 28., 2016 - 07:20 am
#

iespējams, ka pati plīts ir dranķīga. Vai trauki - jo ari indukcijas traukus var izgatavot dažādi. mums ir pannas, kurās uz viena un tā paša rinķa vienu un to pašu produktu cepot ir jāizmanto dažādi režīmi.

Mums ļoti eleganti regulējas viss.

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]eermaniitis
date: Sep. 28., 2016 - 11:32 am
#

ir plītis un ir plītis

vienai regulējums ir un uzreiz IR

otrai pakāpeniskāk

pēc noklusējuma indukcijas plīts tāpat darbojas kā ir - nav - ir - nav - ir - nav
karstumu regulē pēc intervālu biežuma un stipruma, bet tas neatceļ viļņveidīgu dabu


elektriskās vislaik ir-ir-ir

tā arī lielākā atšķirība starp indukciju un konvekciju

Atbildēt | Iepriekšējais


porcelāna lellīte

from: [info]neraate
date: Sep. 27., 2016 - 10:56 pm
#

Man gan ar indukcijas nav nekādas pieredzes, bet pēc šīs vasaras atpūtas kempingā saprotu, ka ļoti liela nozīme ir tam, kā regulējas siltums. tur bija parastā elektriskā plīts, bet ar elektronisku regulēšanu (nu tādas kā neredzamas elektroniskas pogas uz tās pašas virsmas, tikai maliņā) un tās bija mokas, jo tad, kad rokas mitras vai katlam pāri drusku pārstrašķījies ūdens/mērce u.tml. visa plīts izslēdzās un bija ieslēdzama tikai pēc kāda laika. droši vien jau ar laiku piešaujas, bet man ļoti nepatika.
gāzes plītij viens no lielākajiem mīnusiem, manuprāt, ir tas, ka pieķep virtuve. griesti, skapīši u.tml. kas nenotiek ar elektrosko plīti.
es laikam esmu viens no tiem retajiem cilvēkiem, kam patīk arī parastā elektriskā. pie vceākiem ir plīts ar keramisko virsmu, elektriskā, bet regulējama ar grozāmiem kloķiem un mēs ļoti izmantojam to, ka izslēdz pliti, bet vēl ir karsts. gan ikdienā (sautēšanai, kaut vai ūdeni vārot ātrāk nogriež) gan, piemēram, ievārījumus vārot kad tādus kaprīzākus lai nepiedeg vienkārši visu dienu liek uz tikko nogrieztiem riņķiem. slinkās zaptes arī, ne tikai kaprīzās. kaut vai tos pašus ābolus ātrajai ēšanai pie pankūkām vai uz maizītēm

Atbildēt | Diskusija


blond

from: [info]blond
date: Sep. 28., 2016 - 09:42 am
#

Paldies. Jā, no tiem sensorajiem regulatoriem es uzmanīšos.

Atbildēt | Iepriekšējais


soul_embraced

from: [info]soul_embraced
date: Sep. 28., 2016 - 12:57 pm
#

kombinētā indukcijas/elektriskā - vislabākā izvēle, ko ne brīdi nenožēloju
pamatpozīcijās indukcija, kas tiek izmantota ikdienā; aizmugurē elektriskie, kas tiek izmantoti nestandarta izmēru/materiālu traukiem - steikpannai, pankūku pannai utt

Atbildēt | Diskusija


blond

from: [info]blond
date: Sep. 28., 2016 - 02:36 pm
#

Un kāda ražotāja tā plīts tev ir?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


soul_embraced

from: [info]soul_embraced
date: Sep. 28., 2016 - 02:48 pm
#

Man šķiet, ka Electrolux
Bet man nav nekādas šeit bieži pieminētās temperatūras kontroles ar grādiem. Esmu labi iepraktizējies, kurš režīms (1-10) kam der.
Jaudīgākajā režīmā ūdens uzvārās ļoti ātri, ātrāk par elektrisko kannu pilnīgi noteikti.

Atbildēt | Iepriekšējais


zivs

skumji secinājumi

from: [info]zivs
date: Okt. 1., 2016 - 11:45 am
#

Izskatās, ciba ne tikai pārvēŗšas par "cālis.lv" filiāli, bet sāk transformējusies par piepju audzētavu. 69 komentāri par cepeškrāsns izvēli! Cmon, literāti un filosofi!
Vai arī tas saistīts ar biežajiem cepešiem šeit pēdējā laikā?

Atbildēt