Sep. 27., 2016 | 04:08 pm
No:: le_minga
mana indukcija karsē pannu līdz 240grādiem - ja steikam ar to pietiek, tad būs ok ;)
steikam jau arī pannu kārtīgu vajag...
/neesmu īstu steiku mājās gatavojusi - kaut kā nav sanācis (un pārāk mums te ģimenē katram savas ēdienparažas un garšas, lai es ietu sirmus matus dabūt šiem steikus cepot :D /
zemāk minēju - woku man uzkarsē riktīgi - jams no tērauda...
(par magnētiem - tas ir 100% pārbaudīts - gāju uz bodi traukus pirkt ar magnētu somā :D arī dāčā, kad arī tur indukciju pagdājām, pārbaudot visus vecos (daudzdesmitgadi dažiem pat bija katlus), nekļūdīgi un ar prieku secinājām, ka der visi ;) (tā kā pirms skriet jaunus pirkt, pārbaudi vecos ;) )
steikam jau arī pannu kārtīgu vajag...
/neesmu īstu steiku mājās gatavojusi - kaut kā nav sanācis (un pārāk mums te ģimenē katram savas ēdienparažas un garšas, lai es ietu sirmus matus dabūt šiem steikus cepot :D /
zemāk minēju - woku man uzkarsē riktīgi - jams no tērauda...
(par magnētiem - tas ir 100% pārbaudīts - gāju uz bodi traukus pirkt ar magnētu somā :D arī dāčā, kad arī tur indukciju pagdājām, pārbaudot visus vecos (daudzdesmitgadi dažiem pat bija katlus), nekļūdīgi un ar prieku secinājām, ka der visi ;) (tā kā pirms skriet jaunus pirkt, pārbaudi vecos ;) )