neraate

Sep. 27., 2016 | 10:56 pm
No:: neraate

Man gan ar indukcijas nav nekādas pieredzes, bet pēc šīs vasaras atpūtas kempingā saprotu, ka ļoti liela nozīme ir tam, kā regulējas siltums. tur bija parastā elektriskā plīts, bet ar elektronisku regulēšanu (nu tādas kā neredzamas elektroniskas pogas uz tās pašas virsmas, tikai maliņā) un tās bija mokas, jo tad, kad rokas mitras vai katlam pāri drusku pārstrašķījies ūdens/mērce u.tml. visa plīts izslēdzās un bija ieslēdzama tikai pēc kāda laika. droši vien jau ar laiku piešaujas, bet man ļoti nepatika.
gāzes plītij viens no lielākajiem mīnusiem, manuprāt, ir tas, ka pieķep virtuve. griesti, skapīši u.tml. kas nenotiek ar elektrosko plīti.
es laikam esmu viens no tiem retajiem cilvēkiem, kam patīk arī parastā elektriskā. pie vceākiem ir plīts ar keramisko virsmu, elektriskā, bet regulējama ar grozāmiem kloķiem un mēs ļoti izmantojam to, ka izslēdz pliti, bet vēl ir karsts. gan ikdienā (sautēšanai, kaut vai ūdeni vārot ātrāk nogriež) gan, piemēram, ievārījumus vārot kad tādus kaprīzākus lai nepiedeg vienkārši visu dienu liek uz tikko nogrieztiem riņķiem. slinkās zaptes arī, ne tikai kaprīzās. kaut vai tos pašus ābolus ātrajai ēšanai pie pankūkām vai uz maizītēm

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: