parastā elektriskā vai indukcijas?
« previous entry | next entry »
Sep. 27., 2016 | 03:27 pm
posted by: blond in pajautaa
Starp jums ir kāds, kurš lieto indukcijas plīti? Vai patīk?
Mums jāpērk jauna plīts ar cepeškrāsni patreizējās elektriskās vietā. Sākumā bija ideja pirkt tādu, kam divi riņķi uz gāzes, divi elektriskie, bet būs diezgan sarežģīti kaut kur ievietot gāzes balonu, kā arī gāzes kvalitāte nav sevišķi laba. Baidos no smakām, no melniem katlu dibeniem. Tāpēc laikam paliekam pie elektrības kā līdz šim. Bet ko pirkt - parasto vai indukcijas? Kādas ir atsauksmes?
Mums jāpērk jauna plīts ar cepeškrāsni patreizējās elektriskās vietā. Sākumā bija ideja pirkt tādu, kam divi riņķi uz gāzes, divi elektriskie, bet būs diezgan sarežģīti kaut kur ievietot gāzes balonu, kā arī gāzes kvalitāte nav sevišķi laba. Baidos no smakām, no melniem katlu dibeniem. Tāpēc laikam paliekam pie elektrības kā līdz šim. Bet ko pirkt - parasto vai indukcijas? Kādas ir atsauksmes?
from: elina
date: Sep. 27., 2016 - 03:41 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: blond
date: Sep. 27., 2016 - 03:42 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: elina
date: Sep. 27., 2016 - 04:24 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: zetinja
date: Sep. 27., 2016 - 05:05 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: malvine_truse
date: Sep. 27., 2016 - 05:32 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: zetinja
date: Sep. 28., 2016 - 07:05 am
#
Tas ir kā skolā psiholoģijas stundās deva divām grupām vienu un to pašu cilvēka bildi - vieniem pateica, ka tas ir ārsts, otriem, ka tas ir cietumnieks un palūdza noraksturot, kādas rakstura īpašības viņi saredz šajā sejā.
Atbildēt | Iepriekšējais
from: and
date: Sep. 27., 2016 - 03:50 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: blond
date: Sep. 27., 2016 - 03:51 pm
#
neizklausās labi.
Atbildēt | Iepriekšējais
from: le_minga
date: Sep. 27., 2016 - 04:00 pm
#
p.s. man indukcija mājā jau ngadus - ne vainas ēdienam :)
kā jau katrai plītij vai gatavošanas traukam: kad jaunu ieādā, jāpiešaujas pie lietošanas - ir atšķirība vai kurinu savu tērauda vokpannu, vai gatavoju dzelzs katlā utt. vienai pannai virspārklājums tāds, ka viņai pavisam nepatīktik tikt pārkarsētai, kamēr wokam tas ir taisni labākais :)
autorei - forši ir, ka var kā gāzes plītij regulēt uzreiz nost karstumu un ēdiens neturpina vārīties, kā uz parastas elektriskās vai keramiskās plīts, kur virsma plītij uzkarsusi un turpina pannu/katlu vēl ilgu laiku karsēt...
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: blond
date: Sep. 27., 2016 - 04:05 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: le_minga
date: Sep. 27., 2016 - 04:11 pm
#
/gāzes plītij jau arī tāpat - sakarst bik plīts apkārt, no liesmas un katla, bet kad uguni nogriež, ēdiens nevārās un sakarsusī plīts nav gana karsta, lai procesu turpinātu/
Atbildēt | Iepriekšējais
from: crescendo
date: Sep. 27., 2016 - 05:06 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: rasbainieks
date: Sep. 27., 2016 - 04:26 pm
#
man pietrūkst gāzes virsmas. elektriskā ar savu "es te pasildīšu un tad nesildīšu un tad atkal pasildīšu" tomēr galīgi nav tas. man gan ir parastā elektriskā virsma, ne indukcijas.
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: le_minga
date: Sep. 27., 2016 - 04:40 pm
#
bet ja tās nav, nākas improvizēt :) nav tā smarža tiesa, bet gardi tāpat
arī uz elektriskās (vai indukcijas) woku var kurināt, ja ir luste, bet tas jau paliek katra paša izvēlē
Atbildēt | Iepriekšējais
from: blond
date: Sep. 27., 2016 - 05:25 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: crescendo
date: Sep. 27., 2016 - 06:38 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: crescendo
date: Sep. 27., 2016 - 05:06 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais