le_minga

Sep. 27., 2016 | 04:00 pm
No:: le_minga

interesanti kas tur nedabiski var garšot, ja katlu karsē un tas tālāk ēdienu uzvāra/cep (kā uz jebkuras citas plīts) - tas kādā veidā karsē, tas jau pašam ūdenim pie kājas ;)

p.s. man indukcija mājā jau ngadus - ne vainas ēdienam :)
kā jau katrai plītij vai gatavošanas traukam: kad jaunu ieādā, jāpiešaujas pie lietošanas - ir atšķirība vai kurinu savu tērauda vokpannu, vai gatavoju dzelzs katlā utt. vienai pannai virspārklājums tāds, ka viņai pavisam nepatīktik tikt pārkarsētai, kamēr wokam tas ir taisni labākais :)

autorei - forši ir, ka var kā gāzes plītij regulēt uzreiz nost karstumu un ēdiens neturpina vārīties, kā uz parastas elektriskās vai keramiskās plīts, kur virsma plītij uzkarsusi un turpina pannu/katlu vēl ilgu laiku karsēt...

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: