x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Īsdomas

2004. gada 8. augusts, 2:43 pm, 8 atsauksmes / pievienot vēl

Nedēļas vidū jau bija kas līdzīgs. Lai nu kā, turpmāk es vairs nerakstīšu katru dienu. Apnika. Šis bij' testiņš. Rezultāts – nu tā. Tāpēc, ka šķiet pārāk daudz. Tāpēc, ka kļūst neinteresantāk. Tāpēc, ka es pats sev liekos tāds kā spameris. Tāpēc, ka sāk izsīkt iedvesma. [info]platinum gan solās nākošnedēļ atgriezties, taču.. Cik gan ļoti sievietēm var ticēt..? :) Droši vien neviens nemaz nezina, ko viņa man nozīmē un kā mani iespaido. Kā Mēness. :) Un vispār man gribētos, lai tajā kalendāriņā žūrnāla stūrī attēlotos apgriezta piramīda un tas tik un tā nozīmē arvien mazāk pukstu šomēnes.

  • Es gan horoskopiem neticu, taču reizēm izlasu. Nākošnedēļ man "īstenosies nozīmīgi mērķi, būs necerēta veiksme, būs jāizdara nopietna izvēle, no kuras būs atkarīgi turpmākie mēneši". Kā arī, es "tikšos ar draugu no tālienes un iemācīšos ko jaunu, iegūšu visu iespējamo info par tematu, kas mani interesē". Es zinu, ka šos horoskopus "tulko" no debess ķermeņiem, taču kurš palīdzēs man iztulkot šo pašu horoskopu? Man nav neviena tāla drauga un kas vispār mūsdienās ir attālums..? Un.. Nu, tiem vispār ir vērts ticēt? Pēc tiem jādzīvo vai kā? Tie pasaka priekšā, kā man jādara vai to, kā būs tik un tā?
  • «Tagad es noskūšu vienu kāju ar to, bet otru – ar šo un tad jau pēc mēneša redzēs, kas sanācis.» Vai tad reklāmām nav jābūt kaut cik patiesām un ticamām? Kura sieviete gan uzdrošināsies ar sevi tā eksperimentēt? :)
  • Kāpēc meitenes vairs nevalkā kleitas? Nav moderni? Esmu vecmodīgs? Pārāk vēss? Pārāk karsts?
  • [info]maita atsūtīja saiti uz kādu lapu ar virsrakstu «Are We Alone in the Universe? Solar system may be one of a kind.» un tur ir daudz info par šo. To tagad pētu, lai vēlāk uzrakstītu secinājumus. Šeit. Meilam bija piebilde – retorisks jautājums: "Vai tiešām Zeme ir vienīgā ar dzīvību apsēstā planēta Visumā?" :) (Vai kaut kā tā.) Eu! Moš šī arī ir tā info, kas pieminēta horoskopā? :) Lai nu kā, pagaidām mana atbilde ir "nē!" (uz ¿ par alone).
  • antikrīsc (antikrists)antikrīsc atgādināja, ka es reiz uzrakstīju šādu lietiņu. Atgādinu to arī citiem. Diez vai, taču varbūt vēl kādam noder.
  • Droši vien labākais veids, kā tikt galā ar RSS spama plūsmām (galvenokārt – TVNET) savā draugu draugu lapā, ir pievienot to draugiem (un pēc tam gan jāfiltrē pati draugu lapa). Bet reiz man tas tiešām apniks.
    Vai arī otra iespēja. Ja nav pārlieku daudz draugu, tad var pārskatīt to userinfo, lai atklātu TVNET'a lasītājus, un vairs ar tiem nedraudzēties. Radikālāks un nepateicīgāks paņēmiens.
    Droši vien TVNET's savā plūsmā iekļauj tikai saiti uz visu ziņas tekstu tikai tāpēc, ka citādi takš neviens neredzētu reklāmas. Nožēlojami. Būtu tur vēl pati ziņa, būtu interesantāk un es samierinātos.
  • Vakar ziņās redzēju sižetu par to 9-gadīgo puisīti, kurš salaidis ar savu fizkultūras učeni un tagad viņiem ir divas meitas. Nu.. Par to es neizteikšos, taču nesapratu vienu citu lietu. Viņai ir pāri 40 un tā dēļ jau divreiz pasēdējusi cietumā. Viņam ir 21. Viņiem ir divas meitas. Kā tiesa joprojām var neļaut viņiem satikties? (Amerika – brīvības zeme. Tur var visu.)
  • Vakar ap pusnakti negaidīti saņēmu īsziņu no kādas cibiņas, par kuru domāju, ka viņa jau sen būs dzēsusi manu numuru. Turklāt par kādu tēmu viņa rakstīja. :) Sen aizmirstu. Laikam karstums dažiem pozitīvi ietekmē atmiņu. Manējo gan grauj. Piemēram, ja man prātā iešaujas kāda laba doma un 30-60 sekunžu laikā tā nav pierakstīta kaut kur, tad visdrīzāk ir ar galiem. Bet es domāju ātrāk, nekā spēju sameklēt papīru jebkurā vietā un laikā!
  • Administrators neatbild uz meiliem, taču vēl neizzināta un interesanta persona gan labprāt to dara. Un notiek strīdiņi par netiquette. Man nesen viens jautāja, "vai jauniņajiem internetā ir jāievēro kaut kādi noteikumi vai likumi un vai vecajie viņus kaut kā īpaši neapceļ (nesūta pēc aliņa) vai ko tādu (kā 'sestos')". Es atbildēju, ka "tas atkarīgs no kopienas, kurā šis jauniņais iesaistījies". Un brīnums, bet cilvēks, kuram par internetu un stuff ir diezgan vāra nojausma, mani saprata un jautājumus vairs neuzdeva. :) Uz mirkli gan kļuva domīgs, kas tā par 'kopienu', taču, kad pieminēju Surfline.lv, arī to saprata.
  • Ja man vienas dienas laikā rodas šitik daudz domu, vai ir labi, ka es tās pierakstu visas kopā vai labāk būtu katru publicēt kā atsevišķu pukstu? Mjā, retorisks jautājums. :) Spama plūsma. Es tikai gribēju redzēt, cik muļķīgi tas izskatīsies, kad būs pierakstīts.
♪♬: New Radicals – Maybe you've been brainwashed too
Jankums (erentgenc)

Jankums: Horoskopi? Pff.. Pareizi..

2004. gada 9. augusts, 10:34 pm, 1 atbilde / atbildēt

Horoskopi? Pff.. Pareizi i', nav ko ticēt. Pilnīgs murgs. Tad, kad Saturns iegriezīsies pret Venēru un Plutons būs vienādā leņķī ar Mēnesi, tad.. nu? Un kas tad būs? Man nedēļas nogalē sāpēs lielais kājas īkšķis? Atnāks lielā mīlestība? Neveiksies darbā? Idiotisms..
 
x-ƒ (x_f)

x-ƒ: ūja, kāds..

2004. gada 10. augusts, 3:32 pm, atbildēt

ūja, kāds kategoriskais. :)
dzirdētu Tevi kāda pūšļotāja vai hiromants. uzsūtītu nelabos ka vai nu. :)
nē nu taisnība jau ir, jā.