x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Divdomīgi

2004. gada 7. augusts, 5:05 pm, 5 atsauksmes / pievienot vēl

Labākais filmas citāts, manuprāt, ir nevis tur kaut kāds Terminatora "Hasta la vista, baby" vai "I'll be back", bet gan Bārta Simpsona teiciens: "Eat my shorts!" Vēl labs ir arī Džeimsa Bonda izteiciens no filmas «Diamonds are forever» – "That's a nice little nothing you're almost wearing." Un vēl no «Die Hard» – "A hundred million terrorists in the world and I gotta kill one with feet smaller than my sister." Un pilnīgi noteikti arī ironija par Ziemassvētku dāvanām – «Grinch» – "I wanna pony, I'll take a ride on it twice and then send it to a glue factory." Ā, jā, un vēl jau arī Mr. Herbert Garrison dziļā doma no «South Park – Bigger, Longer & Uncut» – "Well I'm sorry, but I just don't trust anything, that bleeds for five days and doesn't die." (To viņš teica Wendy Testeberger par sievietēm, noraidot kādu tās iebildumu par sexist statement.) :) Bet žetonu es tik un tā dodu Bartolomejam. :)
(Nav jau tā, ka es būtu pasācis skatīties filmas. Ne-e. Es vienkārši šo to atcerējos un pārskatīju pērnos pierakstus, atradās šis tas.)

Atradu ļoti laimīgu bildīti. Pozitīvisma pilnu. Viņas acīs (zilajās?) saskatāms gan prieks un laime, gan, iespējams, kāda varbūt ieplānota viltība. Smuki, ne? :) ©[info]misame (Viņam tā arī jādara. Nē, nu var jau arī tikai papliķēt pa plecu.)
Asdfs man ļāva izmantot, tikai mieru. Vispār jau dīvaini.. Man nav ne jausmas, kas ir šīs divas meitenes un kāpēc viņas tā, taču es zinu ko tādu, ko viņas tieši pašlaik pilnīgi noteikti nenojauš – ka vesels bars cibiņu uz viņām šodien paskatīsies. Un arī visai pārējai pasaulei būs iespēja šo bildi redzēt, iespējams, pat gadiem ilgi. Tāpēc esiet uzmanīgi abās pasaulēs. :) Nekad nezini, kas Tevi redz. Vot tev irl un vilšanās anonīmajā netā! :)
Vispār.. Es jau uzrakstīju, ko redzu, bet ko šajā bildē redzi Tu?

Labots Šodien kaimiņi aizņēmuši visu pagalmu un izskatās, ka mizo kartupeļus. :) Pagalms ir pilns ar pusplikiem, paveciem cilvēkiem, diezgan daudz. Heh.. Labi, ka neredzēju šo skatu jau no paša rīta, lai gan tagad arī nav labāk. :)

♪♬: Buena Vista Social Club – Amor de Loca Juventud
x-ƒ (x_f)

x-ƒ: vismaz pagaidām. :) ne..

2004. gada 7. augusts, 5:16 pm, 1 atbilde / atbildēt

vismaz pagaidām. :)
ne jau traucē. vienk sašūtu, kā tā var. nepatīk veci plikumi. :)
this is a ransom demand (kakjux)

this is a ransom demand: man arī ne un nekur..

2004. gada 7. augusts, 5:19 pm, atbildēt

man arī ne un nekur tuvumā te tādus nemana, pagaidām ;)