x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Vasarsvētki

2004. gada 17. jūnijs, 1:01 pm, 12 atsauksmes / pievienot vēl

Šitā nu gan ir nedēļa. Nezinu, kas būs ar divām vēl priekšā esošajām piektdienām, taču jau šitik tālu ir gājis diezgan interesanti. Uzzināju daudz jauna un interesanta. Vienalga, vai kādu tas interesē vai ne, es rakstīšu. Pēc iespējas hronoloģiski.

Uzzināju, kas esmu mazdrusciņ mazāk par nē sausiņš. Pats uzprasījos un pēc tam sapratu, ka jautājums gan bija īstais, tomēr bija domāts nedaudz savādāk. Un vispār – nu un?

Esmu "trusted". :) Nu, tas gan ir noderīgi tikai man.

Dažreiz kādai mani "gribas riktīgi apsaukāt par Mr. Apzinīgo". Kad es to uzzināju, es tiešām sāku smieties. Vienkārši vairs nenoturējos. Es jau ilgu laiku turējos uz robežas un šis bija pēdējais piliens. Nē, kur nu – es it nemaz neapvainojos, citādi jau nebūtu tā smējies. Bet rēka parāva pa īstam. :) Nu, jā, kad nomierinājos, tad sāku domāt, kāpēc tā. Nu un šķiet, ka apmēram arī sapratu. Un tik un tā neapvainojos.

Esmu 190. Mani iestūķēja kādā topā un nolika kā 190-to. "Aktīvāko un iecienītāko cibiņu tops, stiprākie un varenākie. Ko šis tops vispār parāda? - aktīvākos, draudzīgākos un sabiedriskākos cilvēkus."
Sākumā es sajutos nedaudz apbēdināts, ka tikai simt deviņdesmitais un lielākā daļa manu draugu ir virs manis.
Pēc tam es sajutos nedaudz priecīgāks, ka no diviem tūkstošiem esmu simt deviņdesmitais. Tomēr kā nekā.
Beigās es sajutos diezgan pamatīgi sašutis par šitādu cūcību. Kāda velna pēc ir jāizgudro kaut kāds stiprāko un varenāko, aktīvāko, draudzīgāko un sabiedriskāko cibiņu tops?? Ko tas nozīmē? Neko! To var noteikt tikai subjektīvi, piemēram, balsojot visiem vai lielākajai daļai cibiņu. Ne jau automātiski. Un ij tad būtu iespējams strīdēties, jo – kāda gan no tā visa jēga..? Mums jau pietiek ar magic index. Un tiešām pietiek.
Taču pēc šī sašutuma karstuma mani nomierināja komentāru palasīšana. Piemēram, [info]bh (16.06.2004 4:36): "vai tik statistika nav tā, ar ko visbiežāk manipulē un sagroza ļaužiem prātus?"
[info]sirke (16.06.2004 8:16): "skumji... tiešām skumji... Kapēc cilvēks nemitīgi vēlas noteikt "stiprākos un varenākos".... sviests"
[info]mamuts ironizē (16.06.2004 8:34): "Es gribu sviestoties, amizēties, jokoties un flirtēt, nevis izbolītām ačelēm, "pirkstiem krampī", censties iepatikties visiem >2 000 SC dalībniekiem tik tādēļ, lai kaut uz mirklīti savu nick'u ieraudzītu šāda saraksta galvgalī."
Lai atkal dusmas atgrieztos nonākot pie [info]bsjs komentāra (16.06.2004 9:44): "Super! Zinu, ka http://www.liveinternet.ru šādu statistiku veido regulāri. Viņiem ir savi topi - aktīvākie useri, visvairāk lasītākie, komentātākie, visvairāk citētie utt. Vispār šādas statistikas cibošanos padarītu aktīvāku un [info]watt ienesīgāku." Kur nu vēl aktīvāku? Kā būtu ar kvalitatīvāku..?
Vispār es nedaudz arī padomāju pie šī topa veidošanas. Un tas ir stulbi – ja Tu esi kāda Cibas "līdera" draugu sarakstā, tad Tu jau esi svarīgāks. "Jo vairāk cilvēki ar mani draudzējas, jo es esmu labāks. Jāņem vērā, ka ne jau visu cilvēku draudzība ir vienādi svarīga. Kāda cibas līdera draudzībai būtu jābūt krietni nozīmīgākai par tāda cilvēka draudzību, ar kuru pašu neviens cits nedraudzējas." Un te nu ļoti vietā ir [info]lago retoriskais jautājums (16.06.2004 11:21): "Es gan nezinu, vai tas, ja tev pie vārda - draugi - ir sarakstīta vesela rinda vārdu, nozīmē to, ka esi sabiedrības dvēsele."
Vienīgais numurs, kurš man Cibā drīkst tikt piešķirts ir 51. Un viss! (Tāds ir mans userid.)
Lūk, kā. Interesanti, vai manas domas būtu tādas pašas, ja es būtu virsotnē..? :) Pritī mač, jā.

Uzzināju, ka esmu "suukaataajs". Cibā taču valda vārda brīvība. Nu, lūdzu. Protams, es būtu varējis dzēst šos komentārus, taču nedarīju to. Lai paliek piemiņai un mācībai. :)
Pirmdien [info]muzons kopienā publicēju dažas dziesmas, kas, kā izrādījās, dažiem arī iepatikās. Tāpēc šis uzbrauciens attiecas arī uz tiem. Un man par to ir iespēja dabūt pa purnu. Tikai tādēļ, ka nūsdienās ir cilvēki, kas klausās, piemēram, U2. Un jaunizcepti rokeri, kuriem tas nepatīk. [info]kudars – tik maziņš un tik agresīvs. :)

Labots Pirms iiilga laika kaut kur Cibā lasīju, kā kāda citējusi U2 dziesmas vārdus: "..and a woman needs a man, like a fish needs a bicycle." Tikai tagad uzzināju, ka tie ir no dziesmas, kas tagad skan.

♪♬: U2 - Tryin' To Throw Your Arms Around The World

Kamatrilleris: pirmoreiz redzeeju taadu..

2004. gada 17. jūnijs, 1:21 pm, 1 atbilde / atbildēt

pirmoreiz redzeeju taadu padariishanu - kjp topu.
emm... diez 361. vieta ir normaali? :)))
Lasi starp rindiņām: achtels
 
x-ƒ (x_f)

x-ƒ: īsti normāla nav tādu..

2004. gada 17. jūnijs, 1:23 pm, atbildēt

īsti normāla nav tādu lietiņu publiskošana. :)
es jau to tik un tā rakstīju tikai par sevi. ko es domāju.