x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Hmm.. maita , eRe (..

2003. gada 4. jūnijs, 1:14 pm, 8 atsauksmes / pievienot vēl

Hmm.. [info]maita, eRe ([info]erentgenc) un [info]platinum zina, kur es dzīvoju.
Bet es zinu, kur dzīvojat jūs, sīkie. Vai strādā, piem., lielā (160). Tāpēc nevaig provokācijas. Es varu atsaukties. Neizaiciniet mani un nekas slikts nenotiks. :) Kā parasti — «Es palikšu savā vietā – jūs palieciet savējās.» ©Ulmanis :)

Izrādās, ka es esmu labs cilvēks. Linku ielieku tāpēc, lai pats neaizmirstu un mēģinātu tam noticēt. :) Nu.. Man jau tā neliekas.

Es nupatās tiku pie jaunas mūzikas. Staroju. :) Bebel Gilberto - Tanto Tempo (2000), Zero 7 - Simple Things (2001), Blur - Think Tank (2003), The Baldwin Brothers - Cooking With Lasers (2002).. Nu, un vēl pirmais Lemon Jelly - LemonJelly.KY (nūū..), jaunais The White Stripes - Elephant (ēēm..), franču Arling and Cameron - Music for Imaginary Films (mm..), Norman Cook (Fatboy Slim) - Break From The Norm (mmm..) un vecais Bentley Rhythm Ace. Un, galvenais, beidzot man ir vēl divi pietrūkstošie R.E.M. albumi - Automatic for the people (1992) un Monster (1994). Nu man kopā ir četri. Superb! :) O! Oho! Viena no manā mīļākajām grupām. Un vēl vecie albumi.. Mm! Uzbrauc peli te (ja MSIE; Mozilla parāda nedaudz).
Zero 7 — mm. :) Kaut kas līdzīgs Air. Un ļoti labs.
Bebel Gilberto man nez kādēļ ļoti iepatikās. Evening Standard: «If you're looking for that midsummer ambience that Brazilian music creates so well, Bebel Gilberto's gentle vocals are ideal». Saprati? Brazilian, ambience, gentle vocals.. Dzied viņa gan savā brazīļu / portugāļu / spāņu valodā, gan angliski. Man jau vispār tāds chill-out patīk. Šito varētu salīdzināt ar kaut ko pa vidu starp kubiešu onkulīšiem Buena Vista - Social Club un Bang Bang - Je t'aime, je t'aime. Vienk tā - pa vidu.
Ja nu kāds ir redzējis filmu «Ghost Ship» (kuru man tā arī nepietika drosmes noskatīties, bet uz plauktiņa stāv :) ), tad tur sākumā (pirms visus uz kuģa klāja pārgriež trose - šausmene it kā) visiem, kas uz klāja, dzied kāda dziedātāja sarkanā kleitā, iespējams, spāniski. Nu, apmēram tādu es iedomājos Bebel Gilberto. :) Un dzied apmēram līdzīgi - gan balss, gan stils. Hmm.. Varbūt tā arī ir viņa?

Liels HTML fails, ja kāds grib pasiekaloties. :) Tikai neseko manās pēdās un neliec man nopilināt klaviatūru ar manis paša siekalām! :) (Mitrums + elektronika -› lokāls salūts). Mani it kā neinteresē, ar ko vari palepoties Tu. :)

Ak, jā. Beidzamais. [info]tviglis jautāja par MacOS X stila Winamp'a skinu. Šiten te.

tvī: senks, bet nespēju..

2003. gada 4. jūnijs, 2:32 pm, 3 atbildes / atbildēt

senks, bet nespēju atvērt to failu. :/ arī winamps neatpazīst, style xp arī nē (lāmerīgākie varianti).
Music for Imaginary Films skan tikpat labi, cik izklausās? kaut kur briesmīgi dzirdēts apzīmējums vispār.
 
x-ƒ (x_f)

x-ƒ: es atvainojos, gadījās..

2003. gada 6. jūnijs, 5:10 pm, 2 atbildes / atbildēt

es atvainojos, gadījās izcili draņķīgs neta pieslēgums. tur abi faili ir bojāti. es apsolu, ka aploadēšu :) vēlreiz un tad došu Tev ziņu. nu, gadījās. :) un es vēl nepārbaudīju arī. uzticējos. šeku! :)

es gan iepriekš nebiju dzirdējis šī arling and cameron albuma nosaukumu. nezinu, man neliekas paīstams. mūzika gan man ļoti patīk - nedaudz franciska, nedaudz chill-out, nedaudz pop un dance. ļoti jauki :)

tvī: ir ok, es tikai domāju,..

2003. gada 6. jūnijs, 8:21 pm, 1 atbilde / atbildēt

ir ok, es tikai domāju, ka mana lāmerisma aura vainīga. :>
music for imaginary films man radīja miglainas asociācijas laikam jau ar brian eno albūmiem ar līdzīgu tēmu, ko es nevarēju atcerēties iepriekšējā postā. šitas arī būs jāievērtē.
x-ƒ (x_f)

x-ƒ: tagad var droši. es..

2003. gada 11. jūnijs, 1:17 pm, atbildēt

tagad var droši. es pārbaudīju. :) links manā žūrnālā.

nākošreiz varbūt ielikšu winxp theme par macos x - oriģinālo un savu pielaboto. :)