x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Kam pieder mazprātiņi

2018. gada 4. oktobris, 7:44 pm, 2 atsauksmes / pievienot vēl

Esmu diezgan pārliecināts, ka, ja kāds saka "valstij jāsāk ar sevi", tad īsti viņš nesaprot, kas ir valsts un kas – viņš pats. Bet ir mīļi, ka plāno likvidēt Kultūras ministriju.

Uz jautājumu, kāpēc partijas programmā nav iekļauts kultūras jautājums, Gobzems atbildēja, sakot, ka "mums nav par kultūru nekādu jautājumu, jo valstij kā tādai nav jāregulē kultūras procesi, vienīgais, ko valsts var darīt, ir dalīt naudu."
Delfi.lv: 'KPV LV' – sarkano līniju trūkums un ārkārtas vēlēšanas. Pilns ieraksts

Tad varētu kulturāli aizliet acis.

Ar Mežezeru.

..

Andris Kivičs aizlej acis ar Mežezeru pie jūriņas

hauf_milk: Baisi, ka viņiem ir..

2018. gada 5. oktobris, 12:26 am, 1 atbilde / atbildēt

Baisi, ka viņiem ir tādi reitingi. Un cilvēki nešaubās savā stulbumā.
 
x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Veicu pētījumu,..

2018. gada 5. oktobris, 10:09 am, atbildēt

Veicu pētījumu, gūglējot "kāpēc balsot par kpv". Pirmais rezultāts, uz kura noklikšķināju, bija Ušakova feisbuks, kur viņš raksta, ka KPVLV ir "Šadurskis un naciķi".
Otrais bija bmwpower.lv forums, kur cilvēki aģitēja, ka "vismaz visu filmēs un varēs ierēkt", taču tur atbalstītājiem bija arī zināma un, šķiet, pat lielāka opozīcija, ka ar tādiem skaļiem klauniem viss aizies dziļā pakaļā. Tas man bija patīkams pārsteigums, jo, zinkā, klišeja par atsaldētiem bembistiem.
Garlaicīgi nebūs, bet tas nav nekas pozitīvs.

Tai forumā atradu saprātīgu atziņu pie šīs tēmas: "Apzināties, ka esi mudaks, nav viegli, bet baigi palīdz. Saku no pieredzes."