x-ƒ (x_f)

x-ƒ: #sieriņšsaprot: ābolu gads

2018. gada 19. septembris, 9:10 pm, 21 atsauksme / pievienot vēl

Šogad esot nepieklājīgi uzdot jautājumu "Vai tev vajag ābolus?"

Tā ir, zinu, cik bieži esmu atteicies un pats jautājis. Žēl, bet absolūti lielāko daļu nākas izmest, jo daudzi sapūst jau kokā, atlikušie ir lieli un, krītot no augstuma, līdz zemei nonāk vairāk vai mazāk saplacināti. Pārējie, kas vēl paliek veseli, ir garšīgi, taču tāpat daudz un nevienam nevajadzīgi, bet ziemai nav saglabājami un pārstrādāt visu nav iespējas un jēgas. Ievārījumu kultūra manu draugu lokā nav diez ko attīstīta un ar burciņām uz tirgu jau neiešu. Vēl varētu cept ābolkūkas un pārtikt tikai no tām (ja viņiem nav maizes, tad lai ēd kūkas). Varētu tās nest uz darbu ik pārdienu. Es tā reiz izdarīju, likās, ka pie trešās kolēģiem tāda pārtika jau bija mazliet apnikusi..

Pagājušajās brīvdienās pirmoreiz pagatavoju ābolu džemu, sanāca garšīgi, lai arī ne pārāk džemīgi, bet noteikti būs jāatkārto. Vēl tos izmantoju kombinācijā ar brūklenēm, bet tāds ievārījums jau ir klasika un defoltā vienmēr ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️.

polija: eu, eu, eu - es ir..

2018. gada 19. septembris, 10:18 pm, 3 atbildes / atbildēt

eu, eu, eu - es ir Rīgā un ņemu pretī ābolus. Bērnam baigi garšo, man tā, bet nu, ja būs par daudz savārīšu ātr-vārījumu ātrai ēšanai pie putras bērnam, vai ar pankūkām..
 
x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Ja nu brīvdienās tev..

2018. gada 20. septembris, 6:33 am, 2 atbildes / atbildēt

Ja nu brīvdienās tev ir plāni šai pusē, būtu ātrāk. Rīgā klāt pievest es varētu laikam tikai otrdienas vēlā vakarā, ja der.

polija: Plāni īsi nav. Var..

2018. gada 20. septembris, 5:06 pm, 1 atbilde / atbildēt

Plāni īsi nav. Var aizbraukt Tev izārdīt dārzu 2gadniece :D Sestdien, svētdien vēl ciešamu laiciņu sola, 1dien jau nu meteo.lv rā'dija grēku plūdus. Tev jau darbdienā arī sanāk baigs līkums, ja? a ja tik cik ar velo uz muguras aivest, tad atkal nav vērts vest, ja?
x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Te nav daudz ko ārdīt...

2018. gada 20. septembris, 8:40 pm, atbildēt

Te nav daudz ko ārdīt. :) "Ciešams laiciņš" laikam ir pareizs apzīmējums pēc šīm vasarīgajām dienām..
Aizrakstīšu tev par visām iespējām, izdomāsim.