x-ƒ (x_f)

x-ƒ: MAS 2/3

2014. gada 31. decembris, 7:47 pm, 1 atsauksme / pievienot vēl

Apmēram gada laikā noskatītās filmas, kuras vēl atceros.

Safety Not Guaranteed
Avīzē ir sludinājums, ka tiek meklēts partneris ceļošanai laikā. Kaut kāda savāda filma, nav īsti slikta, bet noteikti var iztikt bez tās noskatīšanās.
Blue Valentine
Filma par parastu precētu pāri. Ļoti sāpīga un drūma, likās izteikti amerikāniska, diezgan laba, tomēr labāk nebūtu skatījies, bet iesāktais taču jāpabeidz.
ParaNorman
Superīga mult.. ē.. animācijas filma par puiku, draugiem, spokiem, zombijiem, cīņu starp labo un ļauno un visu ko tādu. Tā ir tiešām laba, gan skaisti uzzīmēta, gan arī stāsts ir ļoti labs, patika, iesaku.
The Spectacular Now
Vēl viena amerikāniska filma par jauniešiem un viņu grūto dzīvi, meklējot savu vietu dzīvē vai kaut kā tā. Man to ieteica, es to noskatījos, ar to arī var beigt.
It's Kind of a Funny Story
Nosaukums ir diezgan precīzs. Kāds jaunietis padomā par pašnāvību un tad pats aiziet uz psihiatrisko slimnīcu. Laba filma, man patika.
Eternal Sunshine of The Spotless Mind
Izdzēst kaut ko no savas atmiņas, lai mierīgi dzīvotu tālāk. Džims Kerijs, bet tik laba filma! Vēl viena, ar ko var identificēties. Noteikti jāredz.
The Man From Earth
Kā būtu, ja tu vienkārši nenovecotu? Ko tu piedzīvotu? Cik daudz tu zinātu? Cik liela daļa pasaules vēstures tu būtu? Savāda filma. Diezgan iespaidīga, lai gan tīri tehniski tajā ir tikai daži cilvēki un viss notiek vienā istabā. Patika.
Stranger Than Fiction
Pilnīgi savāds stāsts (pun intended), taču ar labu izpildījumu, var noskatīties.
Sunshine Cleaning
Man patīk Amy Adams, bet nezinu, kāpēc līdz tai tiku, nav slikta.
Sunshine
Kaut kas par ceļojumu uz Sauli. Drūmi un fantastika. Meh.
Garden State
Filma par diezgan vienkāršo cilvēku dzīvi, bet tā interesanti, un tā meitene gan ir savāda, bet tāda labi savāda. Zach Braff filma, iedomājies? Taču tā laba. Tiešām.
Cemetery Junction
Pārmaiņas pēc britu filma, toties atkal par parastajiem cilvēkiem tikai nedaudz pirms mūsdienām, manuprāt. Nav ne jausmas, kāpēc man to bija jāredz.
Starbuck
Pārmaiņas pēc franču filma. Stāsts ir pilnīgi kreiss, toties izpildījums ir tīri sirsnīgs un labāks, kā varētu gaidīt. Ir ok.
Adventureland
Vēl viena amerikāniskā filma par jauniešiem, kas domā, ko darīt. Nezinu, no kurienes tās parādās manā pleilistē. Nav vērts.
Frequently Asked Questions About Time Travel
Vēl viena filma par ceļošanu laikā. Komēdija, bet nu tāda, ka varētu arī iztikt, lai gan slikta nav.
The Time Traveler's Wife
Paskat, vēl viena par tēmu. Normāla filma, varēja būt reālistiskāka, :) nosaukums jau izsaka visu.
Her
Patika.
Interstellar
Patika.
The Dish
Interesanta filma par samērā nesenu vēsturi. Šķīvis atrodas Austrālijā un tas uztvēra video un citus signālus no Apollo moduļa, kas nolaidās uz Mēness. Interesanta filma, ja interesē, kā tas viss notika.

Sanāca pavisam negaidīti garš saraksts.

this is a ransom demand (kakjux, kakjis)

this is a ransom demand: tā Garden State man ir..

2015. gada 1. janvāris, 3:35 am, atbildēt

tā Garden State man ir dikti, dikti mīļa. The Wristcutters: A Love Story man nez kāpēc iet roku rokā ar iepriekšminēto.
Lasi starp rindiņām: kakjis