x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Municipālais murgs

2013. gada 31. maijs, 10:38 pm, 3 atsauksmes / pievienot vēl

Piektdienas vakars, bet es sēžu un pētu CVK lapu.

Kopijs š'on pauda pārsteigumu, ka Tukumā ir tikai seši saraksti, kamēr Jūrmalā to ir 16. Rīgā tikai 12. Manā miestā (Siguldā) – tikai četri. Te nu bija "kur divi latvieši, tur trīs partijas"..

Te ir partija "VIENOTĪBA" (kāpēc ar lielajiem burtiem?), "Reformu partija", politiskā partija "Reģionu alianse" (citas nav politiskās partijas?) un Zaļo un Zemnieku savienība, Nacionālā apvienība "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un Brīvībai/LNNK" (kā to var savienot un apvienot?). Un viss.

Tas ir viss, no kā man jāizvēlas.

Līdz šim te valdīja "Reģionu alianse", kas saimniekoja apmēram "Tautas partijas" stilā (sakritība, ja) – mums ir jauna skola, jo tika aizvērta cita skola, ir miljonu vērts veloceliņš, kas nav diez ko lietojams, ir ļoti pilns ar bedrainām un salāpītām ielām, ir milzu stacijas laukums, ir plāns nolīdzināt parku, lai tā vietā uzceltu lielveikalu tūristu pievilināšanai, ir ielu laternas, kas apgaismo iekštelpas, ir "bezmaksas" sabiedriskais transports, ir svaigi noasfaltētas ielas, kas tā vairs neizskatās, ir savējie uzņēmumi, kas pilsētā visu dara, ir īss moderni augstais perons stacijā, uz kura var izkāpt tikai no noteiktiem vilciena vagoniem (vai nu tā, vai vispār nekā netiek ārā), un top otrs, ārpus centra nekas nav noticis, tikai centrā, ir birokrātija un "es vienmēr zinu labāk" attieksme. Ir "sakārtota vide", padarot to urbāni sterilu – pilsēta vairs nav zaļa. Un tas nav viss. Mani tas nomāc. Es par viņiem nebalsoju. Toties viņiem ir tādi solījumi, ka ei tu nost, tikai nav skaidrs, kāpēc tie tika atlikti uz nākotni.

Tā nu naivi lasu aizraujošās partiju programmas un domāju, kurš ir mazākais ļaunums. Baiga izvēle. :/

blond (blond)

blond: davai par reformām, es..

2013. gada 31. maijs, 11:33 pm, 1 atbilde / atbildēt

davai par reformām, es nezinu, kāpēc. uz čuju.
 
x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Aģitē vai lasi domas?..

2013. gada 1. jūnijs, 1:17 am, atbildēt

Aģitē vai lasi domas?
Viņiem šeit vispār šķiet jēdzīgākā programma.