x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Li-li-li-li-li-li-li-li-li-

2012. gada 9. septembris, 12:52 am, 2 atsauksmes / pievienot vēl

Š'on ar brālēnu un pārējiem bijām Lilastē. Pirmie visā pludmalē! Hidrā ielīdu. Pūķi pacēlu. Mazliet palidināju un nolaidu. Manam vienpadsmitniekam vējš par lielu. :( Vismaz varēju sēdēt krastā, filmēt un fočēt savējos, lai nav tā, ka pavisam pa tukšo esmu atbraucis. Pie reizes cilāju un nolaidu pūķus citiem – jāatstrādā arī kādreiz. :)

To, kā ir, ja vējš ir pārāk spēcīgs, vispār izbaudīju pirmoreiz. Pūķis gaisā, protams, turas, taču tas ļoti grūti vadās – pat tad, ja griež līdz galam un vēl pievelk bāru, tas reaģē lēni un negribīgi. Tajā pašā laikā, ja tas pat pilnīgi depowerēts stāv virs galvas, un es pievelku bāru, tas viegli paceļ mani gaisā kādu metru. Bet vadīt tā īsti nevar. Nu, varbūt pro arī varētu, bet es neriskēju – pie vēja ap 10 m/s tas būtu izteikti stulbi. Ieteica sagādāt kādu septītnieku vai astotnieku tādām dienām. :/

sursurs: wīī! Noskatījos..

2012. gada 9. septembris, 10:33 pm, 1 atbilde / atbildēt

wīī! Noskatījos filmiņu.. Ak jel! Ja man jau tā nebūtu paŗāk daudz hobiju un parāk maz laika...
Bet es tik nesapotu, kā var šito visu vispār samenedžet - to pūķi gaisā un viļņus zem kājām? Uz to pūķi vispār neviens neskatās - to pēc izjūtas vada vai kā? Vai arī Tev tur tai kompaškā visi tādi profiņi, ka uz tādiem pat sākumā nemaz nav ko skatīties? ;)
Lasi starp rindiņām: me
 
x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Heh.. Pārāk daudz..

2012. gada 11. septembris, 2:28 pm, atbildēt

Heh.. Pārāk daudz hobiji un pārāk maz laika arī man ir problēma. Vienugad vispār netiku līdz jūrai, jo pavasarī nopirku velo. :)

Tajā video var redzēt, ka viņi skatās gan uz pūķi, taču to nav jādara nepārtraukti, jo pūķis tāpat vien pēkšņi nelaidīsies lejā vai augšā, pats par sevi tas kustas lēni. Turklāt, braucot taisni, pūķis ir tieši priekšā (perpendikulāri pleciem, ja tas palīdz labāk saprast), tāpēc tur pietiek, ka viņu redz tikai ar acs kaktiņu.
Bet tev taisnība, ka viņi arī jūt, kur pūķis ir, uz kuru pusi tas velk. Kad viņi taisa tos lielos lēcienus, tad tikai tā un bez skatīšanās.

Viļņi pagaidām man vēl ir milzu problēma, bet nu to vienkārši jāiemācās. ZIemā ar slēpēm ir viegli – pa lauku vai ezeru viss vienkārši, tur tikai pūķis jāvada, jāiekantē un viss, nekas nešūpojas, nekur negrimst. Bet ūdenī vajag arī vēl citus skilus.

Skatīties uz viņiem var, bet tad man arī parādās domas, ka nez kāpēc es esmu tik tizls, ka nesanāk, taču tad viņi saka, ka pašiem sākumā gāja tieši tāpat. Laika pietrūkst. Un, kad ir laiks, tad pareizo laikapstākļu. :)