x-ƒ (x_f)

x-ƒ: A++, ķertu peletonu vēlreiz!

2012. gada 6. septembris, 11:13 am, 3 atsauksmes / pievienot vēl

Visu vasaru biju palaidis garām, ka gandrīz katru trešdienu Biķernieku trasē notiek tik jauks pasākums kā VIPsport Veloapļi! Starts septiņos vakarā (var startēt arī vēlāk), jānobrauc septiņi apļi jeb 40 km. Tas ir tāds kā treniņš sacensību režīmā vai amatieru sacensības treniņrežīmā, var braukt ar šosejnieku, MTB vai fiksīti (ja vien ir bremzes), vakar bija arī viens tandēms un guļamvelo. Balvu tikpat kā nekādu, katrs piecdesmitais finišētājs tiek pie cēnera, dalības maksa ir 2-3 lati. Pasākuma mērķis ir trenēt braukšanu grupā un vienkārši regulāri braukt. Otrdien uzzināju, ka tāds vispār notiek, pieteicos un jau trešdien piedalījos.

Pavēlu izbraucu no dzīvokļa, biju Biķerniekos kādas 15 minūtes pirms starta, tāpēc skaidrs, ka vienatnē apli izbraukt vairs neizdosies. Pacīnījos ar numura pielikšanu, pariņķoju pa mazo apli. Pūš spēcīgs vējš. Trasei visas ieejas ir ciet, viss aplis tikai riteņbraucējiem, diezgan droši, ka nesaskriesies ar nepiederošām personām. 

( Lasīt tālāk.. )

sursurs: ak jel! Sakārdināji!..

2012. gada 6. septembris, 7:59 pm, 2 atbildes / atbildēt

ak jel! Sakārdināji!
Sagribēās arī - bet diemžēl ar maniem zobratiem >33 km/h sākas ceļiem neizturams apgriezienu skaits :((
Sāku domāt, vai Kaspi4 nav tas, kurš mani te vilka līdz Codei nesen :))
Lasi starp rindiņām: smoke
 
x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Tāpēc tur ir..

2012. gada 6. septembris, 9:28 pm, 1 atbilde / atbildēt

Tāpēc tur ir trīsdesmitnieku grupiņa ar dežūrbraucēju, kurš ātrāk nebrauc.

Galvenais tā pasākuma mērķis ir trenēt braukšanu grupā, un to jau var darīt arī tad, ja nemin uz vella paraušanu. Es, piemēram, sapratu, ka citādi varu nobraukt taisni, bet, kad jābrauc cieši aiz priekšējā, tad man nez kāpēc sanāk šūpoties uz sāniem pa kādiem 20 cm uz abām pusēm, kamēr priekšējais (ar šosejnieku gan) brauc pavisam taisni. Un vēl es baidos ieskriet viņam pakaļējā ratā, tāpēc ik palaikam pabraucu uz sānu, lai tiktu blakus. Tādas lietas vienatnē nevar satrenēt.

Kaspars kādreiz bija komandā "Codes malēji", tāpēc droši vien ir gan tas pats un – vēl viens iemesls arī tev pamēģināt!

sursurs: Packatījos kļičku -..

2012. gada 6. septembris, 10:26 pm, atbildēt

Packatījos kļičku - ir gan tas pats :D
Bet es nevaru pamēģināt to VIPu un vispār neko, jo man nav velō ķiveres. Veco nopārdevu kkad veiksmīgi, jo izdomāju, ka tāpat nekādās sacenes piedalīties negrasos... Jaunu pirkt īsti negribas dēļ kādām pāris saceņu reizēm. Tad jau treniņa nolūkos drīzāk jāsameklē kkāda tauta, kas brauc gana ātri/lēni priekš manis un vnk jāmauc..

Bet to tad nākamvasar, kad man atkal parādīsies gaismiņa tuneļa galā ;)
Lasi starp rindiņām: smoke
( (augšup)