x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Gaistošie kloni

2012. gada 4. septembris, 10:01 am, 10 atsauksmes / pievienot vēl

Man nepieciešamas bundžiņas. Puslitrīgās alumīnija bundžiņas, kādās parasti ir alus. Veselas, netraumētas un bez pildījuma. FOR SCIENCE! Iesākumā vajadzīgas vismaz 20, bet nu plus mīnus.

Neviens no aptaujātajiem pazīstamajiem pa vakariem aliņu netrekterē, tomēr, ja nu arī kādreiz pa retam, tad ne no bundžām, bet kāds taču TO noteikti dara! Tāpēc varu pārņemt rūpīgi vākto kolekciju, taču varu savākt arī pa dažām. Būs vajadzīgas arī vairākas 330 ml bundžiņas, bet tas jau ir vieglāks uzdevums.

[info]felipe ieteica pirkt veikalā un kaut vai nolaist podā, taču man ticība neļauj gribēt tikai ārieni un neņemt vērā iekšas. Sestdienas vakarā pamēģināju dzert, bet tāda susla, ka fuinēpaldiesnē. Kā variants jā, bet – pēdējais.

Vakar garāmejot atbrīvoju pilsētas apstādījumus no divām bundžiņām, tomēr tāds process, lai arī sabiedrībai patiktu, ir lēns un diezgan neērts.

Idejas? Piedāvājumi?

x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Tu atkal (atļaušos..

2012. gada 5. septembris, 9:46 pm, atbildēt

Tu atkal (atļaušos uzsvērt "atkal") esi aizdomīgi tuvu maniem nodomiem! Man tās bundžiņas nepieciešamas novērošanai un pētniecībai, un tās būs diezgan paslēptas nejaušiem skatieniem. :|