x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Fotogrāfijas atmiņā

2012. gada 16. jūnijs, 12:17 am, 3 atsauksmes / pievienot vēl

Dzirnavu iela 135
Sieviete ap 40 iznāk no biroju ēkas, iet cauri vārtiņiem uz stāvlaukumu, taču pagriežas atpakaļ, pieiet pie balto ceriņu krūma, kārtīgi ievelk gaisu caur degunu un dodas tālāk.
Šķūnīši pie dzelzceļa
Paresna krievu meitene (ap 8 g.v.), ar ierocim līdzīgu priekšmetu draudot diviem krievu zēniem (ap 5 g.v.), nostādījusi tos pie dzelzceļa malas žoga ar kājām plati, muguru pret sevi un rokām virs galvas. Vienā rokā turot revolveri, bet ar otru roku saņemot viena zēna rokas aiz muguras, tā to kā noziedznieku pārved stāvēšanai pie citas sienas. Neiedziļinos, dodos tālāk.
Avotu iela 23
Divas jaunas sievietes, ejot gar kāzu salonu pēc tā darbalaika beigām, apstājas pie lielā skatloga, kur milzīga, balta kleita, saķiķinās un dodas tālāk.
Brīvības iela pie VEF
Meitene uz velo ar mazu vienas lences somiņu uz muguras un tašiņu uz stūres. Varbūt steidzas, varbūt nē, taču brauc ātri, dažas reizes gājēju dēļ strauji bremzējot. Sarkans krekliņš, tumšas džinsas, aizmugurējā bikšu kabatā šaurs, melns telefons ar austiņu vadiem. Dodas tālāk pa Biķernieku ielu.
Mangaļsalas mols
Pārītis melnās ādas jakās sēž uz liela, gaiša izskalota baļķa, cieši piespiedušies viens otram, un sarunājas. Pa labi saule, pa kreisi varavīksne.
Gaisa tilts
Meitene ar gaišu ādu, gariem, plīvojošiem matiem, melniem svārkiem, zilu lakatiņu ar baltām pumpiņām ap kaklu, palielu somu uz pleca un divām kladēm rokā – zilu un melnu.
Minibode nr. 7
Sieviete ap 60 mājas kleitā un ar priekšautu sēž pie durvīm uz ķeblīša ar šķīvi vienā rokā un dakšiņu, kas ik palaikam nošķind, otrā. Dabiski iekļaujas vakara ainavā.
Brīvības gatve 336
Pie veloceliņa luksofora apstājusies lēdija uz klasiska sieviešu velo svārkos, vieglā blūzītē ar sārtu lakatiņu un lielām saulesbrillēm. Viņai priekšā stāv kāds vīrietis, sānā daunhilists ar mugursomu un FF ķiveri, aizmugurē vēl viena sieviete. Gaidot zaļo gaismu, paiet minūte, divas, daunhilists aizbrauc, otrā sieviete arī. Viņa pagriežas pret mani, iesmejas un nosaka: "Послушные граждане.."
lavendera (lavendera)

lavendera: Tas ir pie tā laukuma?..

2012. gada 16. jūnijs, 7:25 pm, 2 atbildes / atbildēt

Tas ir pie tā laukuma? Tur veloceliņa luksofors zaļo nerāda nekad
 
x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Tai vietai otrā pusē..

2012. gada 17. jūnijs, 8:46 pm, 1 atbilde / atbildēt

Tai vietai otrā pusē Brīvībsielai ir kaut kāds autosalons, DUS un Hesburger.

Es regulāri braucu pa veloceliņu no Baronielas līdz pašām beigām ārā no Rīgas, tur nav vietas, kur veloluksoforā zaļais nekad neiedegas. :)
 
lavendera (lavendera)

lavendera: es reiz biju..

2012. gada 18. jūnijs, 8:46 am, atbildēt

es reiz biju likumpaklausīgais pilsonis, kas gaidīja velobraucēju zaļo, nevis izmantoja gājēju zaļo, un drīz vien sapratu, ka vairs nekad tā nedarīšu :)