x-ƒ (x_f)

x-ƒ: MobileSC (kārtējo reizi)

2005. gada 21. novembris, 4:32 pm, 15 atsauksmes / pievienot vēl

Šķiet, ka pēdējais meidžor apdeits, man tikpat kā vairs nav ideju, ko vēl uzlabot. Tā kā tas bija tik pamatīgs, tad pārlēcu pāri dažiem versijas numuriem, advancējoties uz 1.5 (mans kods, ko gribu, to daru). Heh, pēc kāda mēneša Cibas WAP'am būs jau gads. (Nākošais, ko darīšu, varētu būt WML / XHTML padošana, izmantojot Laacz'a WALL4PHP iespējas. Dzīvosim, redzēsim.)

Par visām izmaiņām jums nav jāzina, galvenais, kas tagad ir – iespēja pielāgot žūrnāla apdeitošanas lapu. Ja izvēlas "plus" versiju, tad tur ir garastāvokļa, mūzikas, userpic'u, kopienu utt lauciņi. Tas viss ganjauka dažiem nav nepieciešams, tāpēc nevajadzīgos tagad var ērti aizvākt. Izdarīt to var šajā lapā – x-f.lv/wap/sc/config. Tur var, piemēram, iestatīt, lai visi mobilie puksti būtu friends-only, ja kādam žūrnāls ir tikai friends-only. (Par šo ideju man jāpateicas [info]affair.) Ja kāds var vēl kaut ko ieteikt, ko vajadzētu ļaut individualizēt, tad lūdzu – es to varētu ņemt vērā.

Trūkums tāds, ka to visu labot var tikai webā, WAP'ā nē. Vienkārši tāpēc, ka man slinkums, turklāt tas būtu ļoti neērti, jo WML'ā nav checkbox'u un vēl šā tā. Lai nu kā, ganjauka noderēs. (Par savām parolēm neuztraucieties, tās mani vēl joprojām neinteresē.)

Starp citu, katru reizi, kad nopietni apsveru iespēju no koda aizvākt to daļu, kas pārbauda, vai Ciba vispār ir pieejama, vai nē, Ciba atsakās darboties pavisam un pietiekami ilgi. Aizvākt to gribu tāpēc, ka tas nedaudz visu piebremzē (Ciba taču katru reizi jāpārbauda), turklāt apziņa, ka tā tomēr tagad ir Inbox.lv paspārnē, kam būtu jāgarantē labs uptime. Lai nu kā, tā koda daļa tomēr vēl kādu laiku paliks.

Vēl nedaudz nesakarīgas info. Kad sāku ar to visu darboties, sapratu, ka man vajadzēs tikt galā ar Digest Authentication, nu, ar šo te lodziņu. Nu, lūk. Izpētīju atbilstošo RFC dokumentu, taču man nesanāca tik un tā. Taču drīz vien kāds džeks publicēja funkciju, kas tieši to arī dara. Dažas dienas pēc viņa es to nejauši arī atradu. Bija nepieciešamas dažas izmaiņas, taču bez šīs funkcijas lasīt Cibu mobilajā nebūtu iespējams. Tāpēc nenoturējos un aizsūtīju viņam pateicības meilu cibiņu vārdā. :) (Pieņemsim, ka pusgads kopš tā brīža bija nepieciešams testēšanai.) Ja nu vēl kādam man būtu jānosūta meils, tad piesakieties, hihi. :) Meila tēmas pieminēšana obligāta!

Kā arī. Man patīk, ka [info]scibologs par mani tik bieži sajūsminās, haha. :> Un vēl man ir liels prieks, ka Cibas WAP'u izmanto tik daudz cibiņu (pašlaik – 56). Es tomēr kaut ko prātīgu esmu izdarījis!

sviesta cibas neoficiālais viedoklis (scibologs)

sviesta cibas neoficiālais viedoklis: nevis par tevi bet par..

2005. gada 21. novembris, 4:56 pm, 1 atbilde / atbildēt

nevis par tevi bet par cibas wapu, idiņ.
 
x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Proootams.

2005. gada 21. novembris, 4:59 pm, atbildēt

Proootams.