x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Kwiii!!1!

2005. gada 26. septembris, 12:37 pm, 34 atsauksmes / pievienot vēl

Iebez.. Ietestē un nebremzē! Ziņa visiem Cibas WAP versijas lietotājiem, izmēģiniet šo te – x-f.e-net.lv/wap/sc/r/.

Galvenās atšķirības no iepriekšējās versijas (kas joprojām ir oficiālā, jo uz šo neviena cita linka vēl nav, tikai testiem) ir tādas, ka ar šo ir pieejami visi aizsargātie ieraksti, gan savi privātie, gan draugu aizsargātie ieraksti. Tāpēc vispirms nepieciešams iežurnalēties. Loģiski. Paroles nekur netiek saglabātas, tās tiek nodotas tikai Cibai un viss. Ar šo versiju nebūs iespējams likt grāmatzīmes uz savu draugu lapu pa tiešo, jo sesija vienkārši tik ilgi nedzīvos, tāpēc uzreiz pēc iežurnalēšanās ir pieejamas saites uz savu žūrnālu un savu draugu lapu. Nu, apskatieties, sapratīsiet. Testējiet, ziņojiet, iesakiet uzlabojumus. Pēc laika šī kļūs par oficiālo versiju un nomainīs iepriekšējo, kas pagaidām joprojām turpina darboties.

Par to visu paldies jāsaka arī Laacz'am, kas nodrošināja mani ar nepieciešamo informāciju, un [info]watt'am, kas nedaudz pačakarēja Cibu, lai viss šitais darbotos. :)

Papildināts. Pareizā adrese ir x-f.e-net.lv/wap/sc/

x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Heh.. Manās lapās ir..

2005. gada 29. septembris, 11:24 am, atbildēt

Heh.. Manās lapās ir unikods. Googles WML lapās vārds "žūrnāls" ir pierakstīts šādi – žūrnāls. :) Tas gan tik un tā izskatās pareizi – žūrnāls, taču.. es neko tādu nedarīšu.
Tātad patiešām Tavam telefonam ir dīvaina saprašana par UTF-8, neko darīt.