x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Kwiii!!1!

2005. gada 26. septembris, 12:37 pm, 34 atsauksmes / pievienot vēl

Iebez.. Ietestē un nebremzē! Ziņa visiem Cibas WAP versijas lietotājiem, izmēģiniet šo te – x-f.e-net.lv/wap/sc/r/.

Galvenās atšķirības no iepriekšējās versijas (kas joprojām ir oficiālā, jo uz šo neviena cita linka vēl nav, tikai testiem) ir tādas, ka ar šo ir pieejami visi aizsargātie ieraksti, gan savi privātie, gan draugu aizsargātie ieraksti. Tāpēc vispirms nepieciešams iežurnalēties. Loģiski. Paroles nekur netiek saglabātas, tās tiek nodotas tikai Cibai un viss. Ar šo versiju nebūs iespējams likt grāmatzīmes uz savu draugu lapu pa tiešo, jo sesija vienkārši tik ilgi nedzīvos, tāpēc uzreiz pēc iežurnalēšanās ir pieejamas saites uz savu žūrnālu un savu draugu lapu. Nu, apskatieties, sapratīsiet. Testējiet, ziņojiet, iesakiet uzlabojumus. Pēc laika šī kļūs par oficiālo versiju un nomainīs iepriekšējo, kas pagaidām joprojām turpina darboties.

Par to visu paldies jāsaka arī Laacz'am, kas nodrošināja mani ar nepieciešamo informāciju, un [info]watt'am, kas nedaudz pačakarēja Cibu, lai viss šitais darbotos. :)

Papildināts. Pareizā adrese ir x-f.e-net.lv/wap/sc/

anonīms: malacīc,..

2005. gada 26. septembris, 1:05 pm, 6 atbildes / atbildēt

malacīc, wīīīīīīī! :)))))

tiešām forši :))

es gan tikai caur operu apskatījos, viss jauki, varbūt daži sīki estētiski labojumi (linebreaks, etc, bet varbūt telefonā tas citādi rādās), bet strādāt strādā viss riktīgi

šis ir tikai read-only, vai arī kkad domāta arī iespēja komentēt?
 
x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Ar line-breaks tur..

2005. gada 26. septembris, 1:13 pm, 5 atbildes / atbildēt

Ar line-breaks tur vienmēr ir problēma, ar to nāksies samierināties.
To etc arī varēji norādīt, lai man nav jāmin. :)
Man ir ienācies ieteikums rādīt tikai piecus pēdējos ierakstus, taču rādīt tos pilnus (vai vismaz kādu noteiktu simbolu skaitu), jo dažiem ir slinkums spaidīt uz katra linka draugu lapā atsevišķi, lai redzētu, kas tur slēpjas.
Man vajadzētu visus tādus ieteikumus, kas vēl būtu jāmaina, jāuzlabo, jo neviens nesaka, bet es zinu, ka ir lietas, kur var piesieties. Man tikai vajag ierosinājumus.

Šis ir tikai read-only, taču es domāju arī par komentēšanu. Precīzi pateikt nevaru, taču iespējams, ka jau šīs nedēļas beigās (brīvdienās) tā varētu parādīties. Dzīvosim, redzēsim.

anonīms: Labi, piedomāšu par..

2005. gada 26. septembris, 1:42 pm, 3 atbildes / atbildēt

Labi, piedomāšu par vēl kādiem etc; viens etc bija tas, ka cipariņi ir 20..0, 40..20, 60..40,..., lai gan varbūt vajadzētu 20..1, 40..21, 60..41, ...

Vēl viena lieta, kas drusku jancīgi izskatās - zem visiem tekstiem ir © x-f

Par to tekstu redzēšanu uzreiz - hmm, mazliet šaubos, vai tas tik un tā nebūs pārāk gari priekš mazā ekrāna, tad jau drīzāk rādīt pa vienam ierakstam, ar pogām "next"/"prev", bet varbūt maldos. Un var jau realizēt abus variantus ;)
x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Cipariņi tiks izlaboti...

2005. gada 26. septembris, 2:14 pm, 2 atbildes / atbildēt

Cipariņi tiks izlaboti. Viss loģiski, es kā programmētājs sāku skaitīt no nulles, līdz ar to viss ir pareizi. :)

Patiesībā jau es varētu būt jebkurš Cibā, tāpēc arī tas ©opyright. :) Aizvācu, ok.

Par tekstu apjomu padomāšu. Varbūt varētu attēlot kādus 100 simbolus, piemēram. Man tagad nav laika, kaut kad patestēšu dažādas iespējas. Ceru, ka vēl kāds ko ieteiks šajā sakarā.

anonīms: Mani drusku kaitina tas..

2005. gada 26. septembris, 2:19 pm, 1 atbilde / atbildēt

Mani drusku kaitina tas resnais datums, kurš viens un tas pats atkārtojas katrā ierakstā, un aizņem nejēgā daudz vietas. To varētu rādīt tikai sākumā, un mainoties dienai. Un, ja nonākam tik tālu, tad var mēģināt ietaupīt visu otro rindiņu, pulksteni un komentāru skaitu uzceļot uz pirmo rindu.

Var jau iebilst, ka savā žūrnālī katram ierakstam būs cits datums, bet gan jau ka biežāk šādā veidā lasīs draugus, nevis sevi :)

Ā, un vēl - mulsina, ka vienādās iekavās ir garums un komentāru skaits, varbūt vienu no tiem likt iekš [] vai kā tādi.

~ cik burti ietilpst tipisku telefonu ekrāna vienā rindiņā?
x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Vienā rindā ir..

2005. gada 26. septembris, 2:34 pm, atbildēt

Vienā rindā ir apmēram 17-25 simboli.
Teksta apjoms būs baitos, līdz ar to tam būs pievienots vai nu b, vai kb, tā ka tas atšķirsies no komentāru skaita. Vispār jau tik un tā tos varētu likt vienās iekavās.
Doma par vienu datumu visai lapa ir ļoti laba un sakarīga, paldies.
sviesta cibas neoficiālais viedoklis (scibologs)

sviesta cibas neoficiālais viedoklis: piedāvājums attēlot..

2005. gada 26. septembris, 3:11 pm, atbildēt

piedāvājums attēlot pēdējos 5 ierakstus ir leims. lai slinkie klikšķinātāji audzina savus frendus, ka pukstiem jāraksta jēdzīgi virsraksti.
//līdz šim biju priecīgi pārsteigts, ka tavā scwapā, atšķirībā no piecus gadus 'vecām wap aplikācijām saraksti ir 20 entriju gari nevis tradicionālie 5, kas pieprasa nejēzīgu klikšķināšanu. tagad taču waps neiet caur dialupu.//