x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Murkšķi, murmuļi, sušķi un švauksti

2005. gada 21. jūlijs, 9:16 am, 127 atsauksmes / pievienot vēl

«Valodas kādas zini, nevajag aizmirst.» Tādus vārdus man vakar teica kāds tantuks, kas uz manu “labvakar!” atbildēja ar “zdrasķi”. Gluži mierīgi saprotams, ka viņa izraisīja manu sašutumu. Viņa, kas daudzus gadus nodzīvojusi Latvijā. Viņa, kas nevienu vārdu man nepateica latviski. Viņa, kas pārcēlusies uz dzīvi Somijā. Viņa, kas turp ataicinājusi dzīvot savu ģimeni. Viņa, kas vakara beigās aicināja arī mani braukt uz Somiju. Un darīja to krievu valodā, protams.

Vakar Saule rietēja pāris minūtes pirms desmitiem. Skumji. Dienas saraujas. Laiks aizskrien. Vasara atvadās. Dzīve dziest.

Šorīt, ejot cauri Vecrīgai, mani ievēroja kāda meitene baltās drēbēs un iespaidīgu tauku puncīti, lēni atrāvās no sienas, kurai tā bija pielipusi, lēnām panāca manā virzienā un nevērīgi krievu valodā pajautāja, vai man “cigarete nebūs”. To darot, viņa pat nepaskatījās man acīs.

jutoņa: esmu eupatnējā garastāvoklī
nez (nez)

nez: Oho! Tas gan būtu kas..

2005. gada 21. jūlijs, 10:36 am, 10 atbildes / atbildēt

Oho! Tas gan būtu kas grandiozs ;) Skaists un saulains īstajā dzimšanas dienā jau nodrošināts... Man gan no rudens nedaudz bail. Nu ja, var jau būt, ka manis tad vairs nebūs... Kā atnāks rudens, tā beigsies šī mana pēdējā vasara... Nu nē, uz Tavu dzimšanas dienu jātiek:)

Zuzanna: Tevis jau nebūs tikai..

2005. gada 21. jūlijs, 10:38 am, 7 atbildes / atbildēt

Tevis jau nebūs tikai vietas ziņā - Tu būsi kaut kur citur, vai ne? Ne jau eksistenciāli Tevis vairs nebūs? Ar šītādiem tekstiem nejoko.
nez (nez, meitenite)

nez: Citur gan...

2005. gada 21. jūlijs, 10:43 am, 6 atbildes / atbildēt

Nu jā, piedošanu, ka tik divdomīgi... Bet patiesībā man ir tādas ļoti jocīgas nojausmas par laiku pēc vasaras beigām. Labi, ja es būšu, tad noteikti vairs nebūšu tā komplicētā [info]nez, kas tagad. Pārāk lielas pārmaiņas nesīs rudens. Patiesībā tas ir viens no galvenajiem un pats nesāpīgākais iemesls, kāpēc es tagad tā ārdos.

Ideālajā variantā - ceru rudenī šaudīties apkārt, ik pa laikam trāpot arī Latvijā... un Tavā dzimšanas dienas ballē ;) Personiskie kontakti tomēr ir kas nesalīdzināms ar cibošanu, lai gan arī tā ir zelta vērtē.
Lasi starp rindiņām: meitenite
( (augšup)

Zuzanna: Re: Citur gan...

2005. gada 21. jūlijs, 10:46 am, 5 atbildes / atbildēt

protams - mēs par personiskiem kontaktiem. Nu tad es Tev septembra vidū nosūtīšu elektronisku ielūgumu uz manu dzimšanas dienas pasākumu - diez vai tā būs balle, bet pasākums būs. Lai atkal draugi varētu izteikt līdzjūtību sakarā ar novecošanos.
nez (nez)

nez: Re: Citur gan...

2005. gada 21. jūlijs, 10:50 am, 4 atbildes / atbildēt

Uij, Tu savukārt ar šito nejoko... Jau apnicis saņemt 40-tās dzimšanas dienas svinētāju ielūgumus ar tekstu "aicinu jūs pieminēt ar klusuma brīdi manus {..}"

Nav tādas novecošanas, man, piemēram, pretgrumbu krēms ļoti palīdz;)

Zuzanna: Re: Citur gan...

2005. gada 21. jūlijs, 10:53 am, 3 atbildes / atbildēt

Pieņemsim zināšanai jūsu attieksmi un ieteikumus. Man ir aizdomas, ka es arī lietoju pretgrumbu krēmu - laikam palīdz. Bet ne jau grumbas ir novecošanās rādītājs...
nez (nez, gliemezis)

nez: Re: Citur gan...

2005. gada 21. jūlijs, 10:59 am, 2 atbildes / atbildēt

Ak, Tu! Baigā! :)

Ak, es - grumbainā padomdevēja...

Mēs abas kopā - vecenes :)
Lasi starp rindiņām: gliemezis
( (augšup)

Zuzanna: Re: Citur gan...

2005. gada 21. jūlijs, 11:02 am, 1 atbilde / atbildēt

Ha! Vecenes ar iekšām!
nez (nez)

nez: Re: Citur gan...

2005. gada 21. jūlijs, 11:02 am, atbildēt

Kā teica šlesers, skaistums no iekšām nāk.. Tātad, mums ir, no kā skaistumam ārā nākt:)
x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Kā nebūs? Kas..

2005. gada 21. jūlijs, 10:40 am, 1 atbilde / atbildēt

Kā nebūs?
Kas beigsies?
nez (nez)

nez: Pļāpa es esmu, pļāpa!

2005. gada 21. jūlijs, 10:48 am, atbildēt

Aem. Tagad tiešām sāku domāt par to. Lieta tāda, ka es kā projektorientēts cilvēks vasaras beigās piebeidzu šībrīža naudas lietu GH, un tālāk esmu parakstījusies uz iepriekš miermīlīgāk piekopto pasaules glābšanu uz pilnu slodzi, ko koordinēsim pa visu EU no SWE. Tā kā naudiņu jāturpina pelnīt, pavisam nepazudīšu, jo vieglāk biznesiņus turpināt šeit. Nu, tas īsumā par manām ilūzijām. Bet - kā jau teicu, man ir ļoti dīvainas priekšnojautas,... kuras parasti nepieviļ. Aij, kā būs, tā būs. Pagaidām, lūdzu, pieņemiet mani tādu, kāda šobrīd te ārdos, gatavojoties lielā miera periodam;) Un laikam jau tepat, Cibā manis būs daudz, kad fiziski būšu tālu, tālu..