x-ƒ (x_f)

x-ƒ: “Linda brauc uz zooloģisko dārzu”*

2005. gada 19. jūlijs, 9:12 am, 29 atsauksmes / pievienot vēl

Vakar vakarā man radās doma kļūt par vecpuisi. Turklāt vēl austrāļu. Bet tad palasījos komentārus, un izrādās, ka viņi varētu tikt piespiedu kārtā izprecināti (“Ģimene lielā mērā ir saimniecisks pasākums”, [info]petrovichs.), “viņiem jau tāpat nav viegli, pašiem ēst jātaisa un pašiem veļa jāmazgā”, un vēl viņi ir / var būt teroristi. Turklāt atcerējos arī vārdus, ko reiz teica [info]piiljuks, ka “kur tu tāds vecpuisis, kam prātā neķītras domas un neko labāku par ikvakara alus dzeršanu nespēj izdomāt, liksies?” Tomēr [info]trz paspēja piebilst, ka “tam ir daudz pozitīvo pušu”. Tomēr, ja? Nu, vēl ir laiks.

Lai nu kā, šorīt, ziņkāres dzīts, jau paspēju reģistrēties Match.com. :)

_____________
* šorīt dzirdēju dziesmu, kurā bija šādi vārdi. Piedziedājums bija “bet mēs ēdam kon-fek-tes, konfektes tri-fe-les!”

jutoņa: acis krīt ciet, abas

Zuzanna: Man arī kādu laiku, ka..

2005. gada 19. jūlijs, 1:12 pm, 1 atbilde / atbildēt

Man arī kādu laiku, ka tas priekšstats vairs nav aktuāls, bet tomēr pēdējā laikā sanāk satikt pārāk daudz cilvēkus, kas cieš no sabiedrības šī konkrētā priekšstata kultivēšanas.

Par laulību noturīgumu - nezinu, bet ļoti iespējams - cilvēkiem vajag iztrakoties un kad jau pierimstam, tad varbūt arī pietiek ar vienu cilvēku...

proud to be peevish: Mja. Imho tiem..

2005. gada 19. jūlijs, 1:18 pm, atbildēt

Mja. Imho tiem kultivētājiem kaut kas ar galvu nav kārtībā. Nu, vēl jau var kā tajā vecajā aņukā: "Kad man apnika tas, ka vecās radinieces katrās kāzās vaicāja Un kad tad tu, dārgā?, es viņas no šī jautājuma atradināju, to viņām uzdodot katrās bērēs".

Domāju, ne tikai iztrakoties un pierimt, bet arī poņa par attiecībām un dzīvi vispār ir lielāka. Varbūt :)