x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Kamēr Tu gulēji

2005. gada 9. jūlijs, 3:33 am, 20 atsauksmes / pievienot vēl

Kamēr Tu gulēji, notika ļoti interesantas lietas. Pirmkārt, [info]kamarilis ir atpakaļ. Ne gluži vecajā paskatā, bet ir. Pateicoties [info]kolbiri, es par to uzzināju ļoti ātri un operatīvi, ap vieniem laikam. Otrkārt, afēra, nedienas un visa vietās nolikšana saistībā ar #journal. Vispirms to atņēma, tad atņēma pavisam, tad bija interesanta, bet ne izglītojoša saruna ar vienu stulbu IRCop'u. Tad mums to atdeva, bet mēs nicīgi pašņaukājām degunu, ka mums tādu to vairs nevajag un pārvācāmies citur. Tas, lūk, bija interesanti. Mans irssi uz brīdi nokārās, to interesantāko logu man nav. Prasiet citiem. Ā, jā, [info]milk arī mani ļoti mīl. :) Atzinās 3:15am. Treškārt, neparastie ieraksti un komentāru lasīšana un dzēšana [info]dute žūrnālā ap vieniem. Ceturtkārt, uz brīdi sajutos Kopenhāgenā. :) Pēc vienpadsmitiem. Piektkārt, lasot diskusijas, sadrupināju kēksu. Tas ilga vairākas stundas. Lūk. Tā ir daļa no tā, kas notika, kamēr Tu gulēji. (Bet es šonakt laikam gulēšu trīsreiz mazāk par vajadzīgo.)

Vakardienas pēcpusdienai arī nebija ne vainas. Veetraini bija.

het: mm tad jau mans..

2005. gada 9. jūlijs, 3:55 am, 4 atbildes / atbildēt

mm tad jau mans sagribeetais efekts ir panaakts, ja tik bik palasto un paskatoties bildes kautvai uz sekundi var sajusties taa itkaa buutu tur :))

man paarskatoties vinjas mmmm akd, es ikvienaa no vinjaam labpraat iekaaptu ;)
 
x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Nu bet! Tāpēc jau..

2005. gada 9. jūlijs, 3:57 am, 3 atbildes / atbildēt

Nu bet!
Tāpēc jau teicu par komentāriem. :) Bez tiem nu nekā.
Es nekāptu tajā, kas virs maģistrāles. :) Bet tās virs mākoņiem ir lieliskas!

het: :) ehh ... man taa..

2005. gada 9. jūlijs, 3:59 am, 2 atbildes / atbildēt

:)

ehh ... man taa iepatikaas Lidot, pirmaa reize, kad lidoju betnu mmm es gribu veeel it iipashi tad, kad taa viegliiteem lidmashiina sagriezhaas paceljoti spaarnus viegliiteem paijaajot mani debes maakonjos tik vijiigi kaa chuuskaj lienot pa smiltiim taa izplanee un skats apkaart saulej spiidot uudenii gozeejoties virmo un es divaam plati atveertaam aciim tik speeju laimee smaidiit kaa beerns ar lielo konchu mutee beidzot to sagraabis un klusiibaa pie sevis nodomaajot - tas viss, tas viss, tas viss tikai man!


:)
x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Neviena komata, lai man..

2005. gada 9. jūlijs, 4:03 am, 1 atbilde / atbildēt

Neviena komata, lai man palīdzētu, bet es sapratu, ko Tu domā. :) Es zinu, kā tas ir.
Es taisos beidzot gulēt. Arlaburītu, [info]het! :)

het: es nemiilu komatus un..

2005. gada 9. jūlijs, 4:04 am, atbildēt

es nemiilu komatus un vinji nemiil mani:)

saldu chuchu [info]x_f :))
un mozhuriitu!