x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Spāņu inkvizīcijas mantiņas, anyone?

2005. gada 5. jūlijs, 8:18 am, 35 atsauksmes / pievienot vēl

Miles (Curtis Armstrong): Sometimes you gotta say, “What the fuck.”
(Risky Business, 1983)

+3716866296!! Terorizē. Uzzināšu, kam tas ir numurs pieder, – atradīšu un nositīšu. Nē, labāk piekaušu, izraušu sirdi, samalšu un iestūķēšu atpakaļ, bet SIM karti salocīšu. Ātrajiem pēc tam nezvanīšu.

Tas stulbums sākās piektdienas pēcpusdienā 14:40, turpinājās vakarā, sestdienas pēcpusdienā un vakarā, svētdienas rītā 5:24 (!!), dienā un vēlāk vakarā arī, un vakarrīt 6:09 un pēc stundas vēl divreiz, vakarā pusdesmitos trīsreiz! Kas par stulbeni! Kādam gan idiotam jābūt cilvēkam, lai traucētu mani tik ilgi un bezjēdzīgi, turklāt būt nomodā pussešos no rīta svētdienā?? Es tomēr noslinkoju sazināšanos ar operatoriem, taču tas noteikti notiks. Ceru uz saldu atriebību. “За это морду бить надо!”, kā teica Ostaps Benders.

♪♬: The Streets – Let's Push Things Forward (Live In France)
x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Re: atļaušos atzīmēt

2005. gada 5. jūlijs, 10:45 am, 2 atbildes / atbildēt

Jā, tā gan, bet tas ir visvienkāršāk.
Cīnīšanās ar kaiti nozīmē zvanīšanu nepazīstamiem cilvēkiem, ko es patiešām neciešu. Vēl jau viņiem jāpaskaidro, ko man vajag un nevajag. Un kāpēc tā. Tāpat tas arī nozīmē "melnā saraksta" pieslēgšanu un izveidošanu, kas prasa laiku un pačakarēšanos ar telefonu, kas arī savukārt prasa laiku. Es izvēlējos ātrāko risinājumu un (pagaidām) samierināšanos ar neērtībām (regulāri brīdinājumi par neatbildētiem zvaniem utt.).
Vī (viipsna)

: Re: atļaušos atzīmēt

2005. gada 5. jūlijs, 10:57 am, 1 atbilde / atbildēt

tasnebij pārmetums, bet fakta konstatācija.
x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Re: atļaušos atzīmēt

2005. gada 5. jūlijs, 10:59 am, atbildēt

lablab :)
Es jau arī nemaz neuztvēru to kā pārmetumu.