x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Soy un perdedor

2005. gada 15. jūnijs, 8:45 am, 3 atsauksmes / pievienot vēl

Garfield

Man ir biļete uz varavīksnes viņu galu. Un es zinu, ko es gribu. Siekalas saskrēja mutē, bet gribu. Brūkleņu ievārījums! Mmm.. Taču šorīt man ir pārsteiguma šokolāde no Amēlijas. Nejaušās Garāmgājējas, par laimi, tika liktas mierā.

Nestāstiet, ka cilvēki nemainās. Es, piemēram, jau kopš gada sākuma visos komentāros teikumus vienmēr iesāku ar lielo burtu. Es mainījos. Droši vien labāk nevienam no tā nekļuva, bet tomēr. Ja labi grib, tad iespējams tas ir.

17. jūnijā saņemšu medaļu no [info]platinum, jo jau priekšlaicīgi esmu ieguvis 1. vietu nominācijā “Gada diženākais provokators”. Es gribēju ko citu, jo šī man vairāk saistās ar “Mērfija balvu”. Lūk. Var samainīt varbūt?

Jauka dziesmiņa šodienai – The Baldwin Brothers – Dream Girl (7.84M). Kaut kas no džeza un funk, taču vislabāk man patīk tā vieta, kur sieviete sāk repot. Tas gan nav pa īstam, tas ir sempls. Un šie The Baldwin Brothers nav tie The Baldwin Brothers, kurus kanādieši pirmos sabombardēja multenē Southpark: Bigger, Longer & Uncut.

proud to be peevish: Dažreiz arī dzīviem..

2005. gada 15. jūnijs, 10:41 am, atbildēt

Dažreiz arī dzīviem pasniedzot, ne tikai pēc nāves :)