x-ƒ (x_f)

x-ƒ: MMS testiņš

2005. gada 7. maijs, 3:23 pm, 24 atsauksmes / pievienot vēl

Testēju MMS, nepievērsiet man uzmanību. Vispirms kaut kāds teksts (lai tikai būtu), pēc tam attēls (mana minka tuvplānā un izbrīnā – o-ho, wtf, es kā no gultas un mani redzēs visā netā??)

Three vampires walk into a bar. One orders a blood on the rocks. Another orders a double blood. The third simply asks for a mug of hot water. – Why didn't you order blood like everyone else? The vampire pulls out a tampon and says, I'm making a tea!

Q: What do elephants use as tampons? A: Sheep.

What is French cat's favourite pudding? Chocolate mousse!

Pie reizes un lai vairāk teksta, varu palielīties, ka pēc pāris gadu gaidīšanas arī uz manu telefonu beidzot no neta var nosūtīt īsziņas bez maksas. Pasākums, starp citu, notika man aiz muguras, un es par to uzzināju, saņemot īsziņu no Amigo. Bet, jā. Ārā velkas uz pamatīgu lietu. Pasts ir baiss un neparasts!

MMS4SC
x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Gribi optimistisko vai..

2005. gada 7. maijs, 5:28 pm, 6 atbildes / atbildēt

Gribi optimistisko vai godīgo atbildi? :)
Optimistiskā ir "kaut kad". Godīgā - "hvz". :)
Ja Tu vēlies pukstēt tikai tekstu un / vai ļoti mazus attēlus (līdz kādiem 3K) un nebūsi neapmierināts, ja tie pazudīs, tad varu Tev jau tagad pateikt, kā to darīt.
Bet citādi.. Man tas viss ir jāpārtaisa. Šodien uzzināju, ka kaut kādā veidā viss aiziet pilnīgi šķērsām, ja tekstā ir kāds enter. Kādā sakarā..?
Turklāt nav iespējas apskatīt savas jau publicētās ziņas. Publicēt vēlreiz. Man laikam vajag kaut kur atrast hostingu ar SQL. :)
Ja nu Tu kaut ko saproti no PHP, tad varu pateikt, kur ņemt info, koda paraugus un ar ko sākt. Bet uz mani pārāk nevajag paļauties. Es kļūstu ierobežots laikā.
Skatīt optimistisko atbildi. :)
nenopietns cilvēks (pzrk)

nenopietns cilvēks: Nevaru iedomāties, ko..

2005. gada 7. maijs, 9:38 pm, 1 atbilde / atbildēt

Nevaru iedomāties, ko varētu darīt ar tik maziem attēliem ;)
Diemžēl neko nevaru palīdzēt ne hostinga, ne PHP ziņā, tad nu turpināšu gaidīt, kad pienāks tas "kaut kad" vai "hvz" - atkarībā no tā, kurš pienāks pirmais ;)
x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Nu, viens ir pienācis...

2005. gada 16. maijs, 9:57 am, atbildēt

Nu, viens ir pienācis. :)
Tādā sakarā man nepieciešams Tavs meils. Ja nevēlies to publiskot te, tad atsūti man kaut ko uz manējo (ir pie userinfo).
(dzēsts komentārs)
x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Kas ir scponly, man nav..

2005. gada 8. maijs, 12:32 pm, 2 atbildes / atbildēt

Kas ir scponly, man nav lielas nojausmas. Ja tas ir kas līdzīgs ssh, tad man pilnīgi vienalga. Par chroot() arī neko daudz nezinu, bet man, manuprāt, par to nemaz nav jāuztraucas, tā būtu Tava rūpe. Lūk, par safe_mode gan neesmu pārliecināts (un kāpēc to vispār izmanto?). No PHP man būtu vajadzīga GD2 bibliotēka (attēli) un sockets. Laikam nekas cits.
OpenBSD man pilnīgi vienalga, tas jau neko nemaina manā pusē.

Es tā saprotu, ka Tu beidzot esi ticis pie sava servera, ja? :) Ja jau OpenBSD (un Tu esi tā fans) un tik labi pārzini konfigurāciju.
Un Tu piedāvā tikai hostingu (vienalga, savu vai svešu), vai arī implementēsi arī SQL izdarības tajā, ko es esmu sastrādājis? :)
(dzēsts komentārs)
x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Labi. Par chroot..

2005. gada 8. maijs, 3:47 pm, atbildēt

Labi. Par chroot palasīju un neko tādu, kas mani kā vienkāršu lietotāju ietekmētu, tur neatradu. Tas, manuprāt, vairāk attiecas uz pašu "hosteri".
Man ir jābūt iespējai tikt pie failiem, jāzina absolūtais ceļš pie tiem. Tur taču nekas nemainās, ne? Tad tas būtu ok.
Par safe_mode palasīšu mājās. Bija kaut kādi iemesli, kas man nepatika, kāpēc mājās to neesmu ieslēdzis, bet tad jau paskatīšos un noskaidrošu, kas tieši tur tā mainās.
Tad Tu kaut ko piedāvā, iesaki vai kā? Kā redzi, man te daži jau gaida rindā. :)

Zinu, ka uz Metawire nav problēmu par brīvu tikt pie PostgreSQL, bet tur nav ielādēta attēlu bibliotēka. Vismaz pēdējoreiz, kad pārbaudīju, tad nebija. Un manus lūgumus neviens neņem vērā.