x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Parasti pārdomu saraksti

2005. gada 17. aprīlis, 1:11 pm, 29 atsauksmes / pievienot vēl

Aurum spožums un posts. wtf is aurum? :)

Ļautiņi! Esmu sapratis, ka esmu izvēlējies nepareizo profesiju. Vai ko tādu. Bet nu ne gluži pareizo tik un tā. Nesaprotu, kā jūs to varat izturēt! Es, piemēram, pēc temperamenta esmu flegmatiķis. Tas nav nekas tāds, ar ko es lepotos, tomēr arī nekaunos, jo tas ir temperaments un tas ir iedzimts, nemainīgs. Bet! Pat es (es!) nespēju visu darbadienu mierīgi nosēdēt. Un šī bija tikai mana pirmā darba nedēļa! Johaidī, ne? Vieta, kur strādāju, gan ir jauka, taču es sūdzos par pašu būtību. Man vajag kādu kustību.

Filosofiskā noskaņojumā sāku apcerēt, ko gan man patiktu darīt. Tīri teorētiski. Neko daudz gan neizdomāju. Piemēram, par šoferi negribētos būt. Lai gan tiesības man ir jau piecus gadus, ar mašīnu tā arī nav iepaticies braukt. Velokurjers. Nebūtu slikti, taču Rīgā pārāk bīstami, bet Siguldā tos nevajag. Un būtu patīkami tikai sausā un siltā laikā. Ar dzīvniekiem savu nākotni noteikti nesaistītu. Tie mirst. Mežzinis nebūtu slikti – svaigs gaiss, daba. Modes dizainers gan neparko. Viņi man nešķiet normāli, un arī tās modeles.. Nu.. Man daudz pievilcīgāka šķiet vienkārša meitene, nevis tipiska modele. Ja vien iedomīgs izskats un man-nospļauties-par-visu attieksme nav skaistums. Mūziķim būt nebūtu slikti, vien nemāku ne dziedāt, ne spēlēt kādu instrumentu. Protu krist uz nerviem, bet kam gan vajag kaskadierus..? Nu tā, lūk.

Pirms dažiem gadiem pie mājas iestādīju sniegpulkstenītes un krokusus. Tie tagad zied! Labi. Tātad vasarā tur būs arī meža zemenītes, kuras brutāli izravēju kādā mežā un implantēju turpat. Toreiz man neviens neteica, ka nav labi tā visu stādīt kopā, taču mans profesionālais čujs izrādījās pareizs – viss zied, aug un ienes sarkanas odziņas vēl šo baltu dienu. Haoss ir kārtība!

jutoņa: putniņi čivina, acis krīt ciet, saldumi nošķebināja
judith (judith)

judith: Nu, jā, protams, ka tas..

2005. gada 17. aprīlis, 2:05 pm, 6 atbildes / atbildēt

Nu, jā, protams, ka tas bija uzbrauciens. Tikai klubiem Latvijā nevis Tev. Man šķiet, ka ir labi, ja 3 normāli klubi, un lielākā daļa dīdžeju man šķiet pat neizskatās neko normāli. Es tik domāju, precīzāk, man šķiet, ka Tev varētu būt jau pietiekams zināšanu pamats. Es jau neko. Es tikai izsaku minējumus :)
x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Kādi mēs te filosofi..

2005. gada 17. aprīlis, 2:21 pm, 5 atbildes / atbildēt

Kādi mēs te filosofi nolasījušies! :)
Es tāpat neklausos klubmūziku, tā ka nevajag mani nekur tur kaut kur bīdīt.
Zināšanu pamats.. O, jā.. Man ir. Esmu taču DJ Salāts! :D
judith (judith)

judith: Kur ir tie filosofi?..

2005. gada 17. aprīlis, 2:28 pm, 3 atbildes / atbildēt

Kur ir tie filosofi? Gribu redzēt.
Kāpēc DJ Salāts?
x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Paskaties uz sevi,..

2005. gada 17. aprīlis, 2:31 pm, 2 atbildes / atbildēt

Paskaties uz sevi, iedomājies mani un būs Tev tie filosofi. :)
Tāpēc, ka DJ Salāts var būt jebkurš, kurš vien tiek pie pogām. Nebūt DJ Salāts un tikt pie pogām ir jāmāk un tāpēc jātrenējas. Diemžēl tas jādara kādas publikas priekšā, tā ka jebkurš reiz ir bijis DJ Salāts.
Skaidrs?
judith (judith)

judith: Laikam apmēram ir..

2005. gada 17. aprīlis, 7:13 pm, 1 atbilde / atbildēt

Laikam apmēram ir skaidrs :)
ūja, kā tad no manis filosofs? Komatus pat nemāku lāgā salikt. Tev gan ir visas iespējas, jo Tavs rakstītais ir saistoša lasāmviela, turklāt komati ar labi salikti.
x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Tas jau nekas, lai arī..

2005. gada 19. aprīlis, 8:47 am, atbildēt

Tas jau nekas, lai arī es nemaz neesmu novērojis, ka Tev būtu kādas komatu problēmas. Zini, Kevins Mitniks savā grāmatā raksta, ka tagad viss balstās uz specializāciju. Ja Tev ir komatu problēmas, tad tās nav Tavas problēmas. Tu vienkārši raksti / filosofē, bet kāds cits tikai to vien darīs, kā nodarbosies ar komatiem, tas būs viņa pienākums.
Saproti? Tā ir sistēma. Kāds domā, ko vajag. Kāds to sāk darīt, un vēl kāds tikai to vien dara, kā pabeidz to darīt.
Tā ka filosofē droši! Komati ir citu problēma. :)
Tik labi es ar tiem gan ne vienmēr tieku galā, tikai nevajag. :)
this is a ransom demand (kakjux)

this is a ransom demand: jā. tā ir lieta, ka..

2005. gada 17. aprīlis, 6:52 pm, atbildēt

jā. tā ir lieta, ka klubos nespēlē to, pie kā es varētu dejot. bet šad tad jau gadās. gobziņš man nepatīk, bet skafandrs ir ok, ja vien es jau visu no galvas nezinātu. ābols kādreiz bija jauks un spēlējā orange*bar. tas arī bija baigi ok.