x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Pielikt roku, bikses, soli, māgu..

2005. gada 19. marts, 11:52 am, 41 atsauksme / pievienot vēl

“Latvijā no smēķēšanas mirst 12 cilvēki dienā. Taču smēķētājs iedomājas, ka starp tiem viņa noteikti nebūs.”
(Diena, 8.10.2004.)

Bet gluži loģiski. Vai atceraties, kā reiz izteicās Lennenbergas Emīla mazā māsiņa Līnas zobu sāpju / skorbuļa sakarā? “Nomirsi, tad redzēsi!” Tas mazais špicbuks tieši tā arī teica. Interesanti, ne? Interesanti, ka tā ir taisnība. Interesanti, kāpēc kaut ko sāk darīt tikai tad, kad kaut kas nelāgs jau noticis? Piemēram, sāk attīrīt jumtu no sniega tikai pēc tam, kad daļa tā kādam jau trāpījusi uz galvas. Nu, labi, lāsteka nokrita metru man priekšā peļķē un man trāpīja tikai ūdens, bet iespaids jau paliek.

Visā visumā tik (tik) traki jau nav. Šī bija gara un grūta nedēļa. Man sāp mugura, nāk miegs, gribu kunkstēt. :) Izrādījās, ka man bija jādzīvo pēc GMT laika. Mani izprašņāja, ceru, ka uz labu. Reiz arī galam būtu jābūt labam. Un vispār. Esmu pasācis katru rītu brokastīs un arī mīļu brītiņu ēst auzu pārslas. Tagad gaidu, kad ies labumā. Kad izaugšu liels un stiprs, tad gan jums visiem parādīšu! :)

Es varētu ko labu izdarīt priekš tā vai tās, kas man šodien parādīs vēl brīnišķīgāku džeza / acid jazz ierakstu par Mocean Worker – Right Now. Bet tikai šodien. Patiesībā tikai šajā pusdienā. Vispār tā varētu kļūt par tradīciju – es katru nedēļas nogali publicēju kādu dziesmu, kas man patīk, un otru kā bonusu nosūtu dažiem izredzētajiem uz meilu. :)

Pie reizes – draudzīgs paplikšķinājums pa [info]platinum plecu, ja tā ir taisnība. Ceru, ka visi grib dzīvot.

♪♬: Scott Mckenzie - San Francisco (Be Sure To Wear Some Flowers In Your Hair)

het: es varu nakti negulēt,..

2005. gada 19. marts, 12:30 pm, 2 atbildes / atbildēt

es varu nakti negulēt, es varu drūmot, bet, ja ceļos 7ņos uz darbu un man logā taisni spīžo šitā saule un pār jumtiem līst saulestari, es nespēju nesmaidīt un nepriecāties. un vēl ceļā ejot ausīs atskan prātam tīkamas mūzikas skaņas - kas varbūt labāks parto :)? lielisks dienas sākums, lieliska sajūta:)

jā, neesmu gan sasniegusi, bet labs tak stāsta, ka nāk ar gaidīšanu. nu, nekas, man ir gana labi tā kā ir un apzinos, ka būs vēl labāk:))

a tās kedās mīlīt, ikvienam varbūt ikdienu kājās:)
Lasi starp rindiņām: Isee
( (augšup)
x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Tas par to kondīciju..

2005. gada 19. marts, 12:37 pm, 1 atbilde / atbildēt

Tas par to kondīciju bija no "Briljanta rokas" (aina no restorāna). Man likās, ka to visi zina bez paskaidrojumiem. :)

Un tad es tagad pameklēšu kādu, kurš te tuvumā dikti smaidīgs, un atņemšu tam kedas. :) (Nosaukšu to par kristīgu dalīšanos. :) )

het: nuu, well, es neesmu..

2005. gada 19. marts, 12:38 pm, atbildēt

nuu, well, es neesmu visi:p

he he :DDD nabadzinsh tas kam kedas shd zudiis :DDD labi, ka es taa taalaak, jo man divas baltas kedinjas shobridi tieshi ir kaajaas wii:)