x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Pielikt roku, bikses, soli, māgu..

2005. gada 19. marts, 11:52 am, 41 atsauksme / pievienot vēl

“Latvijā no smēķēšanas mirst 12 cilvēki dienā. Taču smēķētājs iedomājas, ka starp tiem viņa noteikti nebūs.”
(Diena, 8.10.2004.)

Bet gluži loģiski. Vai atceraties, kā reiz izteicās Lennenbergas Emīla mazā māsiņa Līnas zobu sāpju / skorbuļa sakarā? “Nomirsi, tad redzēsi!” Tas mazais špicbuks tieši tā arī teica. Interesanti, ne? Interesanti, ka tā ir taisnība. Interesanti, kāpēc kaut ko sāk darīt tikai tad, kad kaut kas nelāgs jau noticis? Piemēram, sāk attīrīt jumtu no sniega tikai pēc tam, kad daļa tā kādam jau trāpījusi uz galvas. Nu, labi, lāsteka nokrita metru man priekšā peļķē un man trāpīja tikai ūdens, bet iespaids jau paliek.

Visā visumā tik (tik) traki jau nav. Šī bija gara un grūta nedēļa. Man sāp mugura, nāk miegs, gribu kunkstēt. :) Izrādījās, ka man bija jādzīvo pēc GMT laika. Mani izprašņāja, ceru, ka uz labu. Reiz arī galam būtu jābūt labam. Un vispār. Esmu pasācis katru rītu brokastīs un arī mīļu brītiņu ēst auzu pārslas. Tagad gaidu, kad ies labumā. Kad izaugšu liels un stiprs, tad gan jums visiem parādīšu! :)

Es varētu ko labu izdarīt priekš tā vai tās, kas man šodien parādīs vēl brīnišķīgāku džeza / acid jazz ierakstu par Mocean Worker – Right Now. Bet tikai šodien. Patiesībā tikai šajā pusdienā. Vispār tā varētu kļūt par tradīciju – es katru nedēļas nogali publicēju kādu dziesmu, kas man patīk, un otru kā bonusu nosūtu dažiem izredzētajiem uz meilu. :)

Pie reizes – draudzīgs paplikšķinājums pa [info]platinum plecu, ja tā ir taisnība. Ceru, ka visi grib dzīvot.

♪♬: Scott Mckenzie - San Francisco (Be Sure To Wear Some Flowers In Your Hair)
x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Par ko īsti Tu..

2005. gada 19. marts, 12:24 pm, 3 atbildes / atbildēt

Par ko īsti Tu lēkāsi? Līdzi mūzikai vai tam kāds cits iemesls?
Un kas tā par pusotru?

Un vai Tev ir kaut kas vēl no Mocean Worker vai Money Mark? (Kāpēc tādus labumus vienmēr tik grūti sameklēt? Visādas Agileras un Spīrsas mētājas kaudzēm apkārt. Par Backstreet Boys atgriežas, man viņus 100 gadus vajag!)

Baisulis: Lēkāšu mūzikas..

2005. gada 19. marts, 12:36 pm, 2 atbildes / atbildēt

Lēkāšu mūzikas ritmā! Un sīkie tā lēkā - solītis, pusotra, pusotra, solītis..
Un to ka mūzika dalās širpatrebā un pārējā - tak būsi dzirdējis? Man ar ir rokās bijis disks - spēlē vīreļi tā ap 60 gadu veci. Kubieši. Skaņa tevi burtiski aizrauj pat ja klausies uz sūdīga darba maģīša! Bet tīklā par viņiem ne rindiņas.. :(
Lasi starp rindiņām: planet
( (augšup)
x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Vot, nav taisnības..

2005. gada 19. marts, 12:47 pm, 1 atbilde / atbildēt

Vot, nav taisnības pasaulē, es zinu, es zinu.
Tie kubieši, kurus Tu domā, man teica, ka viņi ir 80-gadīgi un tie var būt tikai un vienīgi neatkārtojamie "Buena Vista Social Club". Nav tā, ka par viņiem nezinātu, taču, jā, tā nu ir ļoti tālu no popmūzikas (populārās mūzikas).
Starp citu, pirms dažām dienām pa SWH dzirdēju jaunu gabalu, kas ir no viena no viņiem un kāda kubiešu hip-hopera. Kopdarbs. Un skan pat ļoti labi. Diemžēl nepiefiksēju nosaukumu un izpildītāju vārdus. Nāksies laikam zvanīt (ak, jau atkal) uz radio.
Vai tiešām Tu meklēji netā? Reku, oficiālā lapa. Un te no Allmusic.com.

Baisulis: Njez. Diemžēl vairs..

2005. gada 19. marts, 1:07 pm, atbildēt

Njez. Diemžēl vairs neatceros nosaukumu! Man to disku ienesa viens interesants vīrs darbā. Vāks bija citāds. Tur bija kopā cd un tāda cd formāta grāmatiņa viss vienā kartona vāciņā! Bija tas gadus trīs atpakaļ un vismaz toreiz man ne lielāakajos cd veikalos ne netā nesanāca atrast.
Lasi starp rindiņām: planet
( (augšup)