x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Hi5! \m/ \m/

2004. gada 21. decembris, 10:41 am, 8 atsauksmes / pievienot vēl

Izrādās, ka mans hostings ļauj izmantot .htaccess un mod_rewrite. (Es jau tikai pajautāju, a šie uzreiz..) Katru dienu kāds jauks pārsteigums. Un es par to pat nemaksāju!

Varbūt kāds zina, cik daudz mobilo telefonu atbalsta XHTML Mobile Profile (XHTML-MP) with Cascading Style Sheets (CSS)? Ir vērts? Vai labāk un drošāk pagaidām palikt pie WML?

[info]judith, 13.12.2004 7:39p
(..) nu, es zinu, ka tas vairāk bērniem domāts, bet tā kā esmu diezgan ļoti bērns, tad es gribu zināt – no kura gala jāsāk? (..)

Pēdējā laikā mana atmiņa kļūst arvien neuzticamāka un neuzticamāka. Es atceros daudz ko. Pat daudz ko tādu, kas noticis pirms vairāk kā 15 gadiem. Bet. Bieži vien gadās aizmirst pirms pusminūtes domāto. Paņemu lapiņu, lai pierakstītu, un sāku domāt – priekš kam man rokās lapiņa? Biezpiens nepalīdz. To es štopēju iekšā kopā ar persiku kompotu. (A ja nu..?) Vismaz, kad esmu pie kompja, man ir tāda programmiņa SafeSex, kas palīdz. Ja vien vēl atceros, ko gribēju.

Es esmu labāks par citiem. Es gan to nekādi nevaru pierādīt un man neticēs, taču tā ir. Gribi, parādīšu mēli? Gan ne kā pierādījumu. Un es vēl joprojām šķaudu daudzas reizes dienā. Bet es pat nepuņķojos! wtf?

Joprojām esmu nesaprašanā, kāpēc mans persikkoks kādā rudenī nometa lapas un pēc tam nosala, bet citronkoks ir zaļš jau kopš izdīgšanas. Persiku gan es pa ziemu "aizmirsu" ārā, bet tomēr..

Nakrotikas, līme, alkohols, sāpes, kafija.. Ir arī alternatīvas. Laikā, kad pazūd pēdas (putina), krēslainā pēcpusdienā sasniegt 35-40 km/h, minoties pa notīrītu ielu, uz kuras sabietēts sniegs un jau paspējusi uzsnigt laba kārtiņa. Ja nu pēkšņi vajadzētu apstāties, tad.. Bet dzīvoju jau tik' vienreiz tik un tā. Nu, esmu es gīks, neko tur nevar darīt. Siguldā, starp citu, sniega netrūkst. Tā ir tik daudz, ka tiek tīrīts nost no mašīnām, no pleciem, no ceļiem, no pagalmiem pēc iespējas tālāk no acīm. Ja pakašātos līdz zemei, tad sniegs būtu tālu pāri potītēm. Rīgā tas ir kā pūdercukurs, zāle pat labāk redzama. Vakardienas vakars tika pavadīts pie Reiņa trases starp sniega lielgabaliem un pirti. Jauks vakars. Nezināmu iemeslu dēļ prombraucot man neļāva sēsties pie stūres. Brauca māsa. Un tas bija viens no bīstamākajiem braucieniem manā mūžā. Sievietes pie stūres puteņa laikā ir.. Vuš! Nekādas sajēgas par to, kur ir ceļa mala, kas būs, ja riteņi aizķersies aiz asfalta malas, un kāds būtu labi izvēlēts ātrums.

Vienmēr esmu prātojis, kāpēc kaut kas notiek tieši tajā brīdī, nevis mirkli ātrāk, vēlāk vai vispār citā reizē. Ja ir pilnīgs bezvējš, miers, kāpēc sniegs no koka nokrīt tieši tad, kad tas krīt? Kāpēc tieši tad? Pēdējā laikā man paveicies būt tam, kurš pirmais uzzina, ka kāda spuldzīte izdegusi. Pamanu es to pirmais tāpēc, ka paspēju ievērot, kā tā pēdējo reizi uzliesmo. Kāpēc tā izdeg tieši tajā brīdī? Vai tad, ja es to nebūtu ieslēdzis, tā tik un tā būtu izdegusi nākošajā ieslēgšanas reizē? Un ja nu ieslēgtu sekundi ātrāk vai vēlāk? Tik un tā izdegtu? Varbūt spuldzīte prāto – «tā, tagad laikam būtu jāpieliek gals tai spīdēšanai. Iekšā, ārā, iekšā, ārā.. Tūlīt izdegšu! Ai, nu labi, nākošreiz, kad mani vajadzēs.»?

When your day is long, then the night.. Tie ir vārdi no R.E.M. dziesmas. Well.. Es varu pateikt, ka ceļos astoņos un eju gulēt ap diviem, bet diena tik un tā ir daudz par īsu. Ja nu kā varētu pagarināt dienu, pastiept gumiju / laiku.. Tik ilgi paliekot nomodā, sāk gribēties brokastis. Laikam būs jāsagatavo sviestmaižu krājumi. Cibiņa. :) Doctors looking down on me, breaking every law of science. (Placebo) Vakar naktī (no rīta) ap diviem redzēju apelsīnkrāsas Mēnesi. Un vakar ap pusčetriem saulrieta laikā gaiss bija oranžs, sniga sniegs un spīdēja Saule.

Papildināts. Kristmas spirit. Gmail man uzbrūk ar 20 ielūgumiem. Kam vajag? Sanāk, sanāk! Nekautrējās un sanāk!

Papildināts. Ja kāds par saprātīgu maksu varētu pārdot man Nokia 7210, būtu tiešām laimīgs. Man tikpat kā nav telefona. Vaig.

♪♬: The Chemical Brothers – The sunshine underground
on parole (platinum)

on parole: :)

2004. gada 21. decembris, 11:00 am, 3 atbildes / atbildēt

khm.
 
x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Re: :)

2004. gada 21. decembris, 11:03 am, 2 atbildes / atbildēt

kas i'?
kas Teu nepatīk?
ko Tu smaidi?
 
on parole (platinum)

on parole: nekas, nekas. 'pareizi..

2004. gada 21. decembris, 11:16 am, 1 atbilde / atbildēt

nekas, nekas.
'pareizi izvēlēts braukšanas ātrums'..ja pie stūres sieviete..kāds tas būtu, m?
kāpēc gan lai es nesmaidītu? muļķiem pieder pasaule. :)

 
x-ƒ (x_f)

x-ƒ: ak Tu mazā, mīļā,..

2004. gada 22. decembris, 3:19 pm, atbildēt

ak Tu mazā, mīļā, smaidīgā muļķīte! :) es arī, es arī!

'pareizi izvēlēts braukšanas ātrums' – jā, da vienalga. ja ir tumsa, pamatīgi putina, netīrīts ceļš un braukāšana pa diezgan stāvajiem Siguldas-Turaidas ceļiem.
tas ir saprātīgs, bet viņa vilkās, kur varēja ātrāk, un nepiebremzēja, kur vaidzēja. bet aiz mums brauca vēl dažas mašīnas, bet ko tādos apstākļos nozīmē apdzīšana, gan jau pati zini.
 

Kamatrilleris: zumzumzum

2004. gada 21. decembris, 2:37 pm, atbildēt

nu lab ir. do šu man ar vienu.. gan jau izdomāšu kur likt astoto pasta kastīti :)
 
judith (judith)

judith: tas par tām sievietēm..

2004. gada 21. decembris, 2:49 pm, 2 atbildes / atbildēt

tas par tām sievietēm pie stūres ir khmzz šovinistiski? laikam... :)
 
x-ƒ (x_f)

x-ƒ: tas bija domāts par..

2004. gada 22. decembris, 3:14 pm, 1 atbilde / atbildēt

tas bija domāts par māsu. un slikti ieradumi jau ātri pielīp. droši vien Tu brauc normāli (ja brauc), bet, kad rakstīju, es biju ļoti sašutis, jo viņa jau es ceļa nav vienīgā tāda.
sievietes pie stūres ir normāli. visā visumā. manuprāt, viņas ir mazāk nekaunīgas.
 
judith (judith)

judith: nju, es jau neko... :)..

2004. gada 22. decembris, 5:09 pm, atbildēt

nju, es jau neko... :) par to nekaunīgumu pilnīgi piekrītu.