x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Sociālais phenomens

2004. gada 27. novembris, 5:50 pm, 12 atsauksmes / pievienot vēl

Būs jau labi? Izrādās, ka tajā ziepju operā man būs jāpiedalās vēl vismaz vienu sezonu. Būs jau labi..?

Laikam kļūstu populārs. Vienas dienas laikā divi cilvēki prasīja, kā es vēlos, lai viņi dod atsauci uz mani. Viena bija krievu meitene no Ohaijo, ASV. Sakarā ar ko bezjēdzīgu, taču interesantu. Otrs bija puisis no Kazahstānas. :) Sakarā ar kādu XML/RDF padarīšanu. Nu.. Nav svarīgi. Taču patīkami tik un tā.

Pirms kāda pusotra mēneša beidzot piereģistrējos Draugiem.lv. Tāpat vien. eRe atsūtīja ielūgumu. Un tagad man ir jau kādi 15 draugi. Ko, nav daudz? Bet es nevienu neesmu aicinājis draudzēties. Es – nevienu! :) Lai gan pa to serveri es nedzīvojos, nav vērts mani tur meklēt. Man nav saprašanas, kam tas īsti domāts, un kāds no tā prieks. Nu, draugi. Nu, nepazīstami cilvēki. Nu, galerijas. Nu, 35 santīmi. Nu un? Gluži tāpat noteikti daudzi domā par Cibu. :) (Līdz saslimst.)

Poll #5072 pop
Open to: All, results viewable to: All

Sou, ko vēl man tādu pasākt, lai kļūtu populārāks Latvijā, vietējās aprindās un tā?

View Answers

Sākt smēķēt
4 (21.1%)

Sākt dzert alu
6 (31.6%)

Beigt muļķoties
2 (10.5%)

Iestāties kādā sektā
3 (15.8%)

Dibināt kādu sektu
12 (63.2%)

Izdarīt ko labu (piem., pasveicināt pārdevēju)
6 (31.6%)

Izdarīt ko sliktu (piem., piežmiegt kādu)
8 (42.1%)

Ir iespējamas vairākas atbildes, nekautrējieties. Taču ņemiet vērā, ka tos, kas iezīmēs visus čekboksiņus vienlaicīgi, var sagaidīt mana žūrnāla bans. (Ir ar' bijuš' gadījumi..) Var šo to iztrūkstošu ierakstīt komentāros. Skaidrs, ka tas nav nopietni, taču esmu ziņkārīgs. Un, ja nu uzvarēs kāda no pirmajām trīs atbildēm, – varētu tā pat izdarīt. Vienkārši tās man liekas iedarbīgākās (ar domu, ka tieši tas man vēl varētu trūkt). Bet no otras puses.. [info]platinum komentārs. Un arī [info]krix komentārs par to pašu un pret šo. Vēl viena doma ir likt žūrnālā pokémoniski daudz aptauju, taču tas pamazām, ne vairāk par vienu nedēļā. Un arī turpmāk būs daži pusnopietni puksti, kas gan neko nenopietni neliksies. Nu, no malas tā. :)

Vairākiem cibiņiem pie userinfo esmu redzējis, ka viņi pierakstījuši vārdus, ko par tiem teikuši citi cibiņi. Nu, es atradu vienus tādus [info]rikellas vārdus, un uzreiz sapratu, ka tiem jābūt tieši tur. Man arī vajag! :) Katrā ziņā, ja vēl kāds vēlas par mani ko teikt, lūdzu. Es varētu izcelties ar to, ka man tur būtu sarakstiņš vai stāstiņš no šiem izteicieniem. Nebūtu kā tagad un kā citiem – tikai viens teiciens. Es varētu kļūt populārs ar negausību. :)

♪♬: The White Stripes – Why Can't You Be Nicer to Me?
zhuu (rikella)

zhuu: pašai kauns ka..

2004. gada 30. novembris, 9:09 pm, atbildēt

pašai kauns ka neatceros ko esmu rakstījusi :)