x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Wīī! Jipīī!

2004. gada 15. novembris, 2:40 pm, 43 atsauksmes / pievienot vēl

Manam žūrnālam jauns vāciņš! :) Lūdzu pāris cilvēkbērnu to notestēt un ziņot par atrastajām kļūdām vai neveiklībām. Pēc kļūdu izlabošanas (vai ignorēšanas) domāju arī šī stila kodu publiskot. Visi, kas būs piedalījušies testēšanā, to saņems ar "paldies", pārējiem "paldies" nepienāksies. :) Nosaukuma vēl nav, to var ieteikt.

Bez ķīķerēšanas pa HTML kodu, pamēģiniet noteikt, cik tabulu izmantots. !timsdapvid Bet tas ir kalendāra lapās, !van ot sātic :)

Nekādu īpašo fīču te nav. Nezinu arī, vai ko vajag. Attēli augšā mainās, atkarībā no dienas stundas. Vienīgais kaut cik unikālais laikam ir manis iesāktais un [info]wasted pabeigtais "Spamertopiņš" draugu un draugu draugu lapās (kurš ta' ir tas lielākais spameris? ff lapā protams - tvnet_rss). Vēlāk varbūt pievienošu iespēju izcelt dažu personu komentārus. Pagaidām valda vienlīdzība. Pat ar inčīgu userpic'u komentāros neizcelties.

Šī ir alpha versija, tapusi šorīt. Te vēl šis tas trūkst, taču nevarēju nociesties nevienam to neparādījis. :) Zinu, ka komentāri izskatās pārāk raibi. Un kaut kas vēl bija.

Labots Mana iepriekšējā stila apraksts un kods.

wasted: nav gan labāk, jā...

2004. gada 18. decembris, 10:38 pm, atbildēt

nav gan labāk, jā. funkcija izmanto vienu citu funkciju, saucas lang_map_plural, kas norāda, kādos gadījumos daudzskaitlis, kādos vienskaitlis. labāk mainīt to, nevis rakstīt pavisam jaunu. patiesībā šai funkcijai vajadzētu būt latviešu valodas slānī, kāds būs noslinkojis :] es īsti neatceros, valodā laikam jābūt definīcijai, kā lietot tos vsk un dsk skaitļiem.