x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Nu, nu?

2004. gada 9. novembris, 8:44 am, 15 atsauksmes / pievienot vēl

Nepatīk jau nu man spamot un laikam esmu izsmēlis savu aptauju limitu mēnešiem trijiem, taču – jauna aptauja par citu Cibas sākumlapu. (Iepriekšējā beidzās ļoti neizšķirti.) Vairāki iebildumi tika ņemti vērā. Strīpiņas pie saitēm tagad ir sinhronizētas ar tekstu (ja kāds man var palīdzēt tikt galā ar MSIE bug'u, lūdzu). Galvenais saturs pavilkts vairāk nost no saitēm un saprotami atdalīts. Fona krāsu pēc skatītāju vēlēšanās nomainīju uz baltu. Saišu sadaļu nosaukumi tika izcelti. Par tekstu nevienas piezīmes nebija. Tas laikam ir pieņemams. Kā ar logo? Kas vēl? Nepatīkami, ka tie, kas atbildēja "nē", neatbildēja "tāpēc, ka..".

Un vēl kas – tā ir tikai sākumlapa, pārējās lapas nemainīsies. Turklāt – padomā, kam tā ir īsti domāta. Cik bieži Tu nonāc līdz index lapai un cik bieži to dara tie, kas vēl nav reģistrējušies? (Un kāda tā izskatās tagad.) Tāpēc tā lielākoties ir domāta ne-cibiņiem. Skaidrs, ka pārmaiņas neviens nemīl. (Un, protams, ka tieši man bija jābūt tam pirmajam, kurš publiski noraujas ar grābekli.)

Poll #4769 Index
Open to: All, results viewable to: All

Vai Cibas sākumlapa ir jāmaina uz šo jauno vai nē?

View Answers


46 (56.1%)


36 (43.9%)

Tāpēc, ka..

Labots. Ir jaunumi.

Filozofs: Mhm.

2004. gada 15. novembris, 7:43 pm, 2 atbildes / atbildēt

Tā, btw, mosh vari uz meilu atmest zourci, kuru Tu taisīji ar css, nevis tabulām un kuru IE izbrāķēja. Pēdējā laikā cītīgi koncentrējos uz cross browser problēmām.
x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Re: Mhm.

2004. gada 16. novembris, 5:31 pm, 1 atbilde / atbildēt

piedod, bet nevaru. izmeklējos, bet neatradu. man liekas, ka biju tik sarūgtināts par šitādu cūcību, ka vienkārši sāku rakstīt tam pāri, nevis sāku jaunu. pašam tagad žēl, būtu paskatījies.
cross-browser problēmas.. hmm..
nu, piemēram, šis stils. ja es pievienotu XML deklarāciju (<?xml..), tad MSIE visu mana žūrnāla saturu pielipinātu pie kreisās malas.
arī tas sidebar, kas man tagad ir labajā pusē (linki, banneri..). nezinu, kur ir kļūda, bet tas ik pa laikam tiek nospiests pašā apakšā. Gecko neko tādu nedara.
ja atradīsies vēl kas, pacentīšos ziņot. :)

Filozofs: Re: Mhm.

2004. gada 22. novembris, 6:01 pm, atbildēt

Weird, nesaņēmu meiliņu par jaunu komentāru, vai arī vnk nepamanīju, tādēļ tikai tagad attapos.

Enīvei, kūlais IE pārbauda, vai dokuments sākas ar DOCTYPE, ja nē, tad tas sušķis ieslēdz kvirks mode, kas, acīmredzot, īsti labi nesaprot margin-left/right: auto fīču. Par cik xml deklarācija dokumenta sākumā ir tik rekomendēta, nevis obligāta, to var arī izlaist. Kaut vai, lai aiztaupītu sev galvassāpes ;)

Ak, jā, links:
http://www.webstandards.org/learn/reference/prolog_problems.html