x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Nil (#3)

2004. gada 6. augusts, 1:22 pm, 11 atsauksmes / pievienot vēl

Vakardienas vakara piedzīvojumi īsumā. Septiņos pārrados mājās, nomazgājos, izmazgāju drēbes. (Vēlāk mamma brīnījās, ka es protu apieties ar veļasmašīnu. Es sašutu.) Pēc tam piespiedu sevi aiziet līdz dārzam un nedaudz salasīt ogas. Sagribējās. Saspaidīju tās ar cukuru un, lēnā garā ēsdams, sēdēju pie kompja, laboju sava stila kodu (atradās 7 kļūdas, ar vienu galā netieku) un skatījos Simpsonus. Līdz pēkšņi viss trauks (paliels) ar ogu putru iegāzās man tieši klēpī. Nesaprotu kā, jo tas bija stabili uz galda. Un pirmajā brīdī vispār nesapratu, kas tas par slapjumu klēpī. :) Kad sapratu, tad vienīgā doma bija: "Bļā..āviens!! Nu.. Bļā..āviens!" Turklāt – ko lai dara? Kustēšos – viss nolīs zemē. Un to jau dara! Un jau izsūcies cauri drēbēm! Un slapjš un lipīgs! Turklāt visas pārējās drēbes ta' man tagadiņ slapjas! :) Draņķīgi. Un pēc 20 sekundēm, protams, vēl kāds pārradās mājās. Kaut kā jau man izdevās sakopties, taču šis tas te vēl ir nedaudz lipīgs. :) Dabūju mācību.

Un vēl vakar vakarā uzzināju trīs jaunas lietas.
Pirmā. Par kaimiņu meiteni. Kad ārā žāvu drēbes, tad mūsu suns uz kaut ko rēja. (Man jau vienalga, es suņus neuzskatu par gudriem dzīvniekiem, tapē netaisos pētīt, uz ko un par ko viņi rej. Mani kaitina tāda riešana tāpat vien.) Nu, un kaut kur aiz muguras dzirdu, ka kaimiņu meitene tādā rupjā, draudošā balsī kādam saka: "Turi muti!" Un pēc tam maigā balsī: "Rondo!" Skaidrs, ka pirmais bija sunim par riešanu, bet otrais, kad ieraudzīja, ka arī es turpat esmu. :) Heh.. Lauķe! Ta', ja ko dara, tad vismaz kārtīgi un neatkāpjoties. Es savukārt apsveru iespēju izpeldināt viņu kaķi.
Otrā. Skatoties Simpsonus, uzzināju kaut ko jau nojaušamu. Lisa bija uzzīmējusi smuku grafiku, kurā skaidri varēja redzēt, ka, jo gudrāks cilvēks, jo viņš ir nelaimīgāks. Un tā pamatīgi – jo viens gals tuvāks nullei, jo otrs tuvāks bezgalībai. Nu? Kāda ir Latvijas sabiedrība? :)
Trešā. Redzēju jauno Aldara Zelta alus reklāmu. Nobrīnījos, ka kaut ko tādu var ne vien izdomāt, bet arī rādīt. Man būtu vēl, ko rakstīt par šo, taču aprobežošos ar īsu satura atstāstījumu. Sievietes nav un nevar būt draugi. Taču, ja vien ir alus, tad draugs var būt jebkurš cits. Nelabojiet mani.

♪♬: The 5.6.7.8.'s – Woo Hoo
Pasaku Princis (joriks)

Pasaku Princis: nedaudz pārsteifa..

2005. gada 2. augusts, 10:54 am, atbildēt

nedaudz pārsteifa fakts, ka neviens nebija centies te aizstāvēt suņu un teikt, ka tas tak ir cilvēka labākais draugs (pēc alus, protams) un cilvēki tak ar stulbeņiem nedraudzējas. nu tipa k-kā tā. vai arī nav neviens tik liels suņu mīlis. es ar neaizstāvēšu, man labāk kaķi patīk :DD