x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Uzmanību! Es vēlos.

2004. gada 23. jūlijs, 2:46 pm, 2 atsauksmes / pievienot vēl

Hmm.. Dīvaini, bet vakar patiešām izrādījās, ka man nebija jāstrādā. Gluži, kā es vēlējos un rakstīju savā iepriekšējā pukstā. (Khem, eRe par šīs vēlēšanās piepildīšanos jau paironizēja, tāpēc pārējie to var nedarīt.) Varētu domāt, ka viņi zina par manu žūrnālu. :) Taču diez vai, jo arī lietus lija. Un nekur tā arī neaizbraucu, jo, lai gan gribējās, tomēr sapratu, ka šitādā karstumā, kad gaiss ir tik mitrs, ka gandrīz vai saredzams, tas būtu neprāts un varētu slikti beigties. Elektrība tā arī nepazuda (vienīgais, kas nepiepildījās, jo bija pat pamatīga migla) un es pusi dienas pavadīju, kodējot kaut kādu PHP hu.. :) kaut ko. Un, kad sāka līt, tad es gulēju zemē un lasīju avīzes. Lietus bija tik pamatīgs, ka kļuva tumšs un zibeņošana žilbināja acis. Un pēc tam palasīju kādu žurnālu un tur bija uzmanību piesaistoša kāda lasītāja vēstule. Šis teksts ir tulkots no krievu valodas, bet tā man tālu no dzimtās, tāpēc.. atvainojos par stila kļūdām un neprecizitātēm. :)

Ja arī sievietes aizrausies ar Internetu, tad visa pasaule bez tām apstāsies. Drīz vien parādīsies sievietes-hakeres, kuras centīsies uzlauzt sieviešu-dizaineru web-lapas, tikai tamdēļ, lai ieriebtu savām ienaidniecēm. NĒ, tā tam nav jābūt. Sievietei jāsēž mājās, jāsagaida vīrs no darba, jāpļāpā ar draudzenēm, jāglezno, jāraksta dzejoļi, jāsūta tie uz izstādēm un konkursiem – kas vainas pašizpausmei? Nobeigumā varu teikt: «Pasaule ripo bezdibenī, un Internets tam pat ļoti palīdz».

Btw, tā h.. darbojas. eRe mani kaut kā nupat nosauca. :)

♪♬: Gustavo – Kas i', ko?
Spilvens (spilvens)

Spilvens: me vaartaas pa zemi no..

2004. gada 23. jūlijs, 10:08 pm, 1 atbilde / atbildēt

me vaartaas pa zemi no smiekliem
Sievietes un seedeet maajas??
Kuraa gadsimtaa vinjs/vinja dziivo Labriit
Sieviete taksh nedziivo alaas un sen jau paziist internetu
Smiekliigi

Nu lab lab, manii arii miit maajas pavarda kurinaataaja - savam miiljotajaam tik tieshaam labpraat gatavotu eest un palutinaatu, bet taa noteikti nav visa manas dziives jeega.
Njeer laikam tik tieshaam manii miit arii feministe, nedaudz kaitina taadi teksti
 

anonymous: Rietumu sievietes ir..

2004. gada 24. jūlijs, 12:52 pm, atbildēt

Rietumu sievietes ir palikušas pārāk emancipētas un feminizētas, līdz ar to zaudējot savu sievišķīgumu.